m.a.l.a.m.i 05.01.07, 18:53 kobieta.gazeta.pl/kobieta/5,56377,3510750.html Chyba zrobię sobie przed snem:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Masaż twarzy 05.01.07, 18:59 A ja szukam masażu ciała, ale łącznie z posladkami. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Taki?:) 05.01.07, 19:10 www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&sid=19 Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Taki?:) 05.01.07, 19:13 Taki to ja mam co weekend, potrzebuję żeby mnie ktoś ostro pougniatał i nie traktował tego jako gry wstępnej :P Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Taki?:) 06.01.07, 17:53 honey13 napisała: > To sobie pejcze zafunduj:P Zrób to pierwsza i opowiesz jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Masaż twarzy 05.01.07, 19:32 A ja wybralam sie ostatnio na masaz twarzy,ale do kosmetyczki. Suuper sprawa ...ten masaz:-) 1.5 godziny mialam masowana twarz... usnelam:P Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Masaż twarzy 06.01.07, 21:22 MASAŻ GRZBIETU I POŚLADKÓW: - głaskanie, - rozcieranie, - ugniatanie podłużne ( mięsień czworoboczny i najszerszy grzbietu ), - ugniatanie falą ( mięsień czworoboczny w 3 pasmach ), - mieszenie ( mięśnia czworobocznego ) - ugniatanie falą ( mięsień prostownik grzbietu ), - głaskanie podłużne, - głaskanie poprzeczne ( przestrzenie międzyżebrowe ), - rozcierania ( przestrzenie międzyżebrowe ), - głaskanie podłużne wzdłuż kręgosłupa, - rozcieranie stawów kręgosłupa, - ugniatanie esowate, - ruch przyśrubowania, - opracowanie mięśni pośladkowych: - głaskanie ( wzdłuż włókien ), - ugniatanie podłużne, - ugniatanie falą, - głaskanie, - opracowanie stawu krzyżowo – biodrowego: - głaskanie okrężne stawów, - rozcieranie stawów krzyżowo – biodrowych, - głaskanie całości grzbietu :) Odpowiedz Link Zgłoś