Dodaj do ulubionych

jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy inny ?

29.06.06, 20:29
Witam - chciałbym założyc stałe łącze w NI, ale nie mam dostępu do sieci
TPSA. Na moja wiedzę pozostaje mi Blue Connect Ery oraz sygnał bezprzewodowy
z firmy Robbo w Piasecznie. Czy wiecie coś o innych dostawcach ? Które z tych
łącz dobrze się sprawdza i przyzwoicie kosztuje ? Możecie mi pomóc,
plizzz :) ?
Obserwuj wątek
    • ordyl Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 29.06.06, 23:47
      Polecam Softomasz. Działa przy wspólnotach na Zimowej.

Zdrówka Tadek.
      • wafek1 Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 30.06.06, 11:25
        jeszcze jest Netia z ADSLem - koszty porównywalne jak w Softomasz.
        • owrank Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 01.07.06, 12:11
          Softomasz i Netia mogą podłaczyc równiez do domu jednorodzinnego ?
          • wafek1 Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 03.07.06, 08:41
            proponuję żeby skontaktować się bezpośrednio i o to zapytać - czy istnieją ku
            temu warunki techniczne.
      • mcbet Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 20.07.06, 19:30
        A ten Sofotomasz to co? Radiówka? (Bo na firmowej stronie taka bieda, że ani
        cennika ani nic)
        • radekstefanski Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 28.09.06, 17:06
          Ich stronka to www.kablowka.net - cennik - chyba mają nieaktualny ;)). Ale ja
          mam 512kbit za 72PLN i działa spoko. Co do domków to nie wiem - zapytaj ich
          bezpośrednio - ponoć ktoś miał też do domku jednorodzinnego? Ale nie wiem jak
          to działa na radiówce. Za to jak chcesz mieć dodatkowy 1 miesiąc za 5PLN, to
          przy zamawianiu podaj mój nr klienta ;) - WA0373, to dostaniemy każdy z nas
          abonament po 5PLN za jeden miesiąc ;))) Pozdro Radek
          • kasia2824 Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 20.10.06, 00:02
            My mamy robbo i jest ok pod kazdym względem.
    • mahony2109 Re: jaki Internet ? Blue Connect ? Robbo ? czy in 20.10.06, 00:11
      A masz dostęp do Net24 czy też jakiegoś innego wariantu Internetii, w Netii?
      Wszystko jest tak o oczko lepsze i troszku tańsze niż odpowiednik w TPSA. Poza
      tym w odróżnieniu od Neostrady itp, Net24 się raczej nie psuje.

Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka