Dodaj do ulubionych

Ikea Turkiye

02.01.14, 14:33
Jak w tytule..czy ktoś już robiła tam zakupy przez internet? Czy rzeczywiście jak kupimy w Ikei w Ankarze to będzie dostawa do domu do innego miasta? Jak to działa wszystko?
chciałam zakupić kilkanaście rzeczy (nie meble) i nie wiem czy sens czy nie, bo jak się ukaże , ze odbiór osobisty w sklepie to będzie zonk...Czekam na Wasze opinie jeśli ktoś kupował i dostał wszystko do domu. Niestety tam gdzie są sklepy Ikea nie mam nikogo kto by poszedł i kupił to co chcę uncertain dlatego albo zostaje mi wysłanie mamy do Ikei w PL, albo kupno przez neta w Turcji (co bym szczerze wolała).
Obserwuj wątek
    • yosun Re: Ikea Turkiye 03.01.14, 18:34
      Ja robilam tak zakupy. Nie wszystko mozna zamowic przez internet, np rzeczy ze szkla albo mebli z elementami szklanymi. Paru z zamowionych rzeczy nie mieli na stanie, dobrze jest przy zamowieniu podac nr tel, bo w takim przypadku dzwonia. Paczki przyszly bez problemu, a mieszkam na wschodzie Turcji. Udanych zakupow smile
      • ingalill23 Re: Ikea Turkiye 04.01.14, 10:15
        yosun napisała:

> Ja robilam tak zakupy. Nie wszystko mozna zamowic przez internet, np rzeczy ze
        > szkla albo mebli z elementami szklanymi. Paru z zamowionych rzeczy nie mieli na
        > stanie, dobrze jest przy zamowieniu podac nr tel, bo w takim przypadku dzwonia
        > . Paczki przyszly bez problemu, a mieszkam na wschodzie Turcji. Udanych zakupow
        > smile

Akurat mebli i szkła nie mam zamiaru kupowac, raczej tekstylia i rzeczy dla dziecka, dekoracyje itd. Bardzo dziękuję za odpowiedź smile
        • krotka.tr Re: Ikea Turkiye 08.01.14, 17:44
          Ja zamawialam 2 razy do Alanyi, bezproblemowa i szybka wysylka - pierwsze zamowienie z meblami przyszlo po okolo tygodniu, a drugie z meblami i pierdulami bylo w kilka dni - chyba nawet dzien wczesniej niz sie wyswietlalo przy zamowieniu.
          Kanape musielismy reklamowac, bo nie chcialy elementy wejsc jeden w drugi, to tez w kilka dni przyslali serwisantow i pomocowali sie i zlozyli - ogolnie bardzo dobre wrazenia, pelen profesjonalizm, jak nie w Turcji smile))
          • ingalill23 Re: Ikea Turkiye 09.01.14, 14:56
            Bardzo dziękuję za opinie smile Tym bardziej ciesze się, że będę mogła coś zamówić i dojdzie pod wskazany adres w TR smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka