vandikia 23.08.06, 23:27 bo ja gadane mam ale przed pogadanką pojde chyba wziac kąpiel, bo zimno coś tak jakoś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: śpicie? 23.08.06, 23:39 ja akurat śpię i przez sen do Ciebie piszę Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 23.08.06, 23:41 aa lunatyk znaczy się? film zaczelam ogladac, ale szybko lece pod gorącą wodę i moze troche mnie to troche ociepli Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: śpicie? 23.08.06, 23:41 ja walczę z fotemszopem bo popsułam i nie chce mi sie instalować a chciałam sie go nauczyć coby obrobić ślubne zdjecia co leżą juz ponad rok i nico z tego ;-/ Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 23.08.06, 23:41 ja Ci niestety w tym akurat nie pomoge, bo ni mom i nie znom sie Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: śpicie? 23.08.06, 23:43 a ja troszkę zaczęłam sie zapoznawać i dupa blada ;-/ program widac boski ze klameczka opada, z resztą jakoś mi ostatnio w kompie wszystko się pierdzieli, muszem zastosowac jakieś radykalne środki Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 24.08.06, 00:03 a jak Ci sie pierdzieli wszystko w kompie to moze masz szpiegów - niekoniecznie wirusy? Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 24.08.06, 00:10 no to takie gówienka, które montują Ci sie w kompie jak korzystasz z sieci i mogą nabroić, zwykły antywirus niekoniecznie moze to wykryc, moze to m.in spowalniac prace kompa i mieszac, ale pozna pora i mąż nie moze se nazwy przypomniec czym sprawdzic czy to jest Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: śpicie? 24.08.06, 00:11 to mi przy okazji powiedz potem dobra kobito Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 24.08.06, 00:14 najpóźniej w poniedzialek, maz wroci do pracy informatyka i go pewnie oświeci bede pamietac, jakby co krzycz na mnie w poniedzialek Odpowiedz Link
dziewice Re: śpicie? 23.08.06, 23:42 ja ogladam Dziennik Bridget Jones i sie mentalnie przygotowuje do dnia jutrzejszego Odpowiedz Link
dziewice Re: śpicie? 24.08.06, 00:14 zdecydowanie uwazam, ze lepszym pomyslem jest byc zankonnikiem w Fi/Valamo Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 24.08.06, 00:16 w czym? ) czemu akurat pamietniki ogladasz? ksiazka zdecydowanie lepsza czytalam, ze coraz bardziej popularne są wakacje w zakonie, ktore prezesi firm fundują swoim menedzerom. tydzien w celi z miską wody, twardym łóżkiem, zero komórek, komputerów, totalna kontemplacja Odpowiedz Link
dziewice Re: śpicie? 24.08.06, 00:38 jezeli mam za 10 lat miec w domu 150 par butow i 300 torebek to nie wiem czy nie powinienem moze zostac szewcem albo kaletnikiem? zmieniam zdanie Petsamo, jest zdecydowanie lepsze: virtual.finland.fi/finfo/images/religion/ortmap_b.gif www.sallskapetforpahittadgeografi.nu/nyheter/Petsamo.jpg www.matkaveijalainen.fi/upload/images/2002_norja_maisema.jpg "..." Petsamo Monastery in the 1930s. A colored glass negative. Photo: Suomen Matkailijayhdistys "..." www.samimuseum.fi/saamjiellem/tietokuvat/petsamon_luostari_1930_luvu.jpg Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: śpicie? 23.08.06, 23:59 zajrzyjcie na forum zdrowie bo jak to przeczytałem to się....zastanawiam,czy to na powa czy na niepowa Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: śpicie? 24.08.06, 00:02 no toż to co się tam dzieje to sodoma i gomora forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22 Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: śpicie? 24.08.06, 00:06 tu nie o myślenie chodzi,pierwszy raz tam zajrzałem...masz rację może nie zaglądaj bo jakiegoś owrzodzenia oczu dostaniesz Odpowiedz Link
vandikia Re: śpicie? 24.08.06, 00:07 ja nie moge czytac o chorobach, bo automatycznie czuje sie chora i widze u siebie odrazu objawy wszystkich chorób świata Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: śpicie? 24.08.06, 00:09 llepiej na forum z babskim zdrowienm se wejdz bo tam lepsza tematyka od śluzów i czopów począwszy Odpowiedz Link