Dodaj do ulubionych

e-wiza do TR

22.05.13, 11:53
www.evisa.gov.tr/tr/info/e-vize-nedir/
Nie czytalam wszystkich warunkow, ale moze komus sie przyda wiza bez stania w kolejce na lotnisku. Pomysl jest dobry, ciekawe jak bedzie sie sprawdzac w praktyce?
Obserwuj wątek
    • mwisniewska27 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 13:15
      Czesc.
      Moj znajomy ok 2.5 tyg temu wjechal na takiej wizie do Turcji. Bez zadnych problemow.
      Pzdr
      Marta
      • migda33 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 17:37
        kupowanie na lotnisku wizy nie jest jakąś wielką uciążliwością ,,, pozdrawiam
        • mwisniewska27 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 18:38
          W Antalyi jest, zwlaszcza w sezonie gdy w tym samym momencie w kolejce stoja osoby z 10 samolotow, ktore wlasnie wyladowalysmilesmile
          pzdr
          Marta
        • kiranna Re: e-wiza do TR 22.05.13, 19:07
          oczywiscie, wszystko jest dla ludzi, kolejki tez wink wracajac do tr zawsze widze tlumy pedzace po wize, moze poza sezonem jest inaczej. poki nie mialam obywatelstwa tez tak stalam, dlatego uwazam, ze e-wiza to naprawde fajny pomysl.
          • madera525 Re: e-wiza do TR 22.05.13, 19:48
            Super pomysł. Co prawda ja też już wizy nie kupuje ale to wielkie udogodnienie dla turystów. W Antalyi w okresie wakacyjnym po wizę w kolejce stoi się nawet ok. 30 minut (też mi się to nie raz przytrafiło) a drugie tyle do sprawdzenia paszportu, także duża oszczędność czasu i nerwów smile
            • effcia26 Re: e-wiza do TR 09.07.13, 23:06
              A na jakiej zasadzie to jest wykupuje e - wize i jak oni sprawdzają ze mam ta wize?
              • melek85 Re: e-wiza do TR 14.07.13, 10:39
                effcia26 napisała:

> A na jakiej zasadzie to jest wykupuje e - wize i jak oni sprawdzają ze mam ta w
                > ize?

Po zakupie wizy przez internet należy ją wydrukować i nosić przy sobie przez cały okres podróży...podczas odprawy paszportowej sprawdzaja ewize i wbijaja pieczątkę do paszportu...pozdrawiam
                • paolciasahin Re: e-wiza do TR 16.07.13, 17:31
                  Nie wiem czy to prawda ale slyszalam ze niedlugo maja zamknac okienka na lotnisku. Zakup vizy bedzie mozliwy tylko przez net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka