Dodaj do ulubionych

kosmetyczka, fryzjer - Ankara

23.03.12, 10:55
Witam,

Mam pytanie, czy któraś z was może polecić jakąś dobrą kosmetyczkę i fryzjera w Ankarze. Moje dotychczasowe doświadczenia są fatalne. Ostatnio jak poszłam do poleconego przez szwagierkę fryzjera, to podciął mi krzywo włosy i zażądał 60 TKL, za podcięcie!! Z kosmetyczkami podobnie, wycinają skórki przy paznokciach do krwi, pedicure ogranicza się do wymoczenia nóg i wycięcia skórek, o szorowaniu stopy mowy nie ma! co od moczenia nie odpadnie to trudno! smile) Jakiś obłęd!
Z góry dziękuję za radę.
Obserwuj wątek
    • meladana Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 26.03.12, 18:54
      Czesc Urszulla, a w jakiej dzielnicy Ankary mieszkasz? Mysle ze zalezaloby ci na kosmetyczce lokalnej smile
      • urszullaa Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 28.03.12, 19:49
        Yasamkent smile to taki koniec miasta i nawet nie wszyscy Turcy wiedzą że istnieje smile ale ładne mieszkania smile) a pojadę i na koniec miasta jeśli warto! Słyszałam nawet o jakieś Rosjance która pracuje jako kosmetyczka i robi profesjonalny pedicure,ale Ukrainka która o tym mówiła przestała chodzić do Tomera i nie mam z nią kontaktu. Będę wdzięczna za każdą radę smile
        • tisz Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 01.04.12, 22:39
          hej,
          Sprobuje sie czegos dowiedziec, bo sama tez chetnie bym sie wybrala. Dam znac na fb.
          Ola
          • bazylia_tr Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 05.04.12, 08:47
            Hej, ja od lat chodze regularnie do tego samego fryzjera na Kızılay w podziemiach sklepu Kimlik. Nie jest to jakies ekskluzywne miejsce, zas ceny bardzo przystepne, ale to moj ulubiony fryzjer i zawsze do niego wracam. Robie tam sobie odrosty i od czasu do czasu farbowanie calych wlosow. Uzywa farb Matrix. Efekt jest rewelacyjny. Znalam kiedys kosmetyczke Rosjanke, ktora miala swoj gabinet w okolicach Maltepe, w Demirtepe zdaje sie, ale to bylo jakies 4 lata temu i chyba bym tam juz nawet nie trafila.
            • tisz Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 06.04.12, 18:01
              A ile bierze ten fryzjer z Kızılay? Na Tunalı to srednio biora po 50-60 lir za sciecie. Jak masz krotkie wlosy to ok 30 lir. Balejaz ok 180 lir.
              • bazylia_tr Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 09.04.12, 13:10
                Nie wiem ile bierze za sciecie bo mam dlugie wlosy ale za odrosty place 25 TL z ukladaniem, farbowanie calych wlosow 30 TL. Smiesznie tanio, zwlaszcza ze pracuja na dobrych farbach. Na Tunalı Hilmi jest oczywiscie o wiele drozej, ale to ze wzgledu na prestiz miejsca. Pozdrawiam.
                • magdao157 Re: kosmetyczka, fryzjer - Ankara 08.09.12, 21:19
                  Dziewczyny smiac mi sie z was chce! 60 czy 30 lir za fryzjera???????? masakra! Ja chodze do fryzjera w Gazi Mahallesi i place... 10lir! a naprawde... facet rewelacyjnie obcina. I nie wazne czy dlugie czy krotkie - 10 lir za ciecie z myciem.! Farba okolo 30, zalezy ile farby zejdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka