Dodaj do ulubionych

Bez korków do Auchan

21.10.11, 21:03
Od jakiegoś czasu na naszym terenie działa filia Auchan supermarket on line www.auchandirect.pl.
Zamawiane produkty dostarczane są bezpośrednio pod drzwi. Sprawdziłam, że ceny produktów tylko nieznacznie (a czasem wcale) odbiegają od tego w tradycyjnym sklepie Auchan. A jaka wygoda.
Obserwuj wątek
    • maja-iwiczna Re: Bez korków do Auchan 28.10.11, 22:59
      Super sprawa i z tego co widzę na ich stronie to dużo większy wybór towarów niż w Almie.
    • htrzewik Re: Bez korków do Auchan 02.12.11, 00:29
      A jak z dostępnością terminów dostaw, cenami dostaw i terminowością dostaw? Jak z metodami płatności - można kartą? I jak z wygodą interfejsu użytkownika? Przy noworodku dużo zakupów robiłem przez Alma24 i internetowy Piotr i Paweł.
    • mkrasno Re: Bez korków do Auchan 08.08.12, 13:18
      Próbowałam dzis zarejestrowac sie na stronie Auchan direct ale otrzymałam komunikat ze kod pocztowy 05-515 jest nieobsługiwany. Zmienił sie obsługiwany przez nich teren czy nalezy po prostu wpisac kod 05-500?a jezeli tak to czy nie bedzie problemu z dostawa? na liscie miejsc dostawy nie ma Nowej Iwicznej...
      • jarr51 Re: Bez korków do Auchan 08.08.12, 13:34
        Jeszcze tydzień temu widziałam samochód Auchan Direct. Nie sądzę aby to sie zmieniło. Raczej to kwestia kodu. W większosci przypadków nadal funkcjonujemy jako 05-500
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka