madzia-lajf 22.07.10, 22:00 to przypomina smak prawdziwej czekolady to było wieki temu ale nawet przy takiej ciepłocie nie wyciekała z papierka i co ważne nie robiła się siwa po kilku godzinach Witajcie zaczynam czekoladowo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedowiary77 Łowcy szpiegów 23.07.10, 10:48 fakty.interia.pl/prasa/angora/news/lowcy-szpiegow,1497833,3580 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: 22 Lipca 23.07.10, 23:41 madzia-lajf napisała: > Witajcie zaczynam :) Nie kuś diabła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia-lajf Re: 22 Lipca smak prawdziwej czekolady 03.08.10, 12:44 ja tak bez żadnych podtekstów naprawdę czekoladowo:) a wy mi tu z komuną i polityką byłam wtedy małą dziewczynką i liczyła się tylko czekolada a nie jakiś tam generał co czerwone gwiazdki strzelał pod pomnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: 22 Lipca i nie tylko 06.08.10, 21:01 madzia-lajf napisała: > ja tak bez żadnych podtekstów naprawdę czekoladowo:) > a wy mi tu z komuną i polityką > byłam wtedy małą dziewczynką i liczyła się tylko czekolada a nie > jakiś tam generał co czerwone gwiazdki strzelał pod pomnikiem I o to chodziło, dostałaś czekoladę a generał robił swoje, czyli wodę z Twojego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś