maretina 29.09.06, 09:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=49451592 musze cos wymyslic, temat zajebisty, jak z cosmo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl a ja tam uwielbiam opowiesci o duchach:-) 29.09.06, 09:46 szkoda ze nie ma zadnego forum o swiecie pozagrobowym... Odpowiedz Link
maretina Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:52 opowiesci o duchach kojarza sie z czasami dziecinstwa, z firanami i straszeniem mlodszego brata Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:55 a mi z wywolywanie duchów i opowiesciami przedziwnymi jakie prowadzilysmy z moja siostra w lozku po nocach Odpowiedz Link
khaki3 Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:48 ja tampowielu dziwnych filmach unikam takiego tematu bo jestem slabonierwna Odpowiedz Link
six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:51 weeź, po obejrzeniu klątwy to ja wszędzie światło zapalałam, a normalnie chodziłam po ciemku. niektórych filmów nie powinno się dla własnego dobra oglądać ))) Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:56 ja mam tak po klatwie i po ringu! widmo podobno tez jest niezły, Egzorcycmy Emili Rose i Głosy! Odpowiedz Link
six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:57 chcesz, żebym przedwcześnie osiwiała? ))) ring też niestety oglądałam, ale jakoś był mniej straszliwy niż klątwa. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:58 to wlasnie na mnie mniejsze wrazenie klatwa zrobila.. a babe ze studni widuje do dzis jak wychodzi z mojego tv i pełza po podlodze ociekajaca zielona zgnila woda! Odpowiedz Link
aasiula1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa 29.09.06, 10:00 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 10:03 baba ze studni mnie nie rusza w ogóle, może dlatego, że studnia wydaje mi się mało realna w otoczeniu blokowiska. natomiast scena, jak kobita jedzie na górę windą i na każdym piętrze miga ten cholerny chłopaczek, to jest dla mnie horror pur. a czy ktoś zna taki horror, który kiedyś dawno był w kinach - chyba wczesne lata 80. zdaje się kanadyjski - jedyne co z tego pamiętam, to właśnie studnia, z której dna wyłaził jakiś złoty łańcuszek i scena, w której po schodach stacza się wózek inwalidzki - cholera nigdzie nie mogę wpaść, jak się to nazywało. Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 10:41 kurde nie kojarze ale po opisie widze ze moze byc superrr! w latach 80tych to ja sikalam ze strachu na Fredim Krugerze i Laleczce Czaki! teraz to boje sie tylko na filmach o duchach jak np Glosy , Omen, Egzorcysta i Emili Rose bo takie wydaja mi sie najbardziej realne (duchy itp) filmy japonskie sa luzne a ta baba z tlustymi czarnymi wlosami jest juz do wyrzygu - w kazdym japonskim filmie jest czy to widmo, czy to nieodbernae polaczenie czy dark water czy klatwa czy ring ITP!!!! dzis chyba sobie obejze jakis horror tylko co to chyba khaki polecala mi widmo ostatnio Odpowiedz Link
six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:33 www.film.org.pl/dvd/zemsta_po_latach.html no jest super, jest )) szczególnie jak się go oglądało mając 12 lat )) Odpowiedz Link
annajustyna Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 18:22 Egzorcysta i Emilie Rose sa oprate na faktach autentycznych...A wlosy maja niesamowita symbolike w kulturze japonskiej... Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:16 Six_a wywolalas mnie do tablicy Po tym filmie mialam taka schize , ze pol roku a strych u rodzicow nie weszlam sama. - tam tez byl pokoik i schody... i taki fotel wiklinowy odwrocony do okna. Brrrrrrrrr!!!. Film mial tytul : Zemsta po latach > Odpowiedz Link
six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:21 aaaaa, to jest to, no moja matka go chyba bardziej przeżyła ode mnie, ale i tak siedziałam wbita w fotel od początku do końca. dzięki za tytuł!!!!! a potem jeszcze, to już w tv były takie angielskie horrory w sobotnie noce, czołówka to był taki zniekształcony obraz jakby przez dno od szklanki czy inną lupę - też nieźle dawały do wyobraźni. Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:24 Teraz to ja z horrorow sie juz tylko smieje, czasem podskocze , jak cos jest nagle, ale ja juz tak mam, ze halas mnie straszy a nie akcja . Za to tamten film to do dzis pamietam . Odpowiedz Link
monalisa.pl zemsta po latach - ok dzis wypozycze 29.09.06, 13:28 o ile jest cos takiego na dvd Odpowiedz Link
marta.uparta zemsta po latach - sentyment czuję:) 29.09.06, 17:24 ach, mam wspomnienie związane z tym filmem. W siódmej chyba klasie szkoły podstawowej, chłopacy zaprosili nas (wszystkie dziewczyny) na ten film z okazji dnia kobiet. Poszlismy całą klasą, i siedziałam koło Krzysia D. Przez pół filmu ściskałam go za rękę, a on mnie, ze strachu oczywiście. A jakieś 5 lat poźniej spotkaliśmy się zupełnie przypadkiem na sylwestrze u znajomego i z racji tego sentymentu się z Krzysiem... no wiecie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zemsta po latach - sentyment czuję:) 29.09.06, 17:27 ściskaliście sie za ręce oczywiście! ) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: zemsta po latach - sentyment czuję:) 29.09.06, 17:39 oczywiście, bo za cóż by innego Odpowiedz Link
pszczolaasia filmy ktore wstrzasnely mym światem;-)) 29.09.06, 14:03 szosty zmysl emily rose tak pierwsze z brzegu. ring tyzmoze byc, opetania nie widzialam. a zejscie ogladaliscie? i pamietam jak dzis wrazenie jakei zorbil na mnie w kinie "obcy decydujace starcie"... myslalam ze umre) Odpowiedz Link
pszczolaasia errata..nie dawało mi spokoju coś... 29.09.06, 14:48 podśwaidomie;-D opetanie widziałam ale klątwy ni widzialam) Odpowiedz Link