Dodaj do ulubionych

Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ???

09.12.05, 18:02

Obserwuj wątek
    • czajek76 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:05
      Ja Lubie! Jak Kazdy Szanujacy Sie Mezczyzna Lubie Pobiegac Po Domu Na Golasa I
      Pomerdac <Tym I Owym>, Szczegolnie Do Lustra I W Kierunku Szanownej Malzonki.
      Nie Lubie Natomiast Nie Miec Majtek Pod Dzinsami.
      • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:07
        pod jeansami to jest niezbt mile...ale pod szmaciakami czemu niesmile
    • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:06
      bo ja kiedys zapominalam brac ze soba na aerobik i potem po saunie jak juz
      bylam wymyta to glupio mi bylo na czysta(...) zakladac brudne majtki

teraz mi sie na raz zaczely rwac wszystkie stare a ze mi sie przytylo w Ny to
      nie kupuje nowych bo nie bede chodzic w namiotach...a zima idzie i nie da sie
      juz tak czesto prac bo do szkoly chodze i na podworku nie mozna wywiesic

no i doszlo do tego ze pere razy w domu siedzialm bez matek...potem nie mialam
      a bylo trzeba isc na silownie to na silowni cwiczylam bez....i tu moje wielkie
      odkrycie: na skosnej ("rzymskiej") lawecce do brzuzkow zawsze mialam poslizg
      majtek o spodenki...teraz bez majtek nie ma poslizgu i efektywniej cwicze
      brzuchsmile)

coraz bardziej sie przyzwyczajam cholera
      • czajek76 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:15
        Przekaze Szanownej Malzonce. Moze sie skusi.
        Ale ostatnio zanabyla cala narecz fikusnych majtasow na wyprzedazy i nie sadze
        zeby zechciala zrezygnowac z ich uzywania.
        Mysle ze tekst typu "wiesz, pod tymi zapoconymi dresikami nie mam wcale
        majteczek" jest w stanie nakrecic kazdego faceta smile))
        Szczegolnie jesli sobie pobudzil testosteron wyciskajac 3 serie na klate smile
        • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:18
          włąsnie tez o tym myslalam na silowni kiedy rozgiągając nogi schylilam sie do
          jednej majac proste kolana i rozwarte nogi je na szerokosc troche wiecej niz
          rozstaw biodersmile))

to musi fajnie wygladac od tylusmile) no ale przeciez oni wcale nie musza wiedziec
          ze nie mam nic...moze mam stringi??

• don.fekallo Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:24
            Ja na silowni nosze meskie stringi.
            • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:25
              acha....
              a ja nawet 2 razy bylam na aerobiku bez....lepiej sie cwiczy bo nic nie wlani w
              dupe...nie trzeba poprawiac...pelna swoboda ruchow
              • don.fekallo Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 18:30
                zgodze sie smile
            • czajek76 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 19:52
              Ja mam meskie stringi sztuk jeden, w kolorze czerwonym, ale nie umiem ich nosic
              w sposob przepisowy (vide inny watek). No wrzyna mi sie toto i nic nie poradze.
    • lajton Re: lubicie to malo powiedziane;) 09.12.05, 19:57
    • mmagi Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 20:15
      ja nie ale znam takiego co lubi,ale mu nie pozwalam i juzwink
      • veeto1 Re: Chyba nie lubimy 09.12.05, 21:31
    • pinup ja lubie bez stanika:) a przy moich 09.12.05, 21:22
      gabarytach to o wiele bardziej obsceniczne niz brak majtasowsmile))
      • gres81 :) 09.12.05, 21:31

• browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 21:51
      Chodzę, śpię i jem bez majtasówwink)))
      • tina122 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 21:52
        czesto chodzę bez,szczególnie w lato przy prawie transparentnych spódniczkach:-
        ))
        • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:00
          yhy, nie kuśwink))))
        • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:27
          smile))
    • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 21:56
      ja do seksu zawsze zdejmuję majtki. Chyba że lody, no to niekoniecznie.
      • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 21:58
        iittyyyy zboczkuwink)))
        • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:00
          wiem, faceci oczekują, że do seksu kobieta bedzie zakładała długą, płócienną
          koszulę z otworem wyciętym na odpowiedniej wysokości i wyhaftowanym napisem"Bóg
          tak chciał"smile
          • gres81 :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:01

• marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:06
              kupujesz swojej kobiecie pod choinkesmile)))?
              • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:07
                ta tylko taką wersje bardziej okrojonąsmile
                • marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:08
                  taka zgrzebna koszulina z przejrzystego tiulu?
                  • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:10
                    możesz jasniej?smile
                    • marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:13
                      tiul to taka zwiewna, przeźroczysta tkanina. jak welon panny młodej. Pytam
                      sie , czy kupiłes zwojej kobiecie taką własnie koszulinę.
                      • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:16
                        przeswitujacy tak,ale za pózno sie dowiedziałem ze koszule asz tak modne i
                        kupilem gorsetsad
                        • marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:19
                          Gorset z ałożenia służy tylko do seksu, bo kto by w czyms takim chodził na
                          codzieńsmile opowiedz jaki kupiłessmile
                          • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:20
                            przeswitujaće z podpieciem do ponczoch,czarny,i miseczki przeswitujace,wiazany z
                            tyłusmile
                            • marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:23
                              ho ho howink dokup pończochy koniecznie, bo jak będzie chciała przymierzyć, a nie
                              będzie miala ponczoch to cały efekt na nic ( to dyndające do pończoch będzie
                              dyndało tak bez sensu)
                              • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:26
                                ma ponczochy tylko to że samo nosne wiec na upartego można podpiąć
                                ważniejsze żeby ubrała albo szpilki albo kozaczkismile
                                • marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:30
                                  ho ho ho, nie poznaję kolegismile taki spokojny Gres, a tu proszę, szpilki i
                                  gorsetywink
                                • browanx Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:33
                                  aaaaa Ty zboczku, perwersik?
                                  • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:38
                                    jak lubiesmile
                                    • browanx Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:42
                                      taa Tinkę wyrywasz co noc na niby gierkiwink))))))
                                      • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:46
                                        ale nic złego nie robimysmile))
                                        • browanx Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 23:19
                                          Dobra, dobrawink) cicha woda brzegi rwie hehehe
                                          • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 23:23
                                            odpowiedz jw.smile))

i innej beczki:
                                            znasz stronke gdzie sa programy do rozkodowania tunerów satelitarnych?smile
                                            • browanx Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 23:24
                                              dobra, dobra dziewica orleańska się odezwała hyhy
                                              • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 23:27
                                                o moralmosci pisałem dzis w watku Moozia "dylemat moralny"smile

a znasz stronke?smile
                                                • browanx Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 23:30
                                                  dylemat znam, a stonke nie. Jak masz ochotę to na @.
                                                  • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 23:32
                                                    na co ochote?smile
                                                    mam miec?
                    • browanx Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:13
                      ale co tu wyjaśniać Gresiksmile)))))
                      • gres81 Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:17
                        zgrzebna i tilulusmile
                        • marta.uparta Re: :)))) to podstawa:) 09.12.05, 22:20
                          zgrzebna to taka byle jaka, tiul juz wiesz. Wewnętrzna sprzecznośc, bo tiul nie
                          jest zgrzebny, ale o to mi chodziłosmile
          • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:07
            Tak, tak właśnie jestem zwolennikiem mohera i barchanuwink))))))))
            • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:09
              prawda? mnie też podnieca to u facetawink
              • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:11
                Jak sobie pomyślę o tej wyciętej dziurce w gatach...
                • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:14
                  mnie u facetów podniecają syntetyczne skarpety w romby.
                  • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:15
                    eeee szkoda(((( ja mam tylko w żmijki(((
                    • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:22
                      spoko, byłem siku i po....wiecie co he
                      Jutro niedziela i założę w kaczorki ( baba daławink ) to muszęwink))))
                      • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:25
                        jakie te kaczorkisuspicious żądam wyjasnień!
                        • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:32
                          kaczoreczki takie MAŁE są na skarpeteczkach. Nooo nie wiesz? wink))
                          • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:35
                            no bo przez tę politykę to człowiek głupieje i wszędzie upatruje ukrytych
                            znaczeńsmile
                            • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:37
                              Tyż jestem skołowanywink) OOOOOOOkruca filip na balkonieee zamarzaaa
                              • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:41
                                zamarźniete gatki he he. Załóż se na tyłek prosto z balkonuwink
                                • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:43
                                  hehe Filip to peseksmile
                                  • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:47
                                    wiesz, podam Cię do LOPu za meczenie zwierzatsad Myślałam ze " o kurna filip" to
                                    taki związek frazeologiczny, a zamarźniete będą mokre gatki na balkoniesad
                  • veeto1 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:16
                    Z ambitnego tokszołu pt "rozmowy w tłoku" wynika, ze teraz trendy są skarpetki
                    w kwadraty a nie w romby.
                    • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:17
                      widac taka bardziej konserwatywna jestemsmile
                      • veeto1 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:19
                        Konserwatyzm też jes trendy. W IV RP to nawet radykalny.
                        • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:26
                          i tak chcąc nie chcąc stałam się freszsmile
    • pinup chcialam obalic mit: 09.12.05, 22:02
      do seksu nie trzeba zdejmowac majtek! smile)
      • marta.uparta Re: chcialam obalic mit: 09.12.05, 22:07
        ojej, oczywiście ze nie trzeba, na upartego nawet w rajstopach sięsmile))
        ale po co se komplikowacsmile
      • czarna.manka Re: A co ze skarpetkami???!!! 11.12.05, 01:37
    • rachela180 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:25
      Owszem, pod warunkiem że chłop też ich na sobie nie ma smile
    • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:32
      konkretne pytanie zadalam a wy o moherach i rabkach...

ja sie wam zwierzam a wy takie oo.....

wstyd!!
      • browanx Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:34
        przeca sama prawda jest
        • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:35
          prawda nie prawda ale ja czuje ze mi nie wierzycie....a mi dupa marznie na
          zimnie
      • rachela180 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:34
        toć ja ci konkretnie odpisałam?
        • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:35
          no tak..ale inni..nic nawet o majtkach nie napisali tylko jaies gorsety...
          • rachela180 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:36
            Gorset to i ja mam, tyle że mi ani razu do seksa nie posłużył sad
          • marta.uparta Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:37
            o przepraszam, ja odpisałam konkretnietongue_out
          • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:41
            no bo jak mi sie panna w ten gorset ubieże to też bez majtek bedziesmile)
            • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:43
              ale ja pytalam czy Ty lubisz chodzic bez majtek...i to po ulicy
              • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:44
                lubie spac bez bielizny,ale jakoś chodzić po mmiescie to nie bardzosmile
                • rachela180 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:48
                  No ja tyż nie bardzo w sumie - jak na tej reklamie z Manuelem, co robi
                  kanapkę wink
                  • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:52
                    a co sie bezdieszsmile
                • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:48
                  no mi kiedys tez bylo glupio...ale teraz nie mam skrupulow..choc do spodnicy
                  bym sie nie odwazylasmile
                  • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:51
                    a czemu, tom było by ciekawesmile)
      • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:39
        dni 10smile))
        • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:42
          11 jesli wliczac 20 grudnia bo dopiero o 20.00 bedzie u mnie w miescie...a
          pewnie jescze do domu baraze wniesie

aj...nie kumam czemu to taka tajemnica kiedy przyjezadz...musze z niego
          wycistac..cos mwil ze chce mi zrobic niespodzianke ale ja nie wiem czy nie
          lepiej bedzie jak bede przygotowana i ogolonasmile)
          • gres81 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 22:45
            no ja tego też nie wiemsad
            • grubaska20 Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 23:27
              heh, wlasnie grasuje bez majteczektongue_out
              • tygrysio_misio Re: Lubicie Chodzić Bez Majtek ??? ??? ??? 09.12.05, 23:30
                jak tam dziecko??
                dawno Cie nie widzilamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka