mozilla44 03.04.06, 06:54 jestem tu nowy i z tej racjii pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych. mam nadzieje że bedzie nam sie miło pisało na różne tematy. zwłaszcza pozdrawiam danield77 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: witam wszystkich 16.12.06, 16:57 mozilla44 napisała: pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych. > mam nadzieje że bedzie nam sie miło pisało na różne tematy. Też witam ale mam obawy czy dociągniemy do tysiąca w takim tempie do końca roku i nie chodzi mi o statystyki, tylko czy w zgodzie i poszanowaniu godnym człowieka? jest dobrze a może być przyjemniej........ Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywna1 Re: witam wszystkich 16.12.06, 22:37 Pozdrowionka dla Ciebie 'mozilla44' i dla wszystkich czytających, piszących, po prostu dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: witam wszystkich 16.12.06, 22:45 komunikatywna1 napisała: > Pozdrowionka dla Ciebie 'mozilla44' i dla wszystkich czytających, piszących, po > > prostu dla wszystkich!!! O jak ślicznie i miło, w końcu komunikatywna1 zawitała z uśmiechem, rozjaśniła to nasze forum. Szczególnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: witam wszystkich 03.01.07, 15:53 mozilla44 napisała: > jestem tu nowy i z tej racjii pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych. > mam nadzieje że bedzie nam sie miło pisało na różne tematy. Obiecałeś i co??? będzie nam - komu??? a, ładnie to tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: witam wszystkich 03.01.07, 22:13 witaj mozilla44 Jesteś nowy czy jesteś nowy nickiem? , ale co tam, to nie ważne Czasami lepiej zmienić nick, kiedy się głupawo pisze i zacząć żywot od nowa. Sam tak zamierzałem zrobić, ale koledzy z forum odwiedli mnie od tego. Uważaj na mnie bo lubie robić ostre lewatywy, ale cieszę sie i witam gorąco. Acha powiedz czy ty to on czy ona? Odpowiedz Link Zgłoś