merctedees 24.03.06, 14:50 Co powiecie na temat obsługi w sklepach z terenu Topólki??? Jak oceniacie pracę ekspedientek w spozywczakach i innych sklepikach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla44 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 07.04.06, 07:17 Najbardziej lubię obsługę w Sklepie na przeciwko gminy. Wszyscy są mili i uprzejmi. taka obsługa mogłaby być we wszystkich sklepach w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna26 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 08.04.06, 22:46 obsługa w każdym sklepie w okolicach jeziora jest OK, poza jednym.Ten sklep o którym myślę, pozostawia wiele do życzenia. Szczególnie dwie panie -jedna strasznie przeciągająca swoje wypowiedzi a druga wciskająca kosmetyki i inne duperele. Koszmar!!! Właśnie dlatego przestałam tam chodzić bo nie lubię jak ktoś próbuje decydować za mnie. A tam właśnie panuje taka polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 08.04.06, 22:50 oooo tak scharakteryzowałaś, że wiem o jaki sklep chodzi. mnie to nie przeszkadza, chyba że słyszę ten tekst: "Płacisz jedyne...", a tak jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
merctedees Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 10.04.06, 12:07 hej. nie bardzo kojarzę o jaki sklep Wam chodzi ... może naprowadzicie mnie na trop ... pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 10.04.06, 17:36 no chętnie bym Ci powiedział o jaki sklep chodzi, ale po co?! prawda jest taka, że może jednej sympatycznej62 się nie podoba, a ty pomyślisz, że to prawda i strracą klientów... ale sklep jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
edytap1977 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 21.04.06, 13:59 może Ci chodzi o kosmetyczny u Wędrowskich. Najbardziej zdenerwował mnie fakt, kiedy byałam tam z dzieckiem, a ekspedientka zaczęła do niego mówić że mamusia jest zła bo nie chce dziecku kupić zabawki. Jakim prawem ona podwarza mój autorytet. Takie zachowanie jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
toronto123 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 08.04.06, 22:47 szczerze mówiąc w Topólce to ja najczęśćiej Sneakers'y i to tylko w jednym sklepie w centrum <lol> kupuję, więc wielkiego rozeznania ani w cenach, ani w jakości produktów, ani też w znajomości obsługi nie mam. Za to muszę przyznać, że młode ekspedientki ze sklepu w centrum dają radę <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
helga27 Re: Obsługa klientów w sklepach Topólki 11.04.06, 13:56 moim zdaniem jest ok. aczkolwiek podzielam pogląd "sympatycznej26", jednak może to jest jakiś sposób na większy obrót:) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś