Dodaj do ulubionych

mój kot i mój ogród, podziwiajcie

25.07.06, 10:26
hehe

img141.imageshack.us/my.php?image=obraz012iz1.jpg
img142.imageshack.us/my.php?image=obraz011mz5.jpg
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:28
      skubany, jak już urósł smile)))))) czym Ty go karmisz, sterydami?
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:29
        rozne takie mieska dostaje big_grin wielki sie zrobil, zerio, i umie juz wlazic po
        koszu na bielizne i rozpieprza mi lazienke smile)))
        • mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:30
          he he... i prawidłowo, korzystaj póki młody, moje stare leniwce śpią całymi
          dniami, jedynie Bazio się momentami ozywia.... szkoda, że te momenty są
          nocą smile))

a co tak mało tych zdjęć???
          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:31
            bo to zdjecie robila szwagierka, a mi sierocie zostawila aparat i ja nie umiem
            robic big_grinDDD tzn tak mi sie lapy trzesly, ze reszta nieostra, k. mi przestawi
            cos tam i jutro postaram sie dorobic, bateria padla w aparacie poza tym smile
            • imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:32
              Rozumiem, forografowanie kota jest tak emocjonujące, że ręce się trzęsą z
              wrażenia. Mam dokładnie to samo, naprawde
              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:33
                nie nie, to alkoholizm po prostu tongue_out
            • mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:32
              to czekam, bo gnojec mały śliczny jak marzenie smile i kwiatuszki też niczego
              sobie, ale mnie osobiście by się nie chciało. Masz zdrowie kobieto smile)
              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:35
                Mamba on jest cudowny po prostu smile wczoraj znowu kłuli mu dupke sad ale podobno
                juz ostatni raz
                co do roślinek to moja pasja, wieśniara jestem, moge siedziec w ziemi caly
                dzien i jakbym miala duzo kasy to bym miala wielkiogród, bo to to małe jest
                dośc smile
                • imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:36
                  Od kiedy to kotom dupe kłuja?
                • mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:38
                  czyli chłopak już zdrów, cieszę się smile

hmmm.... mnie tam do ziemi nie ciągnie nic a nic smile mogę co najwyżej
                  rekreacyjnie zielsko powyrywać smile)
                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:39
                    ooo tak, zdrowy, silny i jak mały kot.....lepiej mu nie stawac na drodze big_grinDDD
                    to dobrze, ze Cie nie ciagnie do ziemi jeszcze smile)))))
                    etam, fajnie jest, trzeba polknac bakcyla tylko smile
                    • mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:40
                      może i tak, ale mnie się nawet by nie chciało uprawiać roślinek w doniczkach na
                      balkonie smile wystarczy, że sąsiedzi mają dookoła i ja muszę ciągle sprzatać
                      balkon z resztek kwiatów i liści smile
                      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:42
                        hehe no tak smile mnie te kwiaty odprężają smile a teraz oprócz podlewania i ucinania
                        tych, ktore przekwitły nie ma juz roboty smile
                        wyobraz sobie, ze ja mam taką jazde na roslinki jak Ty na zwierzaki i bedziesz
                        wiedziala smile))))
                      • imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:42
                        Co Ty za roślinki hodujesz? Chyba rzerzuchesmile)
      • sagis Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:13
        Urósł? Chciałam właśnie napisać, że jest jeszcze taki tycismile)
        Kwiaty są piękne i kotek słodki.
        Nie przepadam za kotami, ale wszystko, co małe jest piękne.
        Nie mam nic do nich, bo lubię wszystkie zwierzęta, ale nie marzę, aby mieć kota
        w domu.
        Na psa niestety nie mam czasu, bo nie chciałabym, aby zostawał sam w domu i
        czuł się samotny. I jeszcze męczył się, długo nie wychodząc na dwór.
        A, rybki sobie razem pływają w akwariumsmile
        • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:08
          2 razy urósł, jest tyci, ale wczesniej byl bardzo zabiedzony
          dzieki smile
    • imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:30
      Vandikiju, piękne, cuuuuudowne, echhhhh
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:32
        w sam raz na reklame prawda? tzreba marketing do przodu pchac caly
        czas...odżywki dla roślin, odżywki dla kotów...
    • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:36
      te kwiatki to sa na opakowaniu nasion;PPPPPPPPP
      • imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:37
        Dokładniesmile)
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:37
        wredota smile))) chcialbys takie ladne tongue_outP
        • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:42
          to oswiadczyny?smile
          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:43
            ja juz po oswiadczynach smile))))
            powiedzmy, ze chcialam zaspokoic potrzebe estetyczną niektorych
            forumowiczow smile)))
            • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:49
              to co sie pytasz czy chciałbym kwiaty?wink
              kotem czy kwiatami?wink
              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:50
                nie łap mnie , bo pożałujesz smile))))
                a jak myslisz? tongue_outP
                • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:57
                  ????? nie kapałas się?smile
                  aparatemsmile)))))))))
                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:59
                    nieeeeeee jestem bruuudna smile))))
                    hehe jasne, szczególnie, ze to nie moj smile))))
                    • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:03
                      to co tak się asekurujesz że pozałuje jak złapie?wink
                      no ale zawsze jest nie?smile
                      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:06
                        sie nie asekuruje tongue_outPP
                        no tak, ale co mi po takim, jak nie moj? smile
                        • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:09
                          tylko co ? wabisz?wink))))
                          smile tez mam nie mój samochódsmile)))) i fajnie jestsmile
                          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:14
                            Ciebie, co Ty? przeciez Ciebie nie musze tongue_outPPPP
                            grunt to byc zadowolonym wink
                            • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:24
                              no tez się dziwiesmile al ejak wystartowałas z tymi kwiatami to se myslę co jest
                              qrD?smile)))))))))) cos chce pewniesmile
                              cyknij se kilka fotek i bedziesz zadowolonasmile
                              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:25
                                i jak zwykle sie zaczyna, czekaj cos znajde co chce smile)))))
                                se? kotu wole smile))) lepszym modelem jest wink))
                                • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:31
                                  co jak zwykle? jeszcze mi sie nie oswiadczałas?smile))))
                                  no odbra moze byc kotu - jak to daje zadowoleniesmile
                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:32
                                    jak zwykle podejrzewasz mnie o niecne, nieszczere chęci wink))
                                    duzo rzeczy daje zadowolenie tak mysle, teraz fajek kurde co ja biedna znajde
                                    jako forme zastepcza? wink))
                                    • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:34
                                      kobiety takie sa i nic nie poradziszsmile
                                      mentosy moze?smile))))))))albo tic tac ismile
                                      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:42
                                        nie wszystkie smile))
                                        reklama mnie zniecheciła tongue_outPPP
                                        • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:44
                                          smile
                                          do tic taca?smile))))))))))
                                          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:54
                                            i sie nie ciesz smile)))))
                                            moze byc, ze tez smile)))
                                            • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:57
                                              nie będe - przepraszamtongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                              a widziałas ja?smile
                                              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:01
                                                na kolana! ;PPPPP
                                                boszzz tico zalezy którą przeciez, nie? smile
                                                • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:06
                                                  eeee bedziemy równi wzrostemsmile
                                                  sms ania 222smile)))))))))
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:07
                                                    no chyba nie bardzo smile)))))))))
                                                    eeee a co w niej zniechecajacego? tongue_outP
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:14
                                                    woda się oblałemsmile)))))) jak klekne to bedziemysmile))))))))
                                                    te inne laskismile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:15
                                                    gamoń tongue_outPPP chcesz sie przekonac? smile)))))
                                                    eee to nie zniechecilam sie wrecz przeciwnie he he he he he
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:19
                                                    zimnasmile)))) jesli wiem to po co?smile
                                                    to zapmamietaj ania 222smile))))))))
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:20
                                                    aaa ze niby specjalnie, bo sie za goraco zrobilo? wink ta, wiesz tongue_outPP
                                                    pamiec mam dobrą, ale krótką, wiec nie wiem jak to bedzie smile)
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:24
                                                    na co Ci 3 dziewczyny?wink
                                                    zapisz moze?wink w telefoniesmile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:26
                                                    stworzymy girls band big_grinDDDDDD
                                                    a co sobie moj mąż pomysli jak znajdzie ania222? smile))))
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:31
                                                    w brydza pograciesmile
                                                    pomysli ania oddaj dupe do praniasmile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:32
                                                    musiałbyś mnie nauczyc najpierw tongue_outPPP
                                                    dobra dobra wole nie ryzykowac smile))
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:36
                                                    chodzi o to zeby wybrac jakis kolor i wziąć jak najwięcej lew- proste nie?smile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:38
                                                    nie smile))))
                                                    a czemu w parach sie gra?
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:39
                                                    jak nie jak tak?wink
                                                    żeby mozna kogos opierdolic jak kiepsko pójdziesmile))))))
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:41
                                                    no nie gralam nigdy, koledzy w LO grali, ja wole inne smile
                                                    aaaaaa dobre dobre smile)))
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:43
                                                    we wojne?smile
                                                    chcesz spróbować?smile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:43
                                                    1000, makao smile)) kości, skrable smile
                                                    pewnie wink
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:47
                                                    a w butelke?smile
                                                    na kurniku moznasmile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:49
                                                    nie lubiłam chyba smile))
                                                    a tam to mnie nie naucza, tam jest tak, ze nie lubia nowicjuszy i uczenia smile ja
                                                    zreszta tez nie lubie w tym co gram uczyc kogos na kurniku smile)))
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:51
                                                    fajna gra i nie skomplikowanasmile
                                                    a nie wiem? jak zagramy to ja bede Ciebie opr ale moze się nauczysz?smile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:52
                                                    mówisz? wink a na czym polega? smile
                                                    nie wiem czy przezyje Twoje opr wink))
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:54
                                                    na kręceniu butelka z grubszasmile
                                                    to moze byc cięzkiesmile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:02
                                                    a z cieńsza? smile)
                                                    tego sie boje smile
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:08
                                                    o umiejętne kręcenie smile))))
                                                    się nie bój ja sam w strachusmile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:10
                                                    czym? smile)))))
                                                    ok, jakby co wieczorem kiedys smile
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:15
                                                    jak czym?smile butelkasmile
                                                    w butelke?smile na necie? się nie dasmile
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:18
                                                    bez sensu smile)))))
                                                    a nie mowilismy o brydżu? ;P
                                                  • ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:26
                                                    nie bo po zakręceniu przechodzi sie do rozbiórkismile
                                                    sorrymusze kończyc
                                                    syja
                                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:32
                                                    smile
                                                    ok i tak długo wytrzymales smile))))
                                                    pa
    • raduch Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:58
      Ojej, fajny kotek, całkiem jak mój Tygrysek. smile)
      A kwiatów w ogrodzie to nie mam. Nie znam się na tym ni dudu. Wiosną zona do
      mnie powiedziała z kwaśną miną "właśnie wykosiłeś konwalie" suspicious
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:59
        fajny, prawda? smile) w czwartek mam nadzieje wiecej zdjec miec wink
        a za konwalie bym zabila normalnie smile))))
        • raduch Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:01
          vandikia napisała:

> fajny, prawda? smile) w czwartek mam nadzieje wiecej zdjec miec wink

Weźmiesz statyw?

> a za konwalie bym zabila normalnie smile))))

Powiedziałem, że po ścięciu się wzmocnią. wink)))
          Odrosły, ufff.
          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:03
            obawiam sie, ze tego nie ma w zestawie smile musi ktos porobic. choc podobno jest
            taka funkcja, ze aparat sam wylapuje ostrosc tylko to nie moja zabawka i ja nie
            potrafie go obslugiwac tongue_out
            hehe no jak odrosły to pół biedy smile)))
    • lajton Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:56
      Aaaaaaaaaaaa, ale fajny kicuch. Wczoraj widzialam podobne cztery male kocury i
      az zal mi bylo, ze nie moge isc wziac pod pache i czmychnac z nimi pod pazucha
      do domu.
      No i kwiatki super, supersmile)
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:06
        dzieki smile))
    • lena_zet ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:34
      ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę
      więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka!
      ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka!
      • ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:35
        to se zapuśćsmile)))))
        • lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:36
          ticoqp napisał:

> to se zapuśćsmile)))))

ty wstręciuchu jeden, tobie tylko jedno w łowietongue_outP
          • ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:41
            to oddaj do schroniska
            • lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:43
              dobra, zapuszczem i odeślem tobie smile
              • ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:45
                tylko z ogonem i wasami niech będziesmile
                • lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:45
                  kastrowany ma być czy nie?smile
                  • ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:47
                    reka Ci uschnie jak to zrobiszsmile)))))))))) i cycki oklapnąsmile)))))
                    • lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:49
                      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co tam cycyki i renka chła chła, ja tam wolem siem poświęcić dla kotka tongue_outPP
                      • ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:52
                        to go ufarbuj moze?smile)))))))))
                        • lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:54
                          eee, lepszy koloru naturalnego :]]
                          • ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:57
                            w łaty jest ciekawszysmile))))
      • vandikia Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:41
        smile))) masz na @ jedno wiecej, a w czwartek Cie zasypie smile)))))))
        • lena_zet Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:43
          gg mi wywaliło, nie wiedzieć czemu
          • vandikia Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:46
            to niedopre gg wink
            • lena_zet Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:46
              hihi, dostałam!to jest koeteck czy kotecka?smile
              • vandikia Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:47
                kotek wink i baaaaardzo baaardzo juz niegrzeczny hehe wink
                • lena_zet Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:48
                  no, małe kotki som gorsze niż małe pieski!wiem coś o tym, wczoraj orsa
                  szczekała w kuchni, wchodzem a tam kotek śpi se w jej misce z zarciem hehe
                  • krysica Re: A to kotecek dowcipny:))) 25.07.06, 12:51
                    zrobiłas fotesmile??
                  • vandikia Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:53
                    hehehe moj sie ostatnio uczy wspinac i coraz wiecej jest miejsc, ktorych
                    sięga wink))
    • krysica Re: zdawało mi sie ze widzałam kotecka:))))) 25.07.06, 12:44
      ale pikny kotecek w kwiateckachsmile)))
      • vandikia Re: zdawało mi sie ze widzałam kotecka:))))) 25.07.06, 12:46
        smile))) mam nadzieje, ze troche dzieki temu na forum koloru wnioslam w ostatnich
        szarych dniach smile
    • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:11
      małooooooooooooooooooooo
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:12
        ni ma wiecej uncertain w czwartek zamecze was kotem smile)
        • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:13
          duzy masz ogród??? w angielskim stylu??? moglabys fajoskie zdjątka porobić!
          uwielbiam ogrody w takim stylu no i fotosy również
          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:14
            no wlasnie sasiadki corka , ktor konczyla sztuke powiedziala, ze mam w
            angielskiem stylu. przyznam sie, ze nie wiedzialam wczesniej o tym smile))
            w tym roku malutki jeszcze jakies 2.5 m długosci i metr szerokosci. po bokach
            ma jeszcze maciejke i taki wijący sie kwiat jakis smile))
            ale na przyszły rok mam obiecany skopany kawałek ziemi i wtedy poszaleję
            dopiero smile))
            • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:16
              no tez tak pomyslałam po tym skrawku
              koniecznie pokaż więcej smile
              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:21
                no to ogródek tez cykne smile
                i najbardziej takie lubie ogrody, wole takie niz takie uporządkowane, grządki
                przy linijce - to nie dla mnie smile))
                • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:25
                  ja uwielbiammmmmmmm
                  ale musze się dorobicć dopiero sad
                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:27
                    smile))
                    rozumiem, ale zawsze mozna jakies fantazje poćwiczyc w duzych donicach smile
                    • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:32
                      niestety w obecnym mieszkaniu nic mi się nie trzyma, zmarnowały mi się juz 4
                      storczyki sad
                      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:33
                        uncertain to szkoda. storczyki to chyba bardzo delikatne są i moze dlatego? nie martw
                        się mi schną ciągle bambusy, albo gniją i nie umiem ich hodowac, a bardzo je
                        lubie smile
                        • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:40
                          jak bym miała taki ogrod to bym miala gdzies domowe sadzonki smile
                          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:42
                            ja poki co bawie sie nasionami, 2 rok teraz robilam, wysiewam prosto w ziemie i
                            podniecam sie jak wschodzi smile))to dopiero frajda smile
                            • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:46
                              oj wierze smile
                              ja wynajmuje dom z ogrodem przy jeziorze ale nie czuje że to moje i nigdy tam
                              nic nie robiłam i nie zamierzam, ale to stan tymczasowy smile
                              • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:48
                                takie jednoroczne mogłabys sobie tam porobic, wiedzialabys co jak rosnie smile
                                pokombinowac smile) u mnie np bylo tak, ze w zeszlym roku co posialam to mi pies
                                sąsiadki deptał, a w tym roku wyrośniete roslinki przeorał doberman laski
                                sąsiada, siedziałam i z pół godziny wyłam smile ale odrosło na szczęście smile
                                • ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:53
                                  w sumie to jest niewiele tego ogrodu, mocna trawa i drzewa owocowe, skrawek
                                  przed samym jeziorem,
                                  to fajnie tam macie, psy sąsiadów sobie urzędują jak chcą wink ja to nawet jak
                                  sąsiad zaklnie to otwieram okna zeby mnie zuważyl ze usłyszałam i krzywo na
                                  niego patrze, coś jak Bukietowa z tego angielskiego serialu smile
                                  • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:57
                                    na takim skrawku mozna fajną rabatke zrobic, serio smile mozesz sobie nawet teraz
                                    sprobowac, jest duzo roznych sadzonek kwiatkow jesiennych smile ziemia nie Twoja,
                                    ale jak kwiata wyhodujesz i utniesz to do swojego wazonu mozesz wstawic smile))
                                    a z tym dobermanem nie mam siły. laska nie dosc, ze tam nie mieszka, tylko
                                    gościnnie wpada to jeszcze do niej nic nie dociera. prosilam, zeby na smyczy go
                                    wyprowadzala, moze ze 2 razy po mojej uwadze tak zrobila. poza tym jak wychodzi
                                    z psem zeby sie załatwił, to nie pojdzie dalej na tereny psowe, tylko stanie
                                    centralnie przed naszą bramą i pies zaraz z drugiej strony siatki stawia kloce,
                                    okropnośc smile ale trzeba przeżyć, docelowo chcialabym kiedys cos naprawde
                                    swojego, bo ten dom to jest stare budownictwo z klatka schodowa i 3 rodziny tam
                                    mieszkaja, dlatego moze wczesniej o tych sasiadach dziwnie zabrzmialo smile
    • pszczolaasia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:40
      słodziaczeksmile))) kotki w tym wieku sa najfajniesze na swieciewink))
      • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:42
        smile)) hehe chyba mi odbija, ale moge sie nim tak zachwycac dłuuugo jeszcze smile
        • pszczolaasia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:50
          to normalne..ja z i za moim kundlem jak był taką śmiesznotą/ młodzieżówką to
          szalałam na zabój..tera takie bydle uroslo, to już se nie poszaleje...wink)) ale
          "za " dalej szaleje..wink))
          • vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:54
            smile)))) wiem, ze normalne. choc wczoraj to mi sie tak dał we znaki. jest
            jednoczesnie mądry a zarazem tak niegrzeczny. jak z nim jezdze do lekarza, to
            wchodzi mi na glowe smile wrocilam wczoraj z pracy chcialam 10 min spokoju, a ten
            sie tak darł, ze musialam go wpuscic. pierwsze co wlazi na laptopa albo gryzie
            kable smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka