dzikoozka 20.06.06, 08:58 bryndza by była ale się obśmiałam jak sobie poczytałam wczorajsza konwersację only i clinta poza tym nasłuchałam się komplementów od rana i miło mi, hehe D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysica Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:02 Bry..)) też dzisiaj od rana słysze same miłe słowa od męskiej częsci firmy.....ale to pewnie dlatego, ze pierwszy raz od...hmmm...no od dawna mam kiece na sobie....sa w szoku, zem jest kobieta))) i włosy se upiełam inaczej i w ogóle...;-D Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:12 hoho D ładnie Ja dostałam komplement telefoniczny i nie z powodu wyglądu ) Jestem trochę chora i to u mnie od razu widać, cien pod okiem, nos czerwony, nie ma co komplementować Oglądałam wczoraj przez przypadek zdjęcia z jakiegoś sylwestra sprzed chyba 8 lat. Maaatko jak ja wtedy wygladałam ))) Odpowiedz Link
onlyju Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:14 a przepraszam za wtrącenie. ja oglądając swoje zdjęcia z młodości wczesnej i późniejszej dochodzę do wniosku, że pięknieję z wiekiem. Apogeum przewiduję za 9 lat. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:17 D no też miałam taką swiadomość jak miałam 25 lat )) A teraz jakoś nie jestem zadowolona z siebie.Włosy mi się zmieniły, kiedys miałam cudne, puszyste i długie, teraz cienkie są i byle jakie, wiec ciachniete na krótko. Twarz mi się wyszczupliła w ogóle... Odpowiedz Link
krysica Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:18 Wspólczuje....ja mam chwilowy spokój z chorobami....ech coby to był tylko katar) Właśnie sie dowiedziałam dziś , ze piknie to ja dopiero od jakiegos czasu wyglądam...znaczy sie cós mi służy...he he he Powrotu do zdrowia zyczę) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:19 Krysica trzymam kciuki żebyś zawsze cudna i zdrowa była ) Odpowiedz Link
krysica Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:21 Nio...przynajmniej cobym tak o sobie myślała) i vice versja)) Odpowiedz Link
onlyju Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:03 czy żeś przyuważyła, że dziś się lekko wstaje? ja na nodze od 6.00. i to bez budzika. i slyszę, że jakiś pies (duży być musi, jak wilk do księżyca wyje) wyje mi drugi dzień w którymś z mieszkań... cholera... jakby zdychał, jakby ktoś umarł, jakby żreć co nie miał, albo co. ja bardzo lubię psy, ale właścicieli, którzy trzymają psy w mieszkaniach blokowych, powybijałabym co do jednego. Odpowiedz Link
krysica Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:05 lekko???? ja codziennie o 4,45 i też bez budzika....ale ja zawsze źle sypiam pies pewnie z pragnienia wyje bo ciepło jest Odpowiedz Link
onlyju Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:10 coś czuję, że i mnie najdzie - jak zawsze kryzysowa 15.00 Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:18 no podobno między 14 a 15 jest taki dół ... ja wtedy walę kawkę na deser . Odpowiedz Link
onlyju Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 09:24 a ja przymykam do siebie drzwi, asystentka wie, że nie ma mnie przez godzinę, podnoszę nogi do góry i walczę ze snem.. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:28 eee tamz araz leń, jakbym mogła też bym nogi wywaliła na biurko ) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:29 przynajmniej bedzie miała mniej żylaków Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:35 clint nagrabisz sobie ćwoku i mnie bo ja sie solidaryzuje Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:57 to nie możesz sobie wziąć do walki jakiegoś asystenta jak podnosisz nogi do góry?? Odpowiedz Link
onlyju Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 11:01 chciałam Ciebie zatrudnić, ale Ty palisz ciągle, a to mi na cerę źle działa. więc zatrudniam bambuczę młodą z fajnymi cycami. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 11:10 słusznie, bi jest trendy, palenie nie) Odpowiedz Link
onlyju Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 11:19 nie znam się na modzie, ale cieszę się, że zawsze będziesz mi mógł doradzić. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 11:41 nie oszukuj, przecież ty się znasz na wszystkim) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:15 tak, świetne wstawanie, 10 rano i ja już po śniadaniu))) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:24 rano zawsze prysznic i ząbki przy okazji) Teraz kawa. Tak sobie myślę że niepotrzebnie kupiłem nowy ekspres bo piję esspresso i oczywiście jaram. a tak to może łatwiej byłoby rzucić Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bry...;)) bryndza 20.06.06, 10:26 ehhh ja do kawy też muszę jakiś drobny grzech popełnić, jakieś ciasteczko (małe) z dwojga złego wole jednak ciasteczko a zęby myję po kawie, bo nie lubię tego posmaku w ustach. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: np ale jaką konwersację ja zasadniczo mecz 20.06.06, 10:21 ty wiesz jaką ;PP nie chcesz się przyznać, że kupiłeś chińskie nausznikomajtki ??? Odpowiedz Link
c.eastwood Re: np ale jaką konwersację ja zasadniczo mecz 20.06.06, 10:27 a bo mnei zakreciła i wziąłem dwie pary , żeby dziewczynina nie musiała pod Suwałkami stać Odpowiedz Link
onlyju Re: np ale jaką konwersację ja zasadniczo mecz 20.06.06, 10:31 penisa dostajesz gratis. dasz siostrzenicy, czy szwagierce raczej może najsampierw. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: np ale jaką konwersację ja zasadniczo mecz 20.06.06, 10:32 nie draznij lwa Odpowiedz Link
onlyju Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:37 czarnego czy zielonego? bo tylko takie mi zostały, w kiochach nie idzie ten kolor Odpowiedz Link
c.eastwood Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:40 zielonego, bedą takie same jak magusia miała do tej pory Odpowiedz Link
onlyju Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:42 o widzisz jak trafiłam. ale pamiętaj, me słowa spisz i czcij: kobietom trzeba czasami odmiany. proponuję jednak czarnucha. (bo mam ich kurwa więcej) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:44 kurwa ???przed jedenastą? dawaj tyłek...zaraz dziesięć klapów !! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:45 mago tylko nie wystawiaj i ty , nie mam czasu na tyle sado maso Odpowiedz Link
onlyju Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:47 czekaj, zasłonię żaluzje, drzwi przymknę (co zwykłam robić o 15.00). jak się ma nadwyżkę towaru w magazynie, to niestety nie idzie nie klnąć. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: ja tez poprosze penisa,a co:-))) 20.06.06, 10:51 i to towaru najgorszego sortu Odpowiedz Link
onlyju Re: idz z nimi w sobote pod bazar,moze zejda:-))) 20.06.06, 11:20 byłam na stadionie. słabo tam idą, jedna baba myślała, że drapaczki do pleców sprzedaję... Odpowiedz Link
mmagi Re: idz z nimi w sobote pod bazar,moze zejda:-))) 20.06.06, 11:35 no co ,od biedy i do pleców mozna go użyc) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: np ale jaką konwersację ja zasadniczo mecz 20.06.06, 10:33 o prosze ani się obejrzał a stałym klientem został )) dobry handlowiec to skarb w firmie )) Odpowiedz Link
c.eastwood Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:36 only to urodzony morder... przepraszam sprzedawca...tylko siebie nie może dobrze nikomu wcisnać sorry only ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
onlyju Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:39 Ty tajski masażysto jeden zostanie Ci to policzone. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:41 już spieprzam ))))))))))))))))))))))))))))) ps. powinno byc Cipo liczone Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:45 chcesz, żeby mama miała córkę bez zęba? Odpowiedz Link
onlyju Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:47 doczekam ja się, ona i Ty takoż samo dyni i córki Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:52 zaraz lutne z bańki i skończy się dzień dziecka Odpowiedz Link
onlyju Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 10:58 nie podskakuj, bo podpale bar na Bielanach p.s. nie jechać na Bankowy teraz, niebieski wieżowiec ma alarm pożarowy, wszyscy wyleźli, wielki biurowiec pusty. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: Imperium Kontratakuje 20.06.06, 11:21 na szczęście nic nie muszę w tamtym rejonie jaka Ty dobrze zorientowana Odpowiedz Link