lajton 22.09.06, 14:01 postanowiłam w końcu nauczyć się tego pierd.lonego Excela i kurs podstawowy żem opanowała sama samiusieńka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: sie pochwale, ze 22.09.06, 14:03 spinacz to moj idol, jest nie do zdarcia Odpowiedz Link
lajton Re: sie pochwale, ze 22.09.06, 14:03 Spinacz nie dal mi rady. mam ksiazke dla tlukow, hyhyD Odpowiedz Link
grogreg Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:03 Ile dalas za wiedzia, ktora jest dostepna za darmo na internecie? Wzglenie za pol darno w ksiegarni? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:07 lajton napisała: > postanowiłam w końcu nauczyć się tego pierd.lonego Excela i kurs podstawowy > żem opanowała sama samiusieńka. moje gratulacja. ja brobowalam sama, ale zabraklo mi samozaparcia i teraz "gine" , kiedy pracodawca wymaga zbajomosci etgo programu. Odpowiedz Link
lajton Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:09 motywacja moja bylo to wlasnie co piszesz, ze wymagaja znajomosci tego syfu ojoj, teraz juz nie syfu, moj excelek kochany, uhuhuhu Odpowiedz Link
lajton Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:10 ale przede mna rozdzial pn. "wyzszy stopien wtajemniczenia" to dopiero wyzwanie dla humanistki! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:10 lajton napisała: > motywacja moja bylo to wlasnie co piszesz, ze wymagaja znajomosci tego syfu > > ojoj, teraz juz nie syfu, moj excelek kochany, uhuhuhu kupilas sobie ksiazke? Odpowiedz Link
lajton Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:11 ksero se strzelilam ksiazki mowie Ci kochana, pisane jak dla tlukow dlategom pojela, hyhy Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:13 lajton napisała: > ksero se strzelilam ksiazki > > mowie Ci kochana, pisane jak dla tlukow > dlategom pojela, hyhy JA MIALAM TAKA GRUBASNA KSIAZKE ,ZE WYMIEKLAM PO KILKUNASTU STRONACH.ALE CHYBA BEDZIE TRZEBA SIE ZA TO WZIAC. Odpowiedz Link
lajton Re: sie pochwalę, że 22.09.06, 14:14 kup se najciensza tej przepastnej i tak nie opanujesz, bo tego wszystkiego, mam wrazenie, znac nie trza do takiego "uniwersalnego" stosowania, jakiego od nas wymagaja Odpowiedz Link