vandikia 25.07.06, 10:26 hehe img141.imageshack.us/my.php?image=obraz012iz1.jpg img142.imageshack.us/my.php?image=obraz011mz5.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:28 skubany, jak już urósł )))))) czym Ty go karmisz, sterydami? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:29 rozne takie mieska dostaje wielki sie zrobil, zerio, i umie juz wlazic po koszu na bielizne i rozpieprza mi lazienke ))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:30 he he... i prawidłowo, korzystaj póki młody, moje stare leniwce śpią całymi dniami, jedynie Bazio się momentami ozywia.... szkoda, że te momenty są nocą )) a co tak mało tych zdjęć??? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:31 bo to zdjecie robila szwagierka, a mi sierocie zostawila aparat i ja nie umiem robic DDD tzn tak mi sie lapy trzesly, ze reszta nieostra, k. mi przestawi cos tam i jutro postaram sie dorobic, bateria padla w aparacie poza tym Odpowiedz Link
imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:32 Rozumiem, forografowanie kota jest tak emocjonujące, że ręce się trzęsą z wrażenia. Mam dokładnie to samo, naprawde Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:33 nie nie, to alkoholizm po prostu Odpowiedz Link
mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:32 to czekam, bo gnojec mały śliczny jak marzenie i kwiatuszki też niczego sobie, ale mnie osobiście by się nie chciało. Masz zdrowie kobieto ) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:35 Mamba on jest cudowny po prostu wczoraj znowu kłuli mu dupke ale podobno juz ostatni raz co do roślinek to moja pasja, wieśniara jestem, moge siedziec w ziemi caly dzien i jakbym miala duzo kasy to bym miala wielkiogród, bo to to małe jest dośc Odpowiedz Link
imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:36 Od kiedy to kotom dupe kłuja? Odpowiedz Link
mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:38 czyli chłopak już zdrów, cieszę się hmmm.... mnie tam do ziemi nie ciągnie nic a nic mogę co najwyżej rekreacyjnie zielsko powyrywać ) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:39 ooo tak, zdrowy, silny i jak mały kot.....lepiej mu nie stawac na drodze DDD to dobrze, ze Cie nie ciagnie do ziemi jeszcze ))))) etam, fajnie jest, trzeba polknac bakcyla tylko Odpowiedz Link
mamba30 Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:40 może i tak, ale mnie się nawet by nie chciało uprawiać roślinek w doniczkach na balkonie wystarczy, że sąsiedzi mają dookoła i ja muszę ciągle sprzatać balkon z resztek kwiatów i liści Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:42 hehe no tak mnie te kwiaty odprężają a teraz oprócz podlewania i ucinania tych, ktore przekwitły nie ma juz roboty wyobraz sobie, ze ja mam taką jazde na roslinki jak Ty na zwierzaki i bedziesz wiedziala )))) Odpowiedz Link
imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:42 Co Ty za roślinki hodujesz? Chyba rzerzuche) Odpowiedz Link
sagis Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:13 Urósł? Chciałam właśnie napisać, że jest jeszcze taki tyci) Kwiaty są piękne i kotek słodki. Nie przepadam za kotami, ale wszystko, co małe jest piękne. Nie mam nic do nich, bo lubię wszystkie zwierzęta, ale nie marzę, aby mieć kota w domu. Na psa niestety nie mam czasu, bo nie chciałabym, aby zostawał sam w domu i czuł się samotny. I jeszcze męczył się, długo nie wychodząc na dwór. A, rybki sobie razem pływają w akwarium Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:08 2 razy urósł, jest tyci, ale wczesniej byl bardzo zabiedzony dzieki Odpowiedz Link
imm0ral.woman Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:30 Vandikiju, piękne, cuuuuudowne, echhhhh Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:32 w sam raz na reklame prawda? tzreba marketing do przodu pchac caly czas...odżywki dla roślin, odżywki dla kotów... Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:36 te kwiatki to sa na opakowaniu nasion;PPPPPPPPP Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:37 wredota ))) chcialbys takie ladne P Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:43 ja juz po oswiadczynach )))) powiedzmy, ze chcialam zaspokoic potrzebe estetyczną niektorych forumowiczow ))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:49 to co sie pytasz czy chciałbym kwiaty? kotem czy kwiatami? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:50 nie łap mnie , bo pożałujesz )))) a jak myslisz? P Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:57 ????? nie kapałas się? aparatem))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:59 nieeeeeee jestem bruuudna )))) hehe jasne, szczególnie, ze to nie moj )))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:03 to co tak się asekurujesz że pozałuje jak złapie? no ale zawsze jest nie? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:06 sie nie asekuruje PP no tak, ale co mi po takim, jak nie moj? Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:09 tylko co ? wabisz?)))) tez mam nie mój samochód)))) i fajnie jest Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:14 Ciebie, co Ty? przeciez Ciebie nie musze PPPP grunt to byc zadowolonym Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:24 no tez się dziwie al ejak wystartowałas z tymi kwiatami to se myslę co jest qrD?)))))))))) cos chce pewnie cyknij se kilka fotek i bedziesz zadowolona Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:25 i jak zwykle sie zaczyna, czekaj cos znajde co chce ))))) se? kotu wole ))) lepszym modelem jest )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:31 co jak zwykle? jeszcze mi sie nie oswiadczałas?)))) no odbra moze byc kotu - jak to daje zadowolenie Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:32 jak zwykle podejrzewasz mnie o niecne, nieszczere chęci )) duzo rzeczy daje zadowolenie tak mysle, teraz fajek kurde co ja biedna znajde jako forme zastepcza? )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:34 kobiety takie sa i nic nie poradzisz mentosy moze?))))))))albo tic tac i Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:42 nie wszystkie )) reklama mnie zniecheciła PPP Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:54 i sie nie ciesz ))))) moze byc, ze tez ))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 12:57 nie będe - przepraszamPPPPPPPPPPPPPPPPPP a widziałas ja? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:01 na kolana! ;PPPPP boszzz tico zalezy którą przeciez, nie? Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:06 eeee bedziemy równi wzrostem sms ania 222))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:07 no chyba nie bardzo ))))))))) eeee a co w niej zniechecajacego? P Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:14 woda się oblałem)))))) jak klekne to bedziemy)))))))) te inne laski Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:15 gamoń PPP chcesz sie przekonac? ))))) eee to nie zniechecilam sie wrecz przeciwnie he he he he he Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:19 zimna)))) jesli wiem to po co? to zapmamietaj ania 222)))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:20 aaa ze niby specjalnie, bo sie za goraco zrobilo? ta, wiesz PP pamiec mam dobrą, ale krótką, wiec nie wiem jak to bedzie ) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:24 na co Ci 3 dziewczyny? zapisz moze? w telefonie Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:26 stworzymy girls band DDDDDD a co sobie moj mąż pomysli jak znajdzie ania222? )))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:31 w brydza pogracie pomysli ania oddaj dupe do prania Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:32 musiałbyś mnie nauczyc najpierw PPP dobra dobra wole nie ryzykowac )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:36 chodzi o to zeby wybrac jakis kolor i wziąć jak najwięcej lew- proste nie? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:38 nie )))) a czemu w parach sie gra? Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:39 jak nie jak tak? żeby mozna kogos opierdolic jak kiepsko pójdzie)))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:41 no nie gralam nigdy, koledzy w LO grali, ja wole inne aaaaaa dobre dobre ))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:43 we wojne? chcesz spróbować? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:43 1000, makao )) kości, skrable pewnie Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:47 a w butelke? na kurniku mozna Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:49 nie lubiłam chyba )) a tam to mnie nie naucza, tam jest tak, ze nie lubia nowicjuszy i uczenia ja zreszta tez nie lubie w tym co gram uczyc kogos na kurniku ))) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:51 fajna gra i nie skomplikowana a nie wiem? jak zagramy to ja bede Ciebie opr ale moze się nauczysz? Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:52 mówisz? a na czym polega? nie wiem czy przezyje Twoje opr )) Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:54 na kręceniu butelka z grubsza to moze byc cięzkie Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:02 a z cieńsza? ) tego sie boje Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:08 o umiejętne kręcenie )))) się nie bój ja sam w strachu Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:10 czym? ))))) ok, jakby co wieczorem kiedys Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:15 jak czym? butelka w butelke? na necie? się nie da Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:18 bez sensu ))))) a nie mowilismy o brydżu? ;P Odpowiedz Link
ticoqp Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:26 nie bo po zakręceniu przechodzi sie do rozbiórki sorrymusze kończyc syja Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 14:32 ok i tak długo wytrzymales )))) pa Odpowiedz Link
raduch Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:58 Ojej, fajny kotek, całkiem jak mój Tygrysek. ) A kwiatów w ogrodzie to nie mam. Nie znam się na tym ni dudu. Wiosną zona do mnie powiedziała z kwaśną miną "właśnie wykosiłeś konwalie" Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 10:59 fajny, prawda? ) w czwartek mam nadzieje wiecej zdjec miec a za konwalie bym zabila normalnie )))) Odpowiedz Link
raduch Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:01 vandikia napisała: > fajny, prawda? ) w czwartek mam nadzieje wiecej zdjec miec Weźmiesz statyw? > a za konwalie bym zabila normalnie )))) Powiedziałem, że po ścięciu się wzmocnią. ))) Odrosły, ufff. Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:03 obawiam sie, ze tego nie ma w zestawie musi ktos porobic. choc podobno jest taka funkcja, ze aparat sam wylapuje ostrosc tylko to nie moja zabawka i ja nie potrafie go obslugiwac hehe no jak odrosły to pół biedy ))) Odpowiedz Link
lajton Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 11:56 Aaaaaaaaaaaa, ale fajny kicuch. Wczoraj widzialam podobne cztery male kocury i az zal mi bylo, ze nie moge isc wziac pod pache i czmychnac z nimi pod pazucha do domu. No i kwiatki super, super) Odpowiedz Link
lena_zet ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:34 ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! ja chcę więcej kotka! Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:36 ticoqp napisał: > to se zapuść))))) ty wstręciuchu jeden, tobie tylko jedno w łowieP Odpowiedz Link
ticoqp Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:47 reka Ci uschnie jak to zrobisz)))))))))) i cycki oklapną))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:49 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co tam cycyki i renka chła chła, ja tam wolem siem poświęcić dla kotka PP Odpowiedz Link
vandikia Re: ja chcę więcej kotka! 25.07.06, 12:41 ))) masz na @ jedno wiecej, a w czwartek Cie zasypie ))))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:46 hihi, dostałam!to jest koeteck czy kotecka? Odpowiedz Link
vandikia Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:47 kotek i baaaaardzo baaardzo juz niegrzeczny hehe Odpowiedz Link
lena_zet Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:48 no, małe kotki som gorsze niż małe pieski!wiem coś o tym, wczoraj orsa szczekała w kuchni, wchodzem a tam kotek śpi se w jej misce z zarciem hehe Odpowiedz Link
vandikia Re: pendzem, pendzem 25.07.06, 12:53 hehehe moj sie ostatnio uczy wspinac i coraz wiecej jest miejsc, ktorych sięga )) Odpowiedz Link
krysica Re: zdawało mi sie ze widzałam kotecka:))))) 25.07.06, 12:44 ale pikny kotecek w kwiateckach))) Odpowiedz Link
vandikia Re: zdawało mi sie ze widzałam kotecka:))))) 25.07.06, 12:46 ))) mam nadzieje, ze troche dzieki temu na forum koloru wnioslam w ostatnich szarych dniach Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:11 małooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:12 ni ma wiecej w czwartek zamecze was kotem ) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:13 duzy masz ogród??? w angielskim stylu??? moglabys fajoskie zdjątka porobić! uwielbiam ogrody w takim stylu no i fotosy również Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:14 no wlasnie sasiadki corka , ktor konczyla sztuke powiedziala, ze mam w angielskiem stylu. przyznam sie, ze nie wiedzialam wczesniej o tym )) w tym roku malutki jeszcze jakies 2.5 m długosci i metr szerokosci. po bokach ma jeszcze maciejke i taki wijący sie kwiat jakis )) ale na przyszły rok mam obiecany skopany kawałek ziemi i wtedy poszaleję dopiero )) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:16 no tez tak pomyslałam po tym skrawku koniecznie pokaż więcej Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:21 no to ogródek tez cykne i najbardziej takie lubie ogrody, wole takie niz takie uporządkowane, grządki przy linijce - to nie dla mnie )) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:25 ja uwielbiammmmmmmm ale musze się dorobicć dopiero Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:27 )) rozumiem, ale zawsze mozna jakies fantazje poćwiczyc w duzych donicach Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:32 niestety w obecnym mieszkaniu nic mi się nie trzyma, zmarnowały mi się juz 4 storczyki Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:33 to szkoda. storczyki to chyba bardzo delikatne są i moze dlatego? nie martw się mi schną ciągle bambusy, albo gniją i nie umiem ich hodowac, a bardzo je lubie Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:40 jak bym miała taki ogrod to bym miala gdzies domowe sadzonki Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:42 ja poki co bawie sie nasionami, 2 rok teraz robilam, wysiewam prosto w ziemie i podniecam sie jak wschodzi ))to dopiero frajda Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:46 oj wierze ja wynajmuje dom z ogrodem przy jeziorze ale nie czuje że to moje i nigdy tam nic nie robiłam i nie zamierzam, ale to stan tymczasowy Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:48 takie jednoroczne mogłabys sobie tam porobic, wiedzialabys co jak rosnie pokombinowac ) u mnie np bylo tak, ze w zeszlym roku co posialam to mi pies sąsiadki deptał, a w tym roku wyrośniete roslinki przeorał doberman laski sąsiada, siedziałam i z pół godziny wyłam ale odrosło na szczęście Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:53 w sumie to jest niewiele tego ogrodu, mocna trawa i drzewa owocowe, skrawek przed samym jeziorem, to fajnie tam macie, psy sąsiadów sobie urzędują jak chcą ja to nawet jak sąsiad zaklnie to otwieram okna zeby mnie zuważyl ze usłyszałam i krzywo na niego patrze, coś jak Bukietowa z tego angielskiego serialu Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:57 na takim skrawku mozna fajną rabatke zrobic, serio mozesz sobie nawet teraz sprobowac, jest duzo roznych sadzonek kwiatkow jesiennych ziemia nie Twoja, ale jak kwiata wyhodujesz i utniesz to do swojego wazonu mozesz wstawic )) a z tym dobermanem nie mam siły. laska nie dosc, ze tam nie mieszka, tylko gościnnie wpada to jeszcze do niej nic nie dociera. prosilam, zeby na smyczy go wyprowadzala, moze ze 2 razy po mojej uwadze tak zrobila. poza tym jak wychodzi z psem zeby sie załatwił, to nie pojdzie dalej na tereny psowe, tylko stanie centralnie przed naszą bramą i pies zaraz z drugiej strony siatki stawia kloce, okropnośc ale trzeba przeżyć, docelowo chcialabym kiedys cos naprawde swojego, bo ten dom to jest stare budownictwo z klatka schodowa i 3 rodziny tam mieszkaja, dlatego moze wczesniej o tych sasiadach dziwnie zabrzmialo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:40 słodziaczek))) kotki w tym wieku sa najfajniesze na swiecie)) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:42 )) hehe chyba mi odbija, ale moge sie nim tak zachwycac dłuuugo jeszcze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:50 to normalne..ja z i za moim kundlem jak był taką śmiesznotą/ młodzieżówką to szalałam na zabój..tera takie bydle uroslo, to już se nie poszaleje...)) ale "za " dalej szaleje..)) Odpowiedz Link
vandikia Re: mój kot i mój ogród, podziwiajcie 25.07.06, 13:54 )))) wiem, ze normalne. choc wczoraj to mi sie tak dał we znaki. jest jednoczesnie mądry a zarazem tak niegrzeczny. jak z nim jezdze do lekarza, to wchodzi mi na glowe wrocilam wczoraj z pracy chcialam 10 min spokoju, a ten sie tak darł, ze musialam go wpuscic. pierwsze co wlazi na laptopa albo gryzie kable )) Odpowiedz Link