mexana 05.03.07, 21:16 Czy przy wzroście 178 cm szpilki to cos nienormalnego albo niemoralnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Szpilki a wzrost 05.03.07, 21:25 mexana napisała: > Czy przy wzroście 178 cm szpilki to cos > nienormalnego albo niemoralnego? A dlaczego miałoby być takie? Odpowiedz Link Zgłoś
mexana Re: Szpilki a wzrost 05.03.07, 21:40 Bo ludzie zwłaszcza dziewczyny patrza się jak na intruza. Nie jest to miłe więc pytam. Zauważyłam też że wiele wysokich dziewczyn chodzi na płaskim obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Szpilki a wzrost 05.03.07, 21:49 Ja jestem mała i chodzę na płaskich przeważnie :) Podobają mi się szpilki u wysokich dziewczyn :) Fajnie wygląda taki bucik na długich nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Szpilki a wzrost 06.03.07, 01:06 bzdurki;))) tzn że jak mała dziewczyna to nie może chodzić na płaskim?;) co za różnica?;) mnie tez podobaja się wysokie dziewuszki na szpileczkach i te ich długie nóżki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunda1 Re: Szpilki a wzrost 06.03.07, 13:18 ja mam 180cm i chodze na szpilkach..może nie ordynarnych i nie zawsze są to szpilki jako takie ale obcas wysoki i jesli patrzą to albo z zazdrości albo że nieprzyzwyczajone...;-) ja sama jak widze dzwieczyne wyższą ode mnie to jej sie dziwnie przyglądam bo jestem przyzwyczajona że wiekszośc jest niższa...szpilki sa dla wysokich jak najbardziej tylko trzeba sdie czuć naturalnie, bo jak ktos je załozy i sie chowa po kątach to rzeczywiście może wyglądac dziwnie ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shaakirra Re: Szpilki a wzrost 06.03.07, 16:55 Co za dziwne uzasadnienie. To tak jakby gruby nie mógł nosić spodni albo spodnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: Szpilki a wzrost 06.03.07, 18:30 Kiedyś mi się wydawało, że wysoki obcas przy moim wzroście to tak trochę podwyższa mój i tak już niebanalny wzrost i część panów czuje się onieśmielona, ale pozbyłam się tego przeświadczenia. No może nie chodzę w dziesięciocentymetrowych szpilach, ale wszystko poniżej dozwolone :D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Szpilki a wzrost 06.03.07, 20:16 piekne długie nogi i szpilki..... chyba wszystkim facetom się to podoba;))) nie zwracaj uwagi na zazdrosne kobiety;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirandelka Re: Szpilki a wzrost 23.05.07, 14:33 Nie nienormalnego tylko ładnego. Mnie sie takie wysokie dziewczyny podobają bo maja smukłe nogi. Sama nie jestem za wsyoka więc to doceniam Odpowiedz Link Zgłoś