marta.uparta 28.02.06, 23:11 szczerze mówiąc nie plnowałam już tu dzisiaj wizyty, ale jak zobaczyłam Cię na tym dominie od razu jakos tak mi się zrobiło lepiej. Gres mnie hazardem zaraził Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi wygrałaś:??ja dzis rano az 2 razy,ale nie 28.02.06, 23:13 kumam zasad liczenia i Gres powiedział ze ty mi wytłumaczysz Odpowiedz Link
marta.uparta Re: wygrałaś:??ja dzis rano az 2 razy,ale nie 28.02.06, 23:18 ja też myslałam że to zykłe domino i chodzi o to, że wygrywa ten kto pierwszy ułozy swoje klocki. Ale to nie takie zwykłe domino, bo nie byłoby radochy. Zasady liczenia są takie - jak układasz te domina, to zwróc uwagę, że ostanie pola kocków świecą się na zółto. Musisz dołożyć taki klocek, żeby po tym jak go już położysz, suma punktów na obu końcach układanki wynosiła 5, 10, 15, lub 20. Wtedy Ci komputer nalicza punkty. Wygrywa ten, kto pierwszy uzbiera 100. Kumasz? aha, jak kończy się rozdanie i zostajesz z dużą iloscią nie ułożonych klocków, to komputer jakoś tam je przelicza i dodaje punkty przeciwnikowi. Odpowiedz Link
mmagi Re: wygrałaś:??ja dzis rano az 2 razy,ale nie 28.02.06, 23:21 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurde a ja se tak pykalam jak chciałam) tera im pokaze)))))))))) Odpowiedz Link
gres81 Re: wygrałaś:??ja dzis rano az 2 razy,ale nie 28.02.06, 23:24 ilośc punktów(100) można korygować w ustawieniach.zawsze na górze po prawej pisze jaka jest rozgrywka do ilu i w jakim czasie. Odpowiedz Link
marta.uparta Re: no i Mmagi jestem:) 28.02.06, 23:19 grałam jeszcze dzisiaj w literaki, ale jestem cienka w te klocki. Natomaist w domino rozwalam wszyskich Odpowiedz Link
marta.uparta Re: a te literaki to co to i jak cie tam znalesc? 28.02.06, 23:24 te literaki to jak skrable. ale tam takie mistrzunie siedzą, co układają strasznie długie słowa na najbardziej punktowanych słowach. No i nie można długo się zastanawiac, bo czas ci liczą. Odpowiedz Link
gres81 Re: no i Mmagi jestem:) 28.02.06, 23:22 ale w komorowie czy na rankingach?? ja litrerk nie czaje,ale Vandika w to grywa chyba z powodzeniem Odpowiedz Link
gres81 Re: też komora, ale w tym momencie akurat nie:) 28.02.06, 23:31 przej na rankingi,tam jest prawdziwa gra Odpowiedz Link
bad_habit Re: eee padam,ide nynac jak to mówia na kopytku:- 28.02.06, 23:31 Ty nynasz???ja padam w objęcia Morfiego Odpowiedz Link
mmagi to słowo wali mnie na łopaty...ide nynać,albo ..po 28.02.06, 23:32 szli nynać))suuper duze objecia ma ten Morf)) Odpowiedz Link
bad_habit Re: to słowo wali mnie na łopaty...ide nynać,albo 28.02.06, 23:33 czy duże to nie wiem,ale mięciutkie na pewno i takie ciepłe,ze od razu chce się spać Odpowiedz Link
mmagi Re: eee padam,ide nynac jak to mówia na kopytku:- 28.02.06, 23:33 dobra i dla Ciebie Odpowiedz Link