Dodaj do ulubionych

Obalam mit

18.07.06, 14:36
to parszywe kłamstwo, że mężczyźni wolą duże biusty. I ten kto tę plotę
puścił w obieg powinien ponieść karę.
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:36
      o!

-----------------------------------------
      "...mogę być wszystkim
      niewolnicą, świętą, ścierką...."
      • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:37
        nie ma co ankiety robić, na własnej skórze się przekonałam
        • lena_zet Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:37
          e tam, ile tych facetów miałaś?

"...mogę być wszystkim
          • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:38
            nie chodzi o tych których miałamwink) ale ogólniewink
            • lena_zet Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:39
              aaa, nie gadałam z żadnym facetem na ten temat (pomijam mojego chłopa), więc
              nie wiem, wydawało mi się, że większe

"...mogę być wszystkim
              • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:41
                to zonkwink duże bardzo postarzają, Ty wyglądasz na gimnazjum, ja na kilka lat
                więcej niż mam
            • alpepe Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:41
              a mojemu coś na mózg padło i ostatnio coś przebąkiwał nawet o zafundowaniu mi
              operacji plastycznej w celu powiększenia...
              Najdziwniejsze, że od naszego poznania mój biust ma stale (za wyjątkiem ciąży i
              karmienia) ten sam rozmiar.
              • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:42
                Ty byś powiększyła, a jemu by się znudziłowink
                • alpepe Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:45
                  ja bym nie powiększyła, w życiu, mi dobrze z tym, co mam.
                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:46
                    ale chodziło mi o hipotetyczną sytuację, że robisz to dla niegowink)
                    • alpepe Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:51
                      moja wyobraźnia nie sięga tak daleko, ale skórzane wdzianko mogłabym włożyć
                      winkdla niego, tylko, że jego to tylko gołe baby rajcują, całkiem gołe.
                      • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:52
                        to się ciesz że nie każe Ci się jak pajac ubieraćwink)
                      • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:06
                        Jak każdego "zdrowego" faceta big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • dzikoozka Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:47
                ?????
                i nie obaziłaś się? Ja bym się wściekła za taką propozycję.
                • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:50
                  no czemu??? Ty nigdy nie powiedziałaś swojemu facetowi że fajnie by wyglądał
                  jakby to czy tamto zmienił?wink
                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:12
                    Penisulki bym nie zmieniał ;P ale musiałem sad
                    • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:14
                      to chyba trochę nie do końca tak i nie ściemniajwink
                      • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:15
                        Z czym mam nie ściemniać?
                        • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:17
                          no z tymi rzekomymi zmianamiwink
                          • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:18
                            Idź na @ smile
                            • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:26
                              to żeś zaszalałwink)))
                              • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:32
                                Przy gwizdku smile Ale nie podoba mi się teraz sad
                                • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:33
                                  To fajne jest...wink) naprawdęwink))
                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:36
                                    Co jest fajne? Na pewno nie dla mnie!!! A i dla małży. Teraz wiem o czym są te
                                    teksty w amerykańskich filmach o trzysekundówkach big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                    • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:38
                                      Ale z czasem To Ci się zrobi odwrotniewink) tzn że z trzysekundówek zrobi sie 30
                                      minwink))) zobaczyszwink)
                                      • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:43
                                        Chyba po andropauzie big_grinDDDDDDDDDDDDD
                                        • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:43
                                          Chyba właśnie niewink)) zobaczysz wspomnisz moje słowawink))
                                          • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:45
                                            Ooooooojjj Nie wim paniusiu czy mi pamięci jaki Altzhaimer nie zeżre big_grinDDDDD
                                            • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:47
                                              A poza tym jak to okropnie wygląda jak się ma "z"wink))))
                                              • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:53
                                                Z tym? Czy z Altzheimerem? smile
                                                • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:57
                                                  Z tymwink)
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:58
                                                    Mi się podobało... tak higienicznie big_grinDDDDDDDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:59
                                                    Chyba właśnie niehigieniczniewink))
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:01
                                                    Dlaczego??? Teraz to wiem co znaczy: Choćbyś trzepał trzy tygodnie, jedna
                                                    kropla spadnie w spodnie. big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:07
                                                    A tak to się rozmazywała wewnątrz na główce, prawda??wink)
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:12
                                                    O Boże...Ja nie o bitej śmietanie mówię, tylko o NH4, tak się to chyba nazywa smile
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:14
                                                    NH4 to amoniakwink)) wiem o czym mówisz, ja o tym samymwink)) przeczytaj jeszcze
                                                    razwink)))))))))))
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:20
                                                    rozmazy.wała... tak to zrozumiałem ;P
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:21
                                                    No to widzisz teraz plusy???wink))
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:24
                                                    Ale więcej jest minusów, a te się łatwiej zauważa sad
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:25
                                                    Nie marudźwink) wcale nie ma więcej minusówwink) ten najważniejszy minie na
                                                    pewnowink)
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:26
                                                    A pierwsze prysznice... Uuuuuuuuuuuuuu Tragedia!!!
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:45
                                                    No jak żeś go pod kloszem chował tyle latwink))
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:49
                                                    Heeeeeeeeeeeheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dobre big_grinDDDDDDDDDDD
                                                    Ale za to się niepotrzebnie nie zużywał big_grinDDDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:49
                                                    wink)) aż wstyd takiego nieporysowanego mieć w tym wiekuwink))))
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:54
                                                    Są tacy, co nawet se boków nie porysowali w tym wieku smile
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 16:55
                                                    Powściągliwi bardzowink
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 17:07
                                                    Bidoki sad Taki Boski na ten przykład big_grinDDDDDDDDDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 17:09
                                                    Boski, to wogóle bidokwink)
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 17:12
                                                    Ale Beemę posiada big_grinDD
                                                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 17:13
                                                    Nowink) i był mistrzem w ping ponga na swojej klatcewink))
                                                  • pietrek666 Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 17:27
                                                    W wersji podręcznej? Rozumiem... big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • alpepe Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:53
                  Co za pytanie, oczywiście, że pokazałam, gdzie są drzwi, powiedziałam, że jest
                  chamem i nawet sobie nie zdaje sprawy, jak wielkim, a potem powiedziałam, że
                  mógł się był nie żenić, jak mu jakaś część mnie nie odpowiadała, to
                  odpowiedział, że ja mu się kazałam ożenić ze mną i on mnie musiał posłuchać,
                  pantoflarz kurwa za dychę.
                  • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 14:56
                    no weź bo padnesmile))))))))))))))))))))))))))))
                    • alpepe Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:00
                      no, jakbyś widziała jego minę, to dopiero byś padła. Myślałby kto, że go
                      zagoniłam na siłę do ołtarza.
                      Ale wie, że przegiął. On ma takie idiotyczne poczucie humoru, którego nikt nie
                      trawi. Dla mnie to zwykłe chamstwo, ale cóż, clint nie ma monopolu na nie.
                      • migdalek.niebieski Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:03
                        biedaczek jakiwink) ale rozwaliłaś mnie tym pantoflarzemwink))))))))
                  • dzikoozka Re: zróbmy ankietę :] 18.07.06, 15:02
                    łomatko święta na złosć bym go uszczęśliwiła cycem jak melon, pewnie szybciej
                    by pozałował niż ucieszył ;P
    • tombeard Ja tam wole duze,niebieskie oczy :) 18.07.06, 14:41
    • gres81 nie zgodze sie. 18.07.06, 14:51
      ja wole duze.
      • migdalek.niebieski Re: nie zgodze sie. 18.07.06, 14:53
        Witajwink ale Ty jesteś jedenwink)
        • gres81 Re: nie zgodze sie. 18.07.06, 15:02
          witajsmileduży biust to dużo zabawysmile)
          • migdalek.niebieski Re: nie zgodze sie. 18.07.06, 15:03
            wink) Gresik, jak żeś się rozkręciłwink)
            • gres81 Re: nie zgodze sie. 18.07.06, 15:05
              czemu??
              • migdalek.niebieski Re: nie zgodze sie. 18.07.06, 15:09
                no że tak o cycusiach piszeszwink)
    • niedzwiedzica_sousie Re: Obalam mit 18.07.06, 14:52
      o gustach się nie dyskutuje
      ja mam małe i nie spotkałam się z niezadowoleniem smile)))
    • tombeard Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 14:53
      • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 14:55
        trochę... kiedyś się cieszyłam, ale jest więcej minusów niż plusów
        • tombeard Zawsze mozna operacyjnie pomniejszyc.... 18.07.06, 15:00
          Ale szkoda takie cuda tracic smile
          • migdalek.niebieski Re: Zawsze mozna operacyjnie pomniejszyc.... 18.07.06, 15:03
            wink)
        • gres81 Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:07
          jakos nie bardzo widze minusysmile
          • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:11
            chociażby to że są ciężkiewink) a tak naprawdę to bardzo postarzają i jest
            przykro jak się słyszy że małe biusty to są dziewczęce i jak cukiereczki, więc
            juz mi się w głowie pojawia pytanie: w takim razie jeżeli mój nie jak cukierek,
            to co ? jak wiadro
            • gres81 Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:20
              to zależy kto co lubi.
              spojż na to z inne punktu jak bardzo mozesz urozmaicić swoje zycie seksulanesmile
              według mnie wizualnie to też lepirej wygladasmile
              trzeba sie cieszyć z tego co sie masmile)(sporo tych cukierków napewno Ci zazdrosci np.na plaży kiedy to nie ma sie czym chwalic)
              • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:25
                ale jak siedzę w domu to nie myśle o takich rzeczach
                • gres81 Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:27
                  a oczym myślisz??
                  • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:30
                    no że zawsze przy kupowaniu stanika jest masakra, że wyglądam przez to grubiej
                    i starzej, niestety, ale taka jest prawda i nie ma co sobie wmawiać że to jest
                    Bóg wie jakie szczęście, wiem że są mężczyźni którym podobają się wieksze
                    piersi, ale dla mnie większe to już C wystarczy, a jak się ma 160cm i cyc D to
                    niezbyt to jest fajne i nie ma co udawać
                    • gres81 Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:36
                      Migdałek Ty szukasz dziury w całym.
                      widziałęm Twoje foty fajnie wygladaszsmile
                      • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:38
                        nie szukam, to Tygrys zacząłwink
                        • gres81 Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:40
                          to niech Tygrys sie martwismile
                          • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:41
                            Ale Tygrys zaczą w innym kontekście rozmowę o dużych biustachwink) ona się
                            cieszywink)
                            • gres81 Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:06
                              to dobrz ze sie cieszysmile
                    • kohol Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:57
                      A byłaś tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
                      • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 15:59
                        kiedyś byłam, dziękiwink) ja nie chcę robić z tego problemu, tylko musiałam
                        zareagować jak ktoś mówi że są tylko same plusywink)
                        • kohol Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:01
                          Ale ja Ci dam pisać, że mężczyźni takich nie wolą!
                          tongue_out
                          Różne wolą i już tongue_out
                          Weź, minusy pewnie że są - na dwa staniki wydałam ponad 300 zł i jeszcze
                          musiałam czekac na nie miesiąc wink
                          • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:08
                            A gdzie je kupiłaś i jakie?
                            • kohol Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:23
                              Na www.bellissima.com.pl/
                              Taki:
                              www.bellissima.com.pl/images/produkty/696/yysrkh157cwn5683yb5x.jpg
                              i taki:
                              www.bellissima.com.pl/images/produkty/890/8wtzm730ava8m2z58xfy.jpg
                              Fajne są big_grin
                              • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:24
                                no, przyznaję, bardzo ładnewink i nie bałaś się tak bez przymierzania???
                                • kohol Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:26
                                  Bałam smile
                                  Ale wiesz, ogólnie to takich to ja w ogóle nigdzie nie widziałam tak, żebym
                                  mogła przymierzyć. Chyba że bym do jakiejś chyba Gdyni jechała. Zresztą byłam
                                  zdesperowana big_grin
                                  • migdalek.niebieski Re: Migdalek - wstydzisz sie swojego duzego? :) 18.07.06, 16:45
                                    A widziszwink
    • dzikoozka Re: Obalam mit 18.07.06, 14:55
      Migdał dzieki dzięki dzięki big_grinD
      • migdalek.niebieski Re: Obalam mit 18.07.06, 14:56
        za co???
        • dzikoozka Re: Obalam mit 18.07.06, 15:01
          za obalenie
    • kohol Re: Obalam mit 18.07.06, 15:21
      Bzdurą jest też, jakoby woleli małe tongue_out
      Prawda jest natomiast, że jedno wolą takie, drudzy inne, a są też tacy, którzy
      wolą te, które sa przyczepione do ich własne osobistej kobity tongue_out No przy okazji
      trzeba wspomnieć, że są też tacy, którzy wolą testować każde, których nie
      znają...
      • migdalek.niebieski Re: Obalam mit 18.07.06, 15:26
        Taaa, i powiedz że Cię cyce nie postarzają.
        • kohol Re: Obalam mit 18.07.06, 15:49
          Nie postarzają smile
          Pierwszy raz coś takiego słyszę smile
          Raczej ludzie dają mi mniej lat niż mam. Ale to kwestia tej cholernej
          pacholęcej gęby uncertain
          wink
          • migdalek.niebieski Re: Obalam mit 18.07.06, 15:50
            może dlatego że jesteś wysoka
            • kohol Re: Obalam mit 18.07.06, 15:51
              Bez przesady, 167-168 chyba.
              • migdalek.niebieski Re: Obalam mit 18.07.06, 15:57
                no to przekraczasz wzrost średni kobiety naszej rasywink
                • kohol Re: Obalam mit 18.07.06, 15:59
                  Ale cyc to też mam konkretny do tego, uwierz mi big_grin
                  • migdalek.niebieski Re: Obalam mit 18.07.06, 16:07
                    No wiemwink
    • sagis Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-)))) 18.07.06, 15:31
      Można np. mieć problemy z kręgosłupemwink)
      • gres81 Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 15:37
        można też miec udane życie seksualnesmile
        • sagis Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 15:47
          Bzdura. Tak samo jak ten sukces nie zależy od innej wielkości, tylko od sztuki
          kochania.
          Moja koleżanka ma prawie deskę i od 16 lat kochającego mężczyznę i dwójkę
          dzieci.
          On do tej pory oblizuje się na myśl o seksie z niąsmile))
          Nie potrafi tego ukryć nawet gdzieś, przy rozmowie z innymi ludźmi.

• kohol Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 15:50
            Czyli kwestia osobnicza, prawda?
            Można miec problemy z kręgosłupem, można mieć udane (bardzo big_grin) zycie
            seksualne, można wygrać milion w totka big_grin
          • gres81 Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:05
            nie przecze, ale wiekszy biust wieksze mozliwosci,bo raczej seksu hiszpanskiego z 75A nie doznasz.
            • migdalek.niebieski Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:09
              Łoł, Gresikwink)) ja w szoku jestemwink)) jakie Ty rzezy wyprawiasz i jeszcze nazwy
              znaszwink))))
              • gres81 Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:14
                smile
                a Ty tak nie robisz??
                • migdalek.niebieski Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:15
                  sama niewink))
                  • gres81 Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:20
                    czyli z partnerem tak??
                    • migdalek.niebieski Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:21
                      Bywałowink
                      • gres81 Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:23
                        tylko bywało??
                        ale kazdy kocha sie tak jak lubismile)
                        • migdalek.niebieski Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:26
                          wink)) no nie mogę tu takich rzeczy wypisywać ze szczegółami...wink)
                          • gres81 Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:30
                            oczywisciesmile)
                            a wracajac do nadkwasoty w żoładku to jek sie tego pozbyć??
                            • migdalek.niebieski Re: Z dużym(wielkim)biustem są tylko kłopoty:-))) 18.07.06, 16:47
                              zależy to troszkę bym musiała wywiad zrobić, ale zakładająć ze masz standardową
                              to musisz wyeliinować niektóre żarcie i kupić sobie w aptece jakieś mleczko, a
                              dokładniej to możemy na gg
    • ocean.niespokojny Re: Obalam mit 18.07.06, 15:45
      to w sumie i tak nie ma znaczenia bo cyc zanim powstanie i urośnie taki czy
      siaki to ma głęboko panujące trendy
    • pszczolaasia Re: Obalam mit 18.07.06, 22:47
      amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka