margie 30.10.06, 14:55 dzisiaj zaslyszana: nimfomanka to kobieta, ktora ma takie zaporzebowanie na sex jak przecietny mezczyzna) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 14:59 e tam, 30 lat chodzę po tym świecie i jeszcze nie spotkałam takiego, co by mial wieksze zapotrzebowanie niż ja. to chyba jakis mit. PR facetów i tyle. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 15:02 po seksie z kopovem to mi się co najwyżej zmęczą oczy i palce he he he he Odpowiedz Link
mmagi Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 15:23 a co? wyttężasz wzrok w poszukiwaniach?????,no wez Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 15:35 ha ha ha nie, nie, chodziło mi o wgapianie sie w monitor )) Odpowiedz Link
raduch Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 15:21 niedzwiedzica_sousie napisała: > e tam, 30 lat chodzę po tym świecie i jeszcze nie spotkałam takiego, co by mial > > wieksze zapotrzebowanie niż ja. to chyba jakis mit. PR facetów i tyle. Ano, bo w orginale było "która pragnie seksu tak samo często", to jednak nie to samo. ))) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 14:59 ps. ta hiena coś ci nie dziala Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: definicja nimfomanki 30.10.06, 15:04 Orice fisier gazduit de Xhost trebuie accesat prin intermediul unei paginii web vizibile, gazduita in acelasi cont Xhost. You must supply a local referer to get this URL from this server (engl., approximativ) taki komunikat tylko mi się pojawia Odpowiedz Link