Dodaj do ulubionych

Komplement? Od syna

05.02.17, 23:42
Wracaliśmy z obiadu. Ja z synami - starszy przodem, młodszy za rękę. Mąż z córką jeszcze do karmelkowa wstąpił. Mija mnie i synów zjawiskowa dziewczyna. Nie tam jakis lachon, tylko pieknosc. Taka subtelna. Tylko strasznie brzydkie i tanie buty miała. (oesu jak mi się na tym teraz pol forum skoncentruje).
I moj 11 latek sie obejrzal za tą 20 latką. Z rozmarzonym usmiechem. Myslalam ze padne ze smiechu, ale tylko się usmiechnelam i powiedziałam: noooo fajna, nie? I puscilam oko.
Ten zaczal sie chichrac i powiedzial, ze nie wie o co mi chodzi i ze tylko sprawdza czy tata idzie. Ja mu na to, ze tak tak (i mrugnelam okiem) tata tez sie obejrzy. I sie rozesmialam. A moj syn tez i powiedzial: wiesz co? Jak bys byla celebrytka, albo bylabys znana, to na bank (i tu wymienil dwoch youtuberow) chcieliby z toba zrobic wspolny (tu powiedzial jakies okreslenie ktorego nie kumam), bo masz takie teksty, ze nie mogę.
Ja mu na to, ze nie wiem o co chodzi, ale traktuje to jako komplement, a dziecko ze no przeciez o to mu chodzi.
Dziwnie miec dorastajacego syna.
Obserwuj wątek
    • kasiam43 Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 01:00
      To dopiero początek. Młody nie raz jeszcze Cię zaskoczy. Czasami będzie to fajne, miłe i sympatyczne, ale przygotuj się, ze czasami - nie. Zwłaszcza jak Cię zaskoczy wink
    • ga-ti Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 01:59
      Czytałam dwa razy i też nie wiem, o co chodzi wink

Ale syna dorastającego fajnie mieć, tu się zgodzę.
      • bergamotka77 Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 02:16
        Jezu każdy wątek shellerki to ojej jaka jestem zayebista big_grin Naprawdę trudno zrozumieć o co Ci chodzi, strasznie infantylnie się wypowiadasz. A tekst o butach bez komentarza - strasznie powierzchowna jesteś. Naprawdę fascynuje mnie twoja bezrefleksyjnosc i swietna opinia na własny temat.
        • shell.erka Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 06:18
          Zayebista to byla panna od brzydkich butow. Ale jak ktos ma z głową, to sie doszuka tego, czego chce.
          Nie wiedziałam nawet o co chodzi z tymi youtuberami. Poprostu fajnie wyszlo. Te jego maslane oczy (za ta panna, nie na mój zart).
    • kadfael Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 07:11
      I to jest właśnie różnica między mężczyzną a kobietą. Jak mężczyzna zobaczy ładną dziewczynę to się obejrzy. A kobieta spróbuje znaleźć jakiś defekt typu pryszcz na nosie albo brzydkie buty...
      • shell.erka Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 07:27
        smile fakt
        Na usprawiedliwienie dodam ze wzrok mialam najpierw nisko, bo gadalam do malego, wiec te buty tak naturalnie mi w oczy weszly, ale wlascicielka urode miala cudną.
    • milka_milka Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 07:12
      Mnie zaniepokoiłyby maślane oczy u 11-latka za panną. U 13-latka nie, ale 11 lat, to jeszcze chyba nie ten etap.
      • lauren6 Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 08:23
        Mnie zaniepokoiłoby gdyby 11 latka bardziej od ładnej dziewczyny zainteresował przyjeżdżający samochód czy gra na komórce. Znaczy, że wnuków z niego nie będzie.
        • zlababa35 Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 08:29
          Eeee, no w tym wieku to właśnie wciąż jeszcze wpada w oko do dobre auto czy fajna gra, a nie dorosła w sumie baba wink. Tak mi się wydaje, kiedy patrzę na klasowych kolegów mojej córki, niektórzy zaraz po 11 lat pokończą - na szczęście typowe dzieciaki, lubiące piłkę, dobre auta i rowery, gry na komórce itp. itd. (wstaw tu sobie wszystko, czym takie już nie dzieci, a jeszcze nie młodzież się interesują).
        • lady-z-gaga Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 08:48
          >Mnie zaniepokoiłoby gdyby 11 latka bardziej od ładnej dziewczyny zainteresował przyjeżdżający samochód czy gra na komórce. Znaczy, że wnuków z niego nie będzie.

A ja niepokoiłbym się, gdyby było odwrotnie.
          Bo to oznacza, że wnuki mogą pojawić się szybciej, niż by sobie potencjalna babcia zyczyła wink
    • ania.rene Re: Komplement? Od syna 06.02.17, 08:06

Po czym poznać tanie buty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka