veeto1 20.12.05, 19:25 Należy zatem rozumieć,iż wyczekiwany moment nastąpił, a ukochany przestał milczeć i doszło do kontaktu werbalnego. Niedługo nastąpi zapewne kontakt oralny. )))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:26 veeto1 napisała: Niedługo nastąpi zapewne kontakt > oralny. )))))) polemizowałabym bedzie analnyDD Odpowiedz Link
lajton Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:30 veeto1 napisała: > Może być nawet ANALityczno - umORALniający. ale niech COS bedzie! tygrysio eksploduje niebawem, jesli nie skonsumuje spotkania w przeciagu kilku nastepnych godzin Odpowiedz Link
veeto1 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:31 No też myśle, że jednak na buzi - buzi się nie skończy. Odpowiedz Link
lajton Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:33 Takie wyposzczone z nich dzieciecia, ze dlugo li tylko za raczki sie trzymac nie beda, hehe Ale dobrze - niech sobie tygrysio kurna w koncu pouzywa - czekala tyle to sie Jej nalezy Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:27 A ja obstawiam , że seksu nie będzie bo ona się wkońcu nie ogoliła )) Odpowiedz Link
veeto1 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:29 Może to go jeszcze bardziej podnieci, jak się domaca? A poza tym, czy ktoś widział tygrysa albo misia zdepilowanego? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:35 Ale ten Tygrysio jest inny - to baba i ma czasem odruchy takie , że się wydepiluje ) Odpowiedz Link
lajton Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:36 juleczka4 napisała: > Ale ten Tygrysio jest inny - to baba "Misiaczka" czyli Odpowiedz Link
veeto1 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:37 Oj myślę, że odpuszczając sobie dziś to depilowanie popełniła kolosalny, niewybaczalny, kosmiczny błąd! Odpowiedz Link
lajton Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:39 wydepilowane pachy u tygrysia to nieporozumienie! tygrysio ma byc full nature, a nie jakies fanaberie z gladkimi szpytami wyczynia Odpowiedz Link
veeto1 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:39 Eee, w gupim kraju żyjemy, ale może nie wszyskie tygryski zgupiały. Mam taką nadzieję w każdym razie. Odpowiedz Link
lajton Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:47 Tygrysio mnie zaczyna na niepokoj wystawiac! Tyle jej tu bylo, a teraz takie pustki wszechogarniajace, ze spodziewam sie wcale nie milych rzeczy Odpowiedz Link
veeto1 Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 19:58 Brak wiadomości to dobra wiadomość. Jutro będzie jej tu jeszcze więcej Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Tygrys zamilkł 20.12.05, 21:15 nie nie nie....jescze nie przyjechal...posprzatalam w pokoju na swieta od razu....płakac juz mi sie chce a tu nic dostalam o 20.45 smsa, ze jeszcze 100km do mojego miasta i ze padniety jest i ze przeprasza bo mial w torbie kome i nie slyszal jeju...to jak bedzie po 22 to sie nie zobaczymy bo zmeczony jest jak cholera...i sie nie dziwie po calodniowej podrozy moze wejdzie na gg sie przywitac choc Odpowiedz Link