lena_zet 25.11.05, 12:32 a ty to taki smutniak jesteś.W co drugim poście wstawiasz smutne bużki, chłopie.Ten rocznik ma to do siebie czy o co chodzi? aha, a kiedy zdjęcie wstawisz do wizytówki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zaklada 25.11.05, 12:33 musimy mu pomoc sie odblokowac. moze mu trzeba co postawic? Odpowiedz Link
lena_zet Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:35 kobieta_na_pasach napisał: > musimy mu pomoc sie odblokowac. moze mu trzeba co postawic? mamba ma zajady, to odpada.MNie łeb boli to też odpadam, ale może jaka chętna się znajdzie? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:43 lena_zet napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > musimy mu pomoc sie odblokowac. moze mu trzeba co postawic? > > mamba ma zajady, to odpada.MNie łeb boli to też odpadam, ale może jaka chętna > się znajdzie? moge ja, maz wyjechal i lubie stawiac. Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:44 Jestem zazdrosna. Odpowiedz Link
lena_zet Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:52 migdalek.niebieski napisała: > Jestem zazdrosna. to twój facet? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:53 No) Odpowiedz Link
lena_zet Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:55 migdalek.niebieski napisała: > No) to czemuś nigdy wcześniej nie napisała?w sumie z jednej strony to skromność jest zaletą, nie wadą Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:56 )) żartuje, no co Ty Lenka) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:57 lena_zet napisała: > migdalek.niebieski napisała: > > > No) > > > to czemuś nigdy wcześniej nie napisała?w sumie z jednej strony to skromność > jest zaletą, nie wadą mnie tez sie podoba. i pasujemy horoskopami. Odpowiedz Link
gres81 Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:37 wielką przyjemność sprawia mi czytanie Twoich watków a ja nie zakładam bo nie mam oczym. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:44 gres81 napisał: > wielką przyjemność sprawia mi czytanie Twoich watków > > a ja nie zakładam bo nie mam oczym. leny czy moich? Odpowiedz Link
gres81 Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:46 kobieta_na_pasach napisał: > leny czy moich? Twoich i leny, oraz ogólnie wiekszośći Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:51 gres81 napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > leny czy moich? > > Twoich i leny, oraz ogólnie wiekszośći to trzeba bylo tak od razu pisac! Odpowiedz Link
gres81 Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:38 um nie wszystko działa ok,a stawać bedzie za kilkanaście dni Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:44 gres81 napisał: > um nie wszystko działa ok,a stawać bedzie za kilkanaście dni co bedzie stawac za kilka dni? Odpowiedz Link
gres81 Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:45 kobieta_na_pasach napisał: > co bedzie stawac za kilka dni? domyśl sie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:52 gres81 napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > co bedzie stawac za kilka dni? > > domyśl sie na komisji poborowej bedziesz stawal? jakby co, to kiedys siedzialam na komisjach wojskowych moge ci powiedziec jak to wyglada z drugiej strony. Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:54 A ja się chciałam pochwalić że też mam książeczkę wojskową, kategoria "A")))) (na wadę wzroku chyba przymkneli oko)) Odpowiedz Link
gres81 Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:56 a po co Tobie? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:57 Nie wiem ale musiałam zrobić bo dostałam wezwanie)) Odpowiedz Link
gres81 Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:55 na komisi byłem. jeśli chcesz to możesz opisac,bedzie co czytac moja panna wraca i ona mi bedzie stawiać...)) Odpowiedz Link
lena_zet Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:56 > moja panna wraca i ona mi bedzie stawiać...)) panna migdałowa? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: no, i na zartach sie nie zna i wakow nie zakl 25.11.05, 12:58 NieEEE) kurde plotów narobiłam, przepraszam Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: gres 25.11.05, 12:34 Tylko delikatnie z Gresikiem się proszę obchodzić)) podpowiem tylko że wbrew pozorom chłopak ma ogromny temperament))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: gres 25.11.05, 12:45 migdalek.niebieski napisała: > Tylko delikatnie z Gresikiem się proszę obchodzić)) podpowiem tylko że wbrew > pozorom chłopak ma ogromny temperament))) skorpion , wiadomo. Odpowiedz Link
gres81 Re: gres 25.11.05, 12:35 lena_zet napisała: > a ty to taki smutniak jesteś.W co drugim poście wstawiasz smutne bużki, > chłopie.Ten rocznik ma to do siebie czy o co chodzi? rocznik jest raczej ok np.asiulka nie barzdo jest seie z czego cieszyć. > aha, a kiedy zdjęcie wstawisz do wizytówki? móż e wieczorem znajde jakoś fotke Odpowiedz Link
asiulka81 Re: gres 25.11.05, 13:00 gres81 napisał: > lena_zet napisała: > > > a ty to taki smutniak jesteś.W co drugim poście wstawiasz smutne bużki, > > chłopie.Ten rocznik ma to do siebie czy o co chodzi? > > rocznik jest raczej ok np.asiulka > nie barzdo jest seie z czego cieszyć. bo nas w stanie wojennym spłodzili! to z czego mamy sie cieszyc? )) Odpowiedz Link