mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 02.01.06, 22:48 wcięło scyzoryk z korkociagiem. kurna tan swiat jest popieprzony. Był korkociąg nie bylo wina. Jest wino nie ma korokociagu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:49 musisz wcisnac do srodka )) bedzie wino z korkiem, bllleeeee Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:52 no wciskam to zazwyczaj coś innego niż korki. chociaż jak jest rozwlaczona to i z wciskania mało uciechy Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:56 no kurde czy dzijaka pełnia jest ze baby tylko o jednym myślą. No bo to że faceci to jest naturalne , ale żeby baby Odpowiedz Link
asiulka81 Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:54 mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał: > no wciskam to zazwyczaj coś innego niż korki. chociaż jak jest rozwlaczona to i > z wciskania mało uciechy co z Toba??? Ty tak nigdy nie piszesz!!! Ty nie jestes Diabełkiem! Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:57 jasne że nie jestem MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm chooj wie lie razy i gdieś w srodku jeszcze pierdolnięte jat n ale nie wiem na ktorej pozycji Odpowiedz Link
asiulka81 Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:59 mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał: > jasne że nie jestem MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm chooj wie lie razy i > gdieś w srodku jeszcze pierdolnięte jat n ale nie wiem na ktorej pozycji jesssus co za słownictwo!!! aaaaaaaaaaaaaaaa tyle ze nie kapuje sensu zdania... Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: houston mamy problem 02.01.06, 23:10 > tyle ze nie kapuje sensu zdania... nie przejmuj sie ja też nie Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: A TY nadal kurna chlasz??? 02.01.06, 22:53 jeszcze ni piłem dzisiaj to nie masz sie o co bac Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: houston mamy problem 02.01.06, 22:54 takie numery to tylko z szampanaem robie Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurna znalazłem 02.01.06, 22:51 przeczesałem na czwokakach pokój i znalazłem. no to bal czas zacząć Odpowiedz Link
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Re: kurna znalazłem 02.01.06, 22:55 No. A czy wyobrażasz sobie jak ja jestem z soebie dumny. !! Odpowiedz Link