vandikia Re: A mi się spodobał Michael Ballack mmmm 15.06.06, 11:16 ale bedzie gral w chelsea ;/ i dlatego juz go nie lubie Odpowiedz Link
juleczka4 Re: A mi się spodobał Michael Ballack mmmm 15.06.06, 11:16 Wiem, wiem właśnie przeczytałam Odpowiedz Link
vandikia Re: A mi się spodobał Michael Ballack mmmm 15.06.06, 11:17 ale rozgrywa zajebiscie, to mu przyznac musze Odpowiedz Link
juleczka4 Re: A mi się spodobał Michael Ballack mmmm 15.06.06, 11:31 hihi co nie W dodatku jest taki przystojniaczek , troche do mojego menzowia podobny :p;p Odpowiedz Link
kasitza Re: A mi się spodobał Michael Ballack mmmm 17.06.06, 07:45 eeee, dupowaty jest taki. jak juz tu Herr Lehmann. ale co tam niemiaszki: Ljundberg rules, a z kontrastowego repertuaru z sekcji latino christiano ronaldo (tenze jednakze tYlko na jedna noc, bo gowniarz i ma siano w glowie). do chaty ljundberga moglabym sie na stale wprowadzic i rodzic mu dzieci... a moze zostane przy moim szwabskim mezu jednak. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: A mi się spodobał Michael Ballack mmmm 17.06.06, 08:55 On dla Ciebie jest dupowaty , a dla mnie Ci co Ty wymieniłaś :p Kwestia gustu Odpowiedz Link