hatige 22.08.06, 18:59 Nic mi sie nie chce, siedze sama w domu, trzese sie z zimna, zjadlabym cos (kurcze, cos na sledzika czy inna rybke mnie kreci), nudze sie (choc fura szmat do prasowania). I co ja mam ze soba zrobic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: zimno mi :( 22.08.06, 19:06 wejśc do gorącej kapięli z ciekawą ksiązką, uwielbiam tak spędzać czas ) Odpowiedz Link
hatige Re: zimno mi :( 22.08.06, 19:12 to jest to! wyprobuje nowy olejek do kapieli "napachne sie" i bede oczekiwac mezowia )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: zimno mi :( 22.08.06, 19:23 hatige napisała: > to jest to! wyprobuje nowy olejek do kapieli "napachne sie" i bede oczekiwac > > mezowia )) > )))))))))))))) Odpowiedz Link
dr.verte Re: zimno mi :( 22.08.06, 19:10 hatige napisała: > Nic mi sie nie chce, siedze sama w domu, trzese sie z zimna, zjadlabym cos > (kurcze, cos na sledzika czy inna rybke mnie kreci), nudze sie (choc fura > szmat do prasowania). I co ja mam ze soba zrobic? > to może byś mi wyszła z psem Odpowiedz Link
aguszak Re: zimno mi :( 22.08.06, 20:05 goracej herbatki się napij, wsuń stópki pod kocyk i podrzem sobie Odpowiedz Link
mamba30 Re: zimno mi :( 22.08.06, 20:08 aguszak napisała: > goracej herbatki się napij, wsuń stópki pod kocyk i podrzem sobie > no wiesz????? to raczej opcja na moment za 30 lat ))) Odpowiedz Link
aguszak Re: zimno mi :( 22.08.06, 20:19 nie mów, że czasem tak nie robisz! nie uwierzę, że ciągle tylko... z Pytonem - nieustająco i naokrągło ;P Odpowiedz Link
mamba30 Re: zimno mi :( 22.08.06, 20:22 aguszak napisała: > nie mów, że czasem tak nie robisz! nie uwierzę, że ciągle tylko... z Pytonem - > nieustająco i naokrągło ;P > nigdy tak nie robię )) a z Pytonem nieustająco, jak nie jestem w pracy, w kuchni czy na forum ))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: zimno mi :( 22.08.06, 20:23 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, my się nawet razem kąpiemy, w jednej wannie siedzimy, dobrze, że duża ))))))) Odpowiedz Link
veeto1 Re: zimno mi :( 22.08.06, 20:14 A mi się nudzi i nic mi się nie chce I też furma szmat do prasowania. Odpowiedz Link
hatige zaraz bedzie goraco... 22.08.06, 20:37 do wszystkich zainteresowanych: wzielam przyjemna kapiel, "napachnialam sie", skomsumowalam sardyni i popilam czrwona herbata, no i mezowie wrocilo, mowiac, ze jutro wystawka, czyli trza zbedne graty z piwnicy przed dom wyniesc. No to jazda, rozgrzeje sie na maxa Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: zimno mi :( 22.08.06, 21:44 hatige napisała: > Nic mi sie nie chce, siedze sama w domu, trzese sie z zimna, zjadlabym cos > (kurcze, cos na sledzika czy inna rybke mnie kreci), nudze sie (choc fura > szmat do prasowania). I co ja mam ze soba zrobic? > > rób to co ja - nic nie rób Odpowiedz Link