Dodaj do ulubionych

duchi:))))))))

29.09.06, 09:32
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=49451592
musze cos wymyslic, temat zajebisty, jak z cosmosmile
Obserwuj wątek
    • sjena1 Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:40
      eeeeeeeeeeeetam wcale nie taki cosmo smile
      • monalisa.pl a ja tam uwielbiam opowiesci o duchach:-) 29.09.06, 09:46
        szkoda ze nie ma zadnego forum o swiecie pozagrobowym...wink
      • maretina Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:52
        opowiesci o duchach kojarza sie z czasami dziecinstwa, z firanami i straszeniem
        mlodszego bratasmile
        • monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:55
          a mi z wywolywanie duchów i opowiesciami przedziwnymi jakie prowadzilysmy z
          moja siostra w lozku po nocachsmile
    • khaki3 Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:48
      ja tampowielu dziwnych filmach unikam takiego tematu bo jestem slabonierwnasmile
    • six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:51
      weeź, po obejrzeniu klątwy to ja wszędzie światło zapalałam, a normalnie
      chodziłam po ciemku.
      niektórych filmów nie powinno się dla własnego dobra oglądać wink)))
      • monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:56
        ja mam tak po klatwie i po ringu!
        widmo podobno tez jest niezły, Egzorcycmy Emili Rose i Głosy!
        • six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:57
          chcesz, żebym przedwcześnie osiwiała? smile)))
          ring też niestety oglądałam, ale jakoś był mniej straszliwy niż klątwa.
          • monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 09:58
            to wlasnie na mnie mniejsze wrazenie klatwa zrobila..
            a babe ze studni widuje do dzis jak wychodzi z mojego tv i pełza po podlodze
            ociekajaca zielona zgnila woda!
            • aasiula1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa 29.09.06, 10:00
              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 10:03
              baba ze studni mnie nie rusza w ogóle, może dlatego, że studnia wydaje mi się
              mało realna w otoczeniu blokowiska. natomiast scena, jak kobita jedzie na górę
              windą i na każdym piętrze miga ten cholerny chłopaczek, to jest dla mnie horror
              pur.
              a czy ktoś zna taki horror, który kiedyś dawno był w kinach - chyba wczesne
              lata 80. zdaje się kanadyjski - jedyne co z tego pamiętam, to właśnie studnia,
              z której dna wyłaził jakiś złoty łańcuszek i scena, w której po schodach stacza
              się wózek inwalidzki - cholera nigdzie nie mogę wpaść, jak się to nazywało.
              • monalisa.pl Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 10:41
                kurde nie kojarze ale po opisie widze ze moze byc superrr!
                w latach 80tych to ja sikalam ze strachu na Fredim Krugerze i Laleczce Czaki!
                teraz to boje sie tylko na filmach o duchach jak np Glosy , Omen, Egzorcysta i
                Emili Rose bo takie wydaja mi sie najbardziej realnesmile (duchy itp)
                filmy japonskie sa luzne a ta baba z tlustymi czarnymi wlosami jest juz do
                wyrzygu - w kazdym japonskim filmie jest czy to widmo, czy to nieodbernae
                polaczenie czy dark water czy klatwa czy ring ITP!!!!
                dzis chyba sobie obejze jakis horrorsmile tylko cosad
                to chyba khaki polecala mi widmo ostatniosmile
                • six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:33
                  www.film.org.pl/dvd/zemsta_po_latach.html
                  no jest super, jest smile))
                  szczególnie jak się go oglądało mając 12 lat smile))
                • annajustyna Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 18:22
                  Egzorcysta i Emilie Rose sa oprate na faktach autentycznych...A wlosy maja
                  niesamowita symbolike w kulturze japonskiej...
              • to-wlasnie-ja Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:16
                Six_a wywolalas mnie do tablicy smile Po tym filmie mialam taka schize , ze pol roku a strych u rodzicow nie weszlam sama. - tam tez byl pokoik i schody... i taki fotel wiklinowy odwrocony do okna. Brrrrrrrrr!!!. Film mial tytul : Zemsta po latach >
                • six_a Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:21
                  aaaaa, to jest to, no moja matka go chyba bardziej przeżyła ode mnie, ale i tak
                  siedziałam wbita w fotel od początku do końca.
                  dzięki za tytuł!!!!!
                  a potem jeszcze, to już w tv były takie angielskie horrory w sobotnie noce,
                  czołówka to był taki zniekształcony obraz jakby przez dno od szklanki czy inną
                  lupę - też nieźle dawały do wyobraźni.
                  • to-wlasnie-ja Re: duchi:)))))))) 29.09.06, 11:24
                    Teraz to ja z horrorow sie juz tylko smieje, czasem podskocze , jak cos jest nagle, ale ja juz tak mam, ze halas mnie straszy a nie akcja . Za to tamten film to do dzis pamietam .
                    • monalisa.pl zemsta po latach - ok dzis wypozycze 29.09.06, 13:28
                      o ile jest cos takiego na dvd
              • marta.uparta zemsta po latach - sentyment czuję:) 29.09.06, 17:24
                ach, mam wspomnienie związane z tym filmem. W siódmej chyba klasie szkoły
                podstawowej, chłopacy zaprosili nas (wszystkie dziewczyny) na ten film z okazji
                dnia kobiet. Poszlismy całą klasą, i siedziałam koło Krzysia D. Przez pół filmu
                ściskałam go za rękę, a on mnie, ze strachu oczywiście. A jakieś 5 lat poźniej
                spotkaliśmy się zupełnie przypadkiem na sylwestrze u znajomego i z racji tego
                sentymentu się z Krzysiem... no wieciesmile
                • pszczolaasia Re: zemsta po latach - sentyment czuję:) 29.09.06, 17:27
                  ściskaliście sie za ręce oczywiście! wink)
                  • marta.uparta Re: zemsta po latach - sentyment czuję:) 29.09.06, 17:39
                    oczywiście, bo za cóż by innegosmile
    • mmagi am mnie dreszcze przeszły:-) 29.09.06, 11:37

• pszczolaasia filmy ktore wstrzasnely mym światem;-)) 29.09.06, 14:03
      szosty zmysl
      emily rose
      tak pierwsze z brzegu.
      ring tyzmoze byc, opetania nie widzialam. a zejscie ogladaliscie?
      i pamietam jak dzis wrazenie jakei zorbil na mnie w kinie "obcy decydujace
      starcie"... myslalam ze umrewink)
      • pszczolaasia errata..nie dawało mi spokoju coś... 29.09.06, 14:48
        podśwaidomie;-D
        opetanie widziałam ale klątwy ni widzialamwink)
      • monalisa.pl zejscie tez fajny!! 29.09.06, 14:57

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka