kiranna 22.05.13, 11:53 www.evisa.gov.tr/tr/info/e-vize-nedir/ Nie czytalam wszystkich warunkow, ale moze komus sie przyda wiza bez stania w kolejce na lotnisku. Pomysl jest dobry, ciekawe jak bedzie sie sprawdzac w praktyce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwisniewska27 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 13:15 Czesc. Moj znajomy ok 2.5 tyg temu wjechal na takiej wizie do Turcji. Bez zadnych problemow. Pzdr Marta Odpowiedz Link
migda33 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 17:37 kupowanie na lotnisku wizy nie jest jakąś wielką uciążliwością ,,, pozdrawiam Odpowiedz Link
mwisniewska27 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 18:38 W Antalyi jest, zwlaszcza w sezonie gdy w tym samym momencie w kolejce stoja osoby z 10 samolotow, ktore wlasnie wyladowaly pzdr Marta Odpowiedz Link
kiranna Re: e-wiza do TR 22.05.13, 19:07 oczywiscie, wszystko jest dla ludzi, kolejki tez wracajac do tr zawsze widze tlumy pedzace po wize, moze poza sezonem jest inaczej. poki nie mialam obywatelstwa tez tak stalam, dlatego uwazam, ze e-wiza to naprawde fajny pomysl. Odpowiedz Link
madera525 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 19:48 Super pomysł. Co prawda ja też już wizy nie kupuje ale to wielkie udogodnienie dla turystów. W Antalyi w okresie wakacyjnym po wizę w kolejce stoi się nawet ok. 30 minut (też mi się to nie raz przytrafiło) a drugie tyle do sprawdzenia paszportu, także duża oszczędność czasu i nerwów Odpowiedz Link
effcia26 Re: e-wiza do TR 09.07.13, 23:06 A na jakiej zasadzie to jest wykupuje e - wize i jak oni sprawdzają ze mam ta wize? Odpowiedz Link
melek85 Re: e-wiza do TR 14.07.13, 10:39 effcia26 napisała: > A na jakiej zasadzie to jest wykupuje e - wize i jak oni sprawdzają ze mam ta w > ize? Po zakupie wizy przez internet należy ją wydrukować i nosić przy sobie przez cały okres podróży...podczas odprawy paszportowej sprawdzaja ewize i wbijaja pieczątkę do paszportu...pozdrawiam Odpowiedz Link
paolciasahin Re: e-wiza do TR 16.07.13, 17:31 Nie wiem czy to prawda ale slyszalam ze niedlugo maja zamknac okienka na lotnisku. Zakup vizy bedzie mozliwy tylko przez net Odpowiedz Link