Dodaj do ulubionych

P.Kalinowski - nie dotrzymane obietnice....

08.11.06, 23:44
Witam Szanownego Pana,

bardzo mi jest przykro ze rzuca pan slowa na wiatr.

w wiadomosci z 07.11.06, 21:05 [Topólka. wybory .. prosba do
komitetow/kandyd] napisał pan:

"Pani polecenie jest dla mnie rozkazem, a uwagi pani wziąłem sobie do serca.
Pozdrawiam Piotr Kalinowski"

wiec poprosilam o ustosunkowanie sie do poruszanych spraw.
dostalam niekompletny program wyborczy, a poruszone sprawy - nie zostaly
wyjasnione.

Jesli pan tu zamieszcza obietnice - a potem nie spełnia - to co bedzie po
wyborach?

Na forum byl pan - swiadczy o tym chociazby wiadomosc ktora pan zamiescil
08.11.06, 17:15.oraz 08.11.06, 18:28.- wiec nie ma mozliwosci by pan nie
przeczytal informacji ode mnie (tym bardziej ze pod nia zamiescil pan post).

Wyglada na to ze obietnice pana - to obietnice bez pokrycia.
Wielka Szkoda.

Pozdrawiam Internautow.
K.
Obserwuj wątek
    • kalinowskipiotr Re: P.Kalinowski - nie dotrzymane obietnice.... 09.11.06, 09:34
      Szanowna pani. Specjalnie dla pani na pani prośbę, powtórzyłem cały program
      wraz z opisami w pani okienku. Proszę nie kłamać bo tego się ukryć nie da. Ile
      mam razy pisać ile razy powtarzać. Jeśli te słowa i zdania nie docierają to
      przykro mi, ale nie ja tu jestem przydatny. Zachowuje sie pani tak jakby
      chciała mnie z jakiegoś powodu dręczyć, tylko nie wiem dlaczego. Proszę
      porównać mój program z programami moich konkurentów, zapytać ich nie wiem,
      telefonicznie, osobiście, co chcą zrobić i 12 listopada podjąć decyzję To nie
      uczciwe proszę pani, nie uczcviwe tym bardziej, że doskonale się znamy .
      Pozdrawiam.
      • kujawianka13 Re: P.Kalinowski - nie dotrzymane obietnice.... 09.11.06, 18:29
        Szanowny Panie,

prosze mi nie zarzucac klamstwa. zgadzam sie ze klamstwa sie nie da ukryc,
        dlatego prosze spelnic cala obietnice - i nie fragmentarycznie.

prosze zauwazyc ze wybiera sobie pan sprawy ktore sa wygodne dla pana i na te
        odpowiada.. bylo trzeba nie rzuciac slow na wiatr - pani polecenie jest dla mnie
        rozkazem - ja tego nie napisalam.
        prosze zauwazyc - ze nie zazyczylam sobie stania na glowie na skrzyzowaniu w
        topólce itp - zadnych abstrakcji.

chcialam dwóch rzeczy:

- poznania szczegolow programu (i to czesciowo pan zrobil - klade nacisk na
        czesciowo - bowiem jest np.pytanie internauty dot. jeziora w gluszynie - pana
        pkt 9programu. mam wypisac inne pkt ktore sa "puste"?

- chcialabym zeby Pan ustosunkował sie do absolutnie wszystkich wiadomosci,
        ktore zostaly tu zamieszczone dot.Pana, Pana osoby, kampanii, wyborow. tak by
        nie zostala zadna poruszana kwestia bez odpowiedzi

czy bedzie pan po wyborach -zajmowal sie tym co latwie, proste i przyjemne..(jak
        fizyka?) czy bedzie pan podejmował wyzwania

czy to jest kolejny spisek przeciwko panu?

szanowny panie - od polityka, przedstawiciela gminy - oczekuje Uczciwosci,
        Rozsadku i odpowiedzi na pytania. Obietnica - to obietnica.

Pozdrowienia dla potomnych:)

K.
        • lewatywa6 Re: P.Kalinowski - nie dotrzymane obietnice.... 09.11.06, 19:01
          Nie mam co robić czytam szukam mądrych wypowiedzi i jest sporo szukam głupich i
          jest tego też niemało. Swego czasu dokopałem z lekka pani Laurze i sorki dla
          pani Laury, bo ona przy tej puderniczce to anioł. Gdzie ty kobitko się
          uchowałaś? Przekwit to zero w porównaniu z tobą no chyba, że twój login kryje
          jednego z dwu kandydattów na wójta, a może razem spiskujecie. załóżmy jednak że
          to jest kobitka to święty turecki, chłopu dawno pewnie włosy wyszły z rozpaczy
          nie mówiąc o zębach. Zastanawiam się dlaczego takie osoby nie są izolowane od
          społeczeństwa. Octu się napiłaś czy co? Choć jedno zdanie normalne to ta o
          jeziorze jej nie pasuje, to na głowie w topólce będzie stawć. A stawaj sobie
          tylko załóż spodnie bo widok będzie smutny i szybko stawaj na główce słyszałem
          że namają wolne pokoje no wiesz gdzie . Chłop odpocznie i włosy moze mu odrosną
          zęby niestety nie. Siemka kwasku.
          • kujawianka13 Re: P.Kalinowski - nie dotrzymane obietnice.... 09.11.06, 21:21
            Witam,

przykre to co piszesz. zwykle, na codzien, milsze rozmowy odbywamy.
            czemu tak tutaj?

jestem bardzo toba rozczarowana..bardzo..

ciekawe czy jak sie spotakmy - to samo uslysze od ciebie - co tu moge
            przeczytac.po co rozmawiamy ustalamy pewne rzeczy - a potem zachwujesz sie tak
            jak sie zachowujesz tu w stosunku do mnie? przeciez ustalilismy.ze beda pewne
            granice. masz racje, w jednym - pewne osoby powinny byc izolowane od
            spoleczenstwa - np. ty. rozumiem ze moge zajac sie miejscem po tobie? mysle ze
            pan PK mi pomoze w tej sprawie.w koncu moje polecenie jest dla niego rozkazem:D

{patrz wiadomosc:
            Re: Topólka. wybory .. prosba do komitetow/kandyd
            Autor: kalinowskipiotr
            Data: 07.11.06, 21:05]

do zobaczenia - chyba musimy powaznie pogadac.

siemka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka