Dodaj do ulubionych

PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY

12.11.06, 22:39
CO Z PIJANYM DYREKTOREM WIELKIM JANKIEM PRZEDMUCHANYM W DOżYNKI.MIAł PONAD 1.5
PROM I DALEJ PRACUJE.URZEDNICY Z GMINY ROZPISALI MU SZYBKO URLOP I SPADł NA
CZTERY łAPY. A CHLEJE NA KAżDEJ IMPREZIE.
Obserwuj wątek
    • mieszkaniec39 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 13.11.06, 05:20
      i tak będzie bo ciemny lud wybrał dobrego sekretarza orlowskiego. a to on
      pom€gł temu drobnemu pijaczkowi za ukręcenie łba sprawie w zamian za głosy klanu
      błaszczyków
      • czeremcha77 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 10:20
        Przede wszystkim Pan Janek Błaszczyk nie jest pijaczkiem. To porządny i uczciwy
        człowiek. Jak i reszta jego rodziny. Popełnił błąd, ale jest tylko człowiekiem.
        Niech ten co na niego doniósł, lepiej bije się w piersi, bo donosicielstwo i
        intrygi to coś gorszego niż wypicie piwa na dożynkach. Brzydzę się takimi
        ludźmi.
        • wyborca10 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 12:14
          brawo "czeremcha77". popieram samemu najczęściej każdy ma cioś za skórą ale
          tego nie widzi, za to do innych przyczepić sie można
        • mieszkaniec39 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 13:17
          brzydzisz się tym że ktoś zgłasza przestępstwo na policję?
          gratuluję.koledzy i koleżanki Ani z Gdanska też pewnie brzydzili
          się zglosić to co się stalo i wszyscy wiemy jaki byl finał.
          masz 29 lat??? a poslugujesz się logiką 5 letniego dziecka.sama piszesz że
          popełnił błąd. ciekawe czy bylabyś tak wyrozumiała dla np. kierowcy szkolnego
          autobusu - to przecież tylko piwo(albo dwa)
          pozdrawiam.
          • czeremcha77 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 13:40
            Nie porównuj sytuacji Ani z Gdańska z wypiciem piwa na dożynkach. Bo skoro
            porównujesz takie sprawy to ty masz logikę 5 -letniego dziecka. Co do mojego
            wieku, to pewnie sugerujesz się moim loginem i tu jesteś w błędzie, ale to jest
            najmniej istotne. Gdyby ta sytuacja dotyczyła kogoś z Twoich znajomych, ciekawe
            czy też miałbys takie zdanie. Jestem pewna że stanąłbyś w jego obronie.
            • mieszkaniec39 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 13:51
              jeśli odmłodziłem to przepraszam.
              żeby wykręcić 1,5 promila to trzeba skrzynkę a nie piwko.
              kali ukraść dobrze ,kalemu ukraść niedobrze.
              aco zmienia fakt że znajomy. prawo jest prawem
    • chlopzkujaw Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 13:32
      Ja to slyszalem ze to piwo na dożynkach to mu postawil jeden z kandydatow na
      wojta a potem zadzwonił na policję...
      • makao12 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 14.11.06, 20:24
        tak głupiej wypowiedzi nie widziałem w życiu Ja słyszałem że jeden z
        kandydatów... chłopie z kujaw puknij się w ten swój chłopski łep napisz który
        postawił i który zadzwonił pisanie takich rzeczy powoduje niezdrowe domysły Wal
        z mostu.
        • dzordzdabliu Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 15.11.06, 08:03
          Chłop nie powie który bo nie chce mieć "ukręconego łba" :)
          • kwiatek120 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 15.11.06, 21:15
            Nie mogę czytać niektórych wypowiedzi że błaszczyk wypił 1 piwo!!!!!!!!!!
            był w pracy przynajmniej do momentu przedmuchania.
            Od kiedy można chlać w pracy? dobrze że tak to się skończyło.
            Ciekawe czy gdyby rozjechał Twoje dziecko(taki przykład) też powiedziałbyś że
            wypił 1 piwo? zastanów się o czym piszesz.Każdy chciały beztrosko chlać sobie w
            pracy
            • lewatywa6 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 15.11.06, 21:29
              Z tym GOK-iem to syf na cały powiat To nie może się tak rozmyć po kościach.
              Jeśli dyrektor był na urlopie ? to po kiego siedział u siebie w biurze i
              dlaczego ściągano wójta który wyznaczył za niego zastępcę do końca pikniku
              Gdyby był na urlopie zastępca byłby od początku imprezy do końca. Zdaje się, że
              wójt wyznaczył właśnie siebie na tego zastępcę - choć nie jestem pewien. Jaja
              jak berety. A jeśli był w pracy i ktoś go kryje ? to dlaczego?
              • kwiatek120 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 15.11.06, 21:38
                janek nie może opuścić tego stołeczka bo klika rządzi i mataczy,jego żona
                Grażyna chyba by go zabiła, chociaż może dość dobrze wyładowuje się w szkole na
                naszych dzieciach!!!!!!!!! Nawet klika urzędasów utarła głowę gazecie kujawskiej
                która o tym pisała . oczywiście czeski film. A Janek się śmieje. Wójt został
                wezwany i właśnie siebie wyznaczył na zastępcę. to wszystko jest śmieszne ale
                czemu gazetę
                nabił w trąbkę. ma na koncie jeszcze inną poważną sprawę z przed 1.5 roku o
                dużą kasę razem z panią skarbnik
                • mieszkaniec39 Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 15.11.06, 22:23
                  a o tym numerze nie słyszałem?
                  a jan(pozwolicie że będę go nazywał niezbędnym)jest niezbędny szczególnie teraz.
                  klan liczy 100 osób albo i wiecej wiec jest to realna siła - bardzo cenna przed
                  wyborami.więc wezwali wójta i jan niezbedny jest i będzie puki PRL trwa.
              • dzordzdabliu Re: PIJANY DYREKTOR GOKU -UKRęCONY łEB SPRAWY 16.11.06, 10:23
                Kolego Lewatywa ja tu czekoś nie rozumiem skoro dożynki były na stadionie to
                jakim cudem kierownik siedział w biurze w GOK-u - tak nawet gazeta podawała. Ta
                sprawa ma wiele niejasności. Z daleka mi to pachnie prowokacją o której pisał
                chłopzkujaw.Może sam kierownik włączy się na forum i napisze jak było naprawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka