monalajza 01.02.07, 23:38 moze glupie pytanie...jesli tak to go olejcie;) Jak dbacie codziennie os woja twarz...podtawowe pytanie jak ja myjecie...ja uzywam zeli roznych...i szczerze mowiac mam wrazenie ze to szkodzi a nie pomaga:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolionka Re: twarz 01.02.07, 23:41 Używam żelu do higieny intymnej bo jest strasznie delikatny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 a o tym żelu to słyszałam kiedyś... 02.02.07, 00:17 nie próbowałam jeszcze;P Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: twarz 02.02.07, 00:01 monia poszła spać a ja piszę;) unikaj przede wszystkim mydła i wody, stosuj raczej toniki bez alkoholu i kremy nawilżające i półtłuste;) i już!;) jak masz łojotok to mydło w kosz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: twarz 02.02.07, 13:53 no i z ta woda (bo mydla jako takiego moja twarz nie miaoa okazji zaznac od hohoho juz nie pamietam keidy:) ).... ale z woda...fakt ze czasem robie tak ze nie MYJE twarzy (dolownie, bo stosuje wlasnei jakies toniki i tego typu rzeczy) ....ale jesli nie umyje twarzy woda...czuje sie jakbym byla brudna....serio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: twarz 02.02.07, 14:35 Mnie też się tak kiedyś wydawało że mam "brudną twarz":) Ale stosuję żele i w ogóle nie używam mydła bo bardzo wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś