wegas1 06.02.07, 11:54 Witam Topólkę i okolice, Piękne okolice, ale tak jak ktoś napisał same głowy pną się w góre.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 20:19 wegas1 napisał: > Witam Topólkę i okolice, Piękne okolice, ale tak jak ktoś napisał > same głowy pną się w góre.. A tu jeszcze nie wiadomo co dopisać??? Co do okolicy to bez dwóch zdań, nie da się inaczej ująć, to trzeba osobiście przeżyć, ale dobrze że tu ktosie piszą z własnej nie przymuszonej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
wegas1 Re: Witam.. 06.02.07, 20:33 Kiedyś spędzałem wakacje i dobrze znam klimaty hehehe... takze bardzo dobrze znam stare dobre drzewo i kufle nawet znam te czasy gdzie piwka nie bylo ale ciastka :) u Ewy i Ro. L. Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 20:37 wegas1 napisał: > Kiedyś spędzałem wakacje i dobrze znam klimaty hehehe... > takze bardzo dobrze znam stare dobre drzewo i kufle > nawet znam te czasy gdzie piwka nie bylo ale ciastka :) > u Ewy i Ro. L. Kącik wspomnień, bardzo ładnie i tak Romantycznie Odpowiedz Link Zgłoś
wegas1 Re: Witam.. 06.02.07, 20:41 zgłowiączka nadal taka czysta i raczki pływają ? już nie pamiętam kiedy tam byłem ... w Topólce nad Orlem na Bielkach i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 20:44 wegas1 napisał: > zgłowiączka nadal taka czysta i raczki pływają ? > już nie pamiętam kiedy tam byłem ... w Topólce nad Orlem na Bielkach i okolice Na Bielkach byłem na rybach, na "blachę" złowiłem wiele Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 20:52 wegas1 napisał: > na jakis staw ? u kogo ? kiedyś to był dziadka Hernackiego, chyba? ja tam długo nie łowiłem, do stołu podano..... Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 21:01 wegas1 napisał: > gdzies naprzeciw Biernackich.. A dla kogo pracujemy? po co tyle nazwisk? operujmy numerami domów ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wegas1 Re: Witam.. 06.02.07, 21:13 dla dobrych ludzi zawsze miejsce na nazwisko sie znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 21:16 wegas1 napisał: > dla dobrych ludzi zawsze miejsce na nazwisko sie znajdzie :) Nie nam jest oceniać ludzi i nic o nas bez nas i o nich bez nich, myślę że tak lepiej, bardziej elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: Witam.. 06.02.07, 21:21 wegas1 napisał: > masz racje bedzie tak lepiej.. To ja musiałem aż tak długo czekać na to i na tamto? Odpowiedz Link Zgłoś