klarkgarison 21.03.08, 22:26 czy ktos był może w restauracji agnieszki kandarian zwanej tu inwestorka wiecie cos na ten temat słyszałem ze w gminie pojawiły się ulotki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: restauracja inwestorki 21.03.08, 22:47 Nie ma to jak świąteczny nastój, pełny życzliwości płynącej z głębi serca ... Odpowiedz Link Zgłoś
klarkgarison Re: restauracja inwestorki 21.03.08, 23:01 chce sie cos dowiedziec a ty oczywiscie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: restauracja inwestorki 21.03.08, 23:40 A czy ja coś mówię? pytaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
klarkgarison Re: restauracja inwestorki 22.03.08, 19:29 no to pytam , widzieliście ulotki w gminie słyszałem ze pannica zaszalała czego jak czego ale fantazji to jej nie brak wiecie coś blizej Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: restauracja inwestorki 22.03.08, 23:44 klarkgarison napisała: > no to pytam , widzieliście ulotki w gminie > słyszałem ze pannica zaszalała > czego jak czego ale fantazji to jej nie brak wiecie coś blizej To Żeś się natworzyła dzieła, a kogo ??? Odpowiedz Link Zgłoś