Dodaj do ulubionych

Gdzie na Mokotowie znajdę punkt

15.12.05, 11:57
z poprawkami krawieckimi???? nie moge nic na necie znaleźć sad(
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 15.12.05, 12:04
      robią w galerii mokotów na parterze, kilka razy spodnie skracałam
      • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 15.12.05, 12:06
        ufff, dzieki... mam tam rzut beretem dosłownie smile) musze wszyć suwak do kurtki
        młodego, coś sie spierniczył, a kurtka prawie nowa, więc szkoda wywalać
    • mmagi w galerii gamoniu!!!!!!!!!!! 15.12.05, 22:35

• widokzmarsa G? 15.12.05, 22:49
      znowu rozczarowanie, myślałem że będzie o seksie((
      • mmagi pomyliłeś fora;-0? 15.12.05, 22:50

• widokzmarsa Re: pomyliłeś fora;-0? 15.12.05, 23:26
          wiem, wiem - to forum oralno analne. Ale jakby ktoś miał długi język, to moze by
          się dogrzebał do punktu G. O ile takowy rzeczywiście istnieje)
          • ladyx Re: pomyliłeś fora;-0? 16.12.05, 10:52
            a ja już myślałam, że się pochwalisz, że znalazłeś sad
            • widokzmarsa Re: pomyliłeś fora;-0? 16.12.05, 11:14
              na atlantydzie)
              • ladyx Re: pomyliłeś fora;-0? 16.12.05, 11:18
                tej zatopionej ? smile biorąc pod uwagę środowisko wodne, to...hm coś w tym jest
      • browanx Re: G? 15.12.05, 23:24
        taa mambinka właśnie miała G na myśli, tylko się przejęzyczyławink)
        To szok po remontowy się nazywawink
        • mamba30 Re: G? 16.12.05, 10:54
          browanx napisał:

> taa mambinka właśnie miała G na myśli, tylko się przejęzyczyławink)
          > To szok po remontowy się nazywawink

smile))) byłam wczoraj i sie wkurzyłam... jechałam w takich cholernym korku przez
          cały parking w galerii, przez te wszystkie kuźwa poziomy na 1 pod górę..... a
          potem nawet nie miałam gdzie zaparkować taki był tłum
    • ticoqp "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:23

• ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:24
        cieszysz się, bo znalazłeś, czy Ci powiedziano, że nie istnieje, więc nie
        musisz się frustrować ? smile
        • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:29
          a istnieje?smile)))))
          • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:30
            chyba wink)))))
            • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:36
              myśłałem zawsze, ze to wymysł niezaspokojonych feministek ?smile
              • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:39
                ja tam nie słucham wymysłów feministek, a zwłaszcza tych niezaspokojonych wink
                • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:43
                  czyli piszesz co Ci serce dyktuje?wink
                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:44
                    nie wiem czy akurat serducho, ale na pewno nie feministka smile (choć dziś kapkę
                    niezaspokojona )
                    • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 11:57
                      to co slina?????smile
                      to propozycja?smile))))
                      • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:00
                        ticoqp napisał:

> to propozycja?smile))))
                        .....no nie mów, że byś chciał ??? wink))
                        • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:05
                          powiem szczerze- nie wiemsmile
                          • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:07
                            cenię sobie szczerość.....hm, zazwyczaj
                            • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:09
                              a spodziewałas się jednoznacznej odpowiedzi?
                              • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:16
                                niczego się nie spodziewałam smile Głupoty mi się śniły, więc mi troszkę bije na
                                dekiel
                                • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:21
                                  to opowiadajsmile
                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:30
                                    nie chcę. We śnie nie przeżyłam wink
                                    • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:40
                                      aaaa to stąd ta propozycjasmile))))
                                      • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:42
                                        jejku, gdzieś Ty tam widział propozycję ? smile
                                        • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:48
                                          no wiesz jeden zrozumie jak powiesz podaj cole a drugi to samo zrozumie jak
                                          powiesz pić i się chcesmile
                                          • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:49
                                            a co Tobie się chce ? wink
                                            • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 12:53
                                              być już w 2006 tymsmile
                                              • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:00
                                                spokojnie, to tylko kilkanaście dni. Wytrzymasz smile
                                                • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:01
                                                  a jak nie?smile
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:06
                                                    to (po)puścisz smile))
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:07
                                                    nie popuszczę az się spuszczęsmile))
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:09
                                                    wiedziałam, że Ty to tylko o jednym, a ta reszta to kamuflarz
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:11
                                                    a jaka reszta?????? to była jakas reszta?smile))))
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:23
                                                    w sumie to chyba nie. Jak ostatnio rozmawialiśmy to też tylko to Ci było w
                                                    głowie. Ma się ten wpływ na facetów ;PPPPP
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:34
                                                    no widzisz,
                                                    nie kazda tak potrafi - pielegnuj ten darsmile)))))))
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 13:35
                                                    pielęgnuję z wyjątkowym oddaniem smile))
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:02
                                                    szkoda tylko, ze gratissad
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:05
                                                    co Ci tym razem chodzi po głowie z tym gratisem ???
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:08
                                                    zawsze miałem wyrzuty wobec kobiet jak za cos nic nie chciały, Ty tu z takim
                                                    zaangazowaniem tę pilegnacje wykonujesz -trochę i głupio ze tak za frajersad
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:10
                                                    że Ty to niby masz sumienie ?
                                                    głupio Ci ? Nie zamierzasz chyba zapłacić ?
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:12
                                                    a watpiłas wogóle?????????
                                                    no moze jakoś bym mógł???? dywan wytrzepac może?wink))))))
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:14
                                                    ja mam chyba wątpienie w naturze. Nie mam dywanu. Mogę dać miotłę, jak
                                                    obiecasz, że nie odlecisz wink
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:18
                                                    smile znam to Dar Natury?wink
                                                    obiecuje ale co dobrze nosi?wink
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:20
                                                    ticoqp napisał:

> smile znam to Dar Natury?wink
                                                    ...no i co mam powiedzieć ? Że mamusia Natura była hojna ? wink))
                                                    > obiecuje ale co dobrze nosi?wink
                                                    ....Jasne, każda czarownica musi mieć dobrą miotłę wink
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:25
                                                    pisz prawdęsmile i jeszcze gdzie najhojniejsza była?smile
                                                    kazda to musi mieć czarnego kocura a miotła to tylko szpansmile
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:27
                                                    jejku gdzie ?...to Ty nie masz wyobraźni ? wink))
                                                    Kota nie mam, a miotła..cóż muszę na czymś latać
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:30
                                                    mam a potem mi będziesz pisała że to zasługa Twojej pilęgnacji jak se sam
                                                    wymyslesmile)))))))) to juz lepiej napisz, zebym nie czuł sie dłuznysmile
                                                    bez kota możesz być co najwyżej latawicąsad
                                                  • ladyx Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:33
                                                    nic Ci nie napiszę, tylko dam kopniaka za latawicę ! A tak w ogóle to muszę
                                                    zmykać. Baw się dobrze fantazjując. Opowiesz mi przy okazji wink))))
                                                  • ticoqp Re: "G" ?;)))))))))))))) 16.12.05, 15:38
                                                    ooooo widze, ze gra wstepna się zaczynasmile)))))) i jest pretekst zeby sie znowu
                                                    spotkacsmile) spryciula smile)))))
                                                    cześćsmile
    • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:25
      mamba30 napisała:

> z poprawkami krawieckimi???? nie moge nic na necie znaleźć sad(
      A już myślałam że punktu "G" poszukujesz?
      • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:26
        u samej siebie??? Pytona mam od tego smile))
        • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:27
          mamba30 napisała:

> u samej siebie??? Pytona mam od tego smile))
          No fakt, niech chłopak szuka, może kiedyś znajdzie hihihi
          • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:28
            zważywszy na moje 4 poranne orgazmy chyba znalazł smile))
            • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:29
              Ty się już tak nie chwal wrrrrrrr
              • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:32
                smile) nie warcz na mnie smile) Pyton się spisał smile)
                • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:36
                  no dobra, ale ja dziś sama spałam sad(((( i tak do poniedziałku sad((((
                  • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:38
                    o to współczuję, ja całą noc śpię ścieśle przytulona do Pytona, nie wyobrażam
                    sobie inaczej. mamy łóżko 1,60 szer. a wykorzystujemy może jakieś 80-100 cm smile
                    • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:41
                      a znęcaj się dalej sad(
                      • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:41
                        odbijesz sobie w poniedziałek smile)
                        • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:47
                          nie wypuszczę z łóżka....albo stołu, podłogi, parapetu ;DDD
                          • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:48
                            och Ty zbereźnico smile)) ja odkryłam, że mam teraz blaty w kuchni na zajebistej
                            wysokości smile)
                            • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:52
                              moje blaty są ok, ale nad nimi wiszą szafki. Za cholerę się nie da ;D
                              • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 12:00
                                biedactwo smile)
                                • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 12:01
                                  smile)))
                • ticoqp Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:37
                  w adwent i post w dodatku???????
                  • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:39
                    ja nie lubie pościć smile
            • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:29
              mamba30 napisała:

> zważywszy na moje 4 poranne orgazmy chyba znalazł smile))

Się przyszłaś chwalić? Za robotę w chałupie się weź, a nie mnie tu
              denerwujesz smilesmile
              • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:31
                już posprzatane, nawet chłopaki choineczkę ubrali. Stoi pięknie przystrojona w
                salonie i druga malutka w kuchnismile)
                • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:33
                  mamba30 napisała:

> już posprzatane, nawet chłopaki choineczkę ubrali. Stoi pięknie przystrojona
                  w
                  > salonie i druga malutka w kuchnismile)
                  No i w międzyczasie cztery czkawki miałaś tak?
                  • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:38
                    to było rano, jak juz młody do szkoły poszedł smile)
                    • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:42
                      mamba30 napisała:

> to było rano, jak juz młody do szkoły poszedł smile)
                      Koniecznie muszę Cię umówić z moim kumplem Lwem Starowiczem On bada takie
                      przypadki smile
                      • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:49
                        Twój kumpel mówisz.... ciekawe.... a jak z Toba i z Wieśkiem, ok?? Wrócił do
                        łask? smile)
                        • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:50
                          mamba30 napisała:

> Twój kumpel mówisz.... ciekawe.... a jak z Toba i z Wieśkiem, ok?? Wrócił do
                          > łask? smile)

Na razie obrabiam obu naraz, a razcej to Oni mnie smile
                          • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 12:00
                            a mnie się cholercia czepia zboczenica niewyżyta smile)
                            • kakija Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 12:05
                              mamba30 napisała:

> a mnie się cholercia czepia zboczenica niewyżyta smile)

Hihihihi
            • widokzmarsa Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:31
              zaraz cię te kobity tutaj znienawidzą mamba, nagrabiasz sobie))
              • ladyx Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:32
                już nas trafia smile))
              • mamba30 Re: Gdzie na Mokotowie znajdę punkt 16.12.05, 11:33
                smile)) do spółki z Pytonem będę sobie grabiła smile)
    • asiulka81 czesc ladyx :)))) 16.12.05, 11:42

• ladyx Re: czesc ladyx :)))) 16.12.05, 11:45
        Cześć. Tym razem wróciłaś mam nadzieję już na dobre ? smile)))
        • asiulka81 Re: czesc ladyx :)))) 16.12.05, 11:47
          tiaaa na dobre! szybko załatwiłam sprawe, ale nie tak jak miało byc, ale grunt
          ze tanio!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka