bubasio 20.09.06, 09:52 Młody ma termin operacji na 2 października a właśnie mi podłapał zapalenie krtani - i jak mu nie przejdzie i wyniki bedą złe ,to nam sie termin przesunie ,a czekaliśmy na niego PÓŁ ROKU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 09:54 masz prawie dwa tygodnie, więc może wyzdrowieje. Masz dobrego laryngologa? Zapalenie krtani u maluchów to b. poważna choroba. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 10:21 no kiepsko by było, podlecz go i nie wypuszczaj z domu do operacji Odpowiedz Link
bubasio Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 10:31 no tylko że w poniedziałek musimy być w Warszawie na badaniach pożyjemy zobaczymy co się wykluje - najgorsze jest to że niby będzie wyleczony ,a wynki wyjdą kiepskie i dupa blada a to dopiero początek jesieni i przedszkola ,a znając Młodego to jak teraz zaczął chorować ,to już tak co miesiąc będzie kuźwa ,zawsze coś ,żeby nie było za długo szczęśliwie i nudno Odpowiedz Link
bubasio Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 10:58 przedłużenie podniebienia - fachowo to faryngofiksacja Odpowiedz Link
bubasio Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 11:26 no niestety nie pierwsza (4)i nie ostatnia operacja - ale mam nadzieje że te najważniejsze będziemy mieć za sobą Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 11:27 a co jest maleństwu? rozszczepienie podniebienia? Odpowiedz Link
bubasio Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 11:32 tak a już nie maleństwo - 6 latek Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 11:52 no wiem, że 6. i tak maleństwo ) Odpowiedz Link
khaki3 Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 11:32 To moze zadzwon do lekarza i umow sie na wizty domowa?najlepiej do dobrego laryngologa.i koniecznie go wygrzewaj,unikaj mleka i ciezkostrawnych rzeczy do jedzenia.no i glowa do gorybedzie dobrze. Odpowiedz Link
bubasio Re: kurde kurde kurde !!!!!!!!!! 20.09.06, 11:38 on jedzenia sam się wystrzega jak może oprócz słodyczy oczywiście mleka nie pija ,bo nie lubi do laryngologa już się umówiłam ,ale trza se pojechać ,bo u nas wizyty domowe to tylko pediatrzy mają i to tylko trzech! Odpowiedz Link