glonik 17.10.09, 03:04 Czekając na upranie się prania, sięgnęłam byłam do zasobów FK - archiwum. Ożesz... A pamiętacie?: hehe.hee undyna rachela180 pimpek_sadełko betty kohol blenchet owca -MODERATORKA FK no i aguszak!!! Pamiętacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Czekając... 17.10.09, 11:23 hehe - nie pamietam w ogóle undyna - jak przez mgłę rachela - pisze pod innym nickiem pimpek - pisze pod innym nickiem betty - nie pamietam kohol - dawno nie widzialam owca - daawno nie widzialam aguszak jest na analu caly czas mi brakuje aasiuli, widoka, pierożka, a kasica i istna moglyby czesciej zagladac a nie raz na rok ogolnie się sypnelo, bywa a teraz idę na cosobotni bój z mopem pranie też mnie czeka i jeszcze musze wymyślać jakiś obiad na jutro dla gości, a nie mam weny twórczej. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Czekając... 17.10.09, 14:35 Wlasnie, szkoda, ze nie ma Widoka i Pierozka... Odpowiedz Link
aguszak Re: Czekając... 18.10.09, 16:14 jeszcze z braków dorzucam Mambę i Pytona i Onlyou... jeszcze parę innych, których teraz nie pamiętam, ale napewno ich tutaj brakuje Odpowiedz Link