szarotka72 09.12.06, 23:01 Lewatywo6 na wieczorną nude polecam czytanie książek.Pochwal się jaka to była książka.Może ją przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Szukamy pana Palucha. 17.12.06, 05:36 Słucham Pan się nazywa Paluch ? Tak, a bo co ? A może pan ma brata, panie Paluch ? Panowie pozwolą... że się... przedstawię... Zdzisław Dyrman... zasadniczo...Proszę siadać Szukamy pana Palucha! Stanisława, Stanisława Palucha... Zosiu? Jest Stach?! Stasiek, Milicja do ciebie Panowie pozwolą... moja żona... Zoffija Tu za te choinki, dola. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Szukamy pana Palucha. 17.12.06, 05:39 "łubu dubu , łubu dubu , niech nam żyje prezes naszego klubu- to ja , mówi Jarząbek " www.youtube.com/watch?v=gp3FqD_4PrY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Nowa tradycja 17.12.06, 05:51 "Mis" zawsze wywołuje uśmiech na twarzy www.youtube.com/watch?v=FmJOTN_1DWU&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=yZuOHx86sIg&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=b5MehEkcW44&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: Nowa tradycja 17.12.06, 19:21 Prepraszam za milczenie ale - chory jestem kurcze pieczone. Wprawdzie czytam wasze opinie i próbuję coś wymyśleć ale nic w tym pustym łbie mi się nie składa. Przepraszam. Najpiękniejsze jednak co przezyłem to całkowity zwrot w stylu pisania naszej koleżanki Zgadnijcie której Cos czuję że będzie nas czworo. Przepraszam temperatura mi rośnie i nie wiem czy to co pisze jest logiczne Proszę o potwierdzenie Stop. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Nowa tradycja 17.12.06, 20:39 lewatywa6 napisał: > Prepraszam za milczenie Cos czuję że będzie nas > czworo. Proszę o potwierdzenie Stop. W myśl zasady mówisz i masz, Nas tu będzie przybywało, a gorączką się nie przejmuj, minie, zdrowiej czekamy na Ciebie i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś