juleczka4 Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 07:31 heheh znam to to znaczy odwal się :p a czemu ubrane w takie słowa??- nie wiem aaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 09:30 hehe pojęcia nie mam co to znaczy, ale itak jest śmieszne zastanawia mnie tylko, czemu porządni ludzie w sobotę o tej porze nie śpią..? heh Odpowiedz Link
lena_zet Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 09:51 > zastanawia mnie tylko, czemu porządni ludzie w sobotę o tej porze nie śpią..? > heh bo turlają dropsy Odpowiedz Link
spazmusek Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 14:42 No też się nad tym zastanawiałem )czohrałem bobra heheheheheh Odpowiedz Link
spazmusek Re: czyjego bobra:-))))))))? 29.10.06, 23:57 No czyjego bobra no mojego przeca )))))) no i sąsiada )))) Odpowiedz Link
maretina Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 12:41 to samo co czohrac bobra albo wyluzowac bagiete Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 12:46 a tego to ja nie slyszalam nigdy;] Odpowiedz Link
maretina Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 12:49 a ja kiedys przypadkiem poznalam pewna 14 latke, ktora sypala takimi tekstami, ze uszy puchly nam "starym", mialam wtedy jakies 26 lt i w zyciu nie znalam tego co to dziewcze mowilo Odpowiedz Link
spazmusek Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 14:41 hehehe wyluzować bagietę hehehehe )))) czohrać bobra hihihihhihih no nie mogę tego jeszcze nie słyszałem Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 14:54 widzisz..a ja juz to dzis zastosowalam nawet;] Odpowiedz Link
spazmusek Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 15:01 to znaczy co ??czohrałaś bobra ))))))??? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 15:33 nie....ale uzylam tgo sformulowania co do jednego samca;] Odpowiedz Link
spazmusek Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 17:15 hehe to turlaj dropsa to mniej więcej znaczy spierdalaj ?? a wyczesz mi bagiete czy jaktam było to co to samo tylko kobieta do faceta czyli to jest rodzaj żeński odpowiednika słowa spierdalaj Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Turlaj dropsa mała..............heh 28.10.06, 17:39 dlaczego od razy spierdalej...przeciez to moze miec tez nastawienie sexuane...moze oznaczac np "nie dotykaj mnie" alboe "nie chce z toba uprawiac sexu" Odpowiedz Link
spazmusek Re: co to znaczy wyluzowac bagiete:)))???? 28.10.06, 17:16 to znaczy rozluznij zwieracze )) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: co to znaczy wyluzowac bagiete:)))???? 28.10.06, 17:50 dobra interpretacja...bo przeciez kiedy meska gonada jest sztywna to zwieracze sa w pelni zacisniete w celu niedopuszczenia do przewodow nasiennych bedacych rowniez przewodami odprowadzacymi uryne tejze uryny...zatem wyluzuj bagietke zgodnie z Freudem moze oznaczac "nie mam ochoty na kopulacje z toba" Odpowiedz Link
mmagi Re: co to znaczy wyluzowac bagiete:)))???? 30.10.06, 11:30 a co ma zwieracz do bagiety? Odpowiedz Link
spazmusek Re: a i ten drops co znaczy:)? 28.10.06, 17:17 Oile moja inteligencja mnie nie zawodzi to znaczy spierdalaj tylko w takiej formie grzecznosciowej Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: a i ten drops co znaczy:)? 28.10.06, 17:48 tak jesli zdodnie z Freudem przyjmie sie ze drops to meski narzad plciowy to latwo mozna dojsc do wniosku ze turlanie mozna oznaczac wyturlanie go..czyli odprowadzenie...ale przeciez moze rowniez byc synonimem tego co jest podstawowa czynnoscia podczas turlania czegos..czyli popychania..czyli brania w reke...czyli zacheta do czynnosci sexualnych...ale idac tym tropem to moze rozniez oznaczac turlanie zmechanizowane za pomoca np pojazdow samojezdnych (spycharek) i tedy moze oznaczac grozbe oznaczajaca "odprowadz swoja gonade albo ci ja uszkodze" Odpowiedz Link