martynalodz 20.09.06, 20:48 Oj mam strasze pryszcze na twarzy i nogasz:( POMOCY!! niechce zebyscie pisali o lekach lecz o sprawdzonych maseczkach itp!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Pryszcze:( 20.09.06, 20:57 spróbuj maseczkę z płatków owsianych- zalewasz je przegotowaną wodą i nakłdasz na twarz, zmywasz po ok. 15 min od zastygnięcia. stosuj często, koniecznie raz dziennie przez okres ok. 2 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
honey13 Re: Pryszcze:( 20.09.06, 21:56 a ja słyszałam ze dobra jest maść kamille zinci. ostatnio widziałam ja na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
osa_00 Re: Pryszcze:( 27.09.06, 22:15 sprubój masc "benzacne"5% sprawdzona ,duzo moich kolezanek wyleczylo nią pryszcze,posmarój nia CAŁA TWARZ na noc ,omijając okolice oczu i ust,ale rano zaraz ją zmyj!...jest troche niewygodna bo sciąga skore i na początku stosowania trochę swędzi... w aptece bez recepty ok.9zł powo Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Pryszcze:( 09.10.06, 16:10 Gdzieś jeszcze czytałam o maści cynkowej że dobrze działa. Ja kiedys próbowałam ale na dłuższą metę zadowolona nie byłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
czesc.tereska Re: Pryszcze:( 09.10.06, 21:41 Mnie faktycznie pomogła ta z płatków owsianych:) Ale trzymałam ja na mordce prawie godzinę.Pewnie trzymałabym jeszcze dłużejale już zaczynała się obsypywać:)Pryszczyki są jakby osuszone, więc moż eniedługo znikną:D Odpowiedz Link Zgłoś
dorotenienka Re: Pryszcze:( 05.11.06, 00:22 a ja napiszę o sprawdzonym leku :P tylko po to, to niestety do dermatologa trzeba iść - Duac - działa naprawdę fantastycznie, bo już po 2 tygodniach z ciężkiego przypadku moja twarz zmieniła się w całkiem sympatyczną, gładziutką twarzyczkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś