Dodaj do ulubionych

nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero co win

23.11.06, 22:44
o otwarla...
Obserwuj wątek
    • dziewice Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:44
      a jakie som dzisiaj atrakcje ? smile
      • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:45
        u mnie ja jestem dzis atrakcja. musze carpe diem, bo jutro bedzie futro...
        • dziewice Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:47
          widzialem, widzialem smile, za chwile namowisz mnie na piwo smile i bedzie dopiero smile
          • kasitza to co ty jeszcze piwa nie pijesz? chlopie, lec po 23.11.06, 22:48
            flaszke, ino pedem!
            • dziewice Re: to co ty jeszcze piwa nie pijesz? chlopie, le 23.11.06, 22:50
              mam parnik smile starczy dla wszystkich smile))))))))))))))))))))
              • kasitza Re: to co ty jeszcze piwa nie pijesz? chlopie, le 23.11.06, 22:51
                a co to parnik?
                • dziewice Re: to co ty jeszcze piwa nie pijesz? chlopie, le 23.11.06, 22:54
                  smile
                  www.bimber.info/forum/index.php
                  • dziewice ops 23.11.06, 23:12
                    sztuka-reklamy.info/paper/pl/prl_bimber_powoduje_slepote.jpg
                    • kasitza Re: ops 23.11.06, 23:13
                      piekne! mialam od mojej przyjaciolkioe kiedys taki kalendarz z propaganda
                      antyalkoholowa z czasow realnego socjalizmu - cos pieknego
                      • dziewice Re: ops 23.11.06, 23:41
                        tu jest pelna instrukcja smile
                        bimber.ovh.org/przemyslowo.html
                        sztuka-reklamy.info/paper/pl/prl_reklama_maslo_roslinne.jpg
                        • kasitza aj si aj si 23.11.06, 23:43

• istna Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:45
      O rany, taką mam dziś ochote na wino.. Heh, a muszę czekać do jutra.
      • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:46
        ja musze czekac na meza bo sie o niego martwie, wiec poco na trzezwo
    • grubaska20 Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:45
      ja tam zostaję! też żem dopiero drina rozlała, a na jednym nie poprzestanętongue_out
      • kasitza toz to jest wlasciwa postawa obywatelska! 23.11.06, 22:46
        no to zdrowko!
        • grubaska20 Re: toz to jest wlasciwa postawa obywatelska! 23.11.06, 22:48
          hehe, zatem zdrówko i oby nam się! ..czy jakoś taktongue_out
          • kasitza niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe:P 23.11.06, 22:49

• grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 22:51
              hehehsmile
              ..my tu gadu gadu, a ja mordzi twej nie widziałam.. dlaczegoż tak? niepodobna
              tak czynić!
              • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 22:52
                moge ci ma mordkie przeslac - jakies korzystne zdjecie trzaby znalezc...hm...na
                grubaska20?
                • juleczka4 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 22:53
                  kasitza napisała:

> moge ci ma mordkie przeslac - jakies korzystne zdjecie trzaby
                  znalezc...hm...na
                  >
                  > grubaska20?

o słyszę ,że zdjęcia się tu rozdaje , tez proszę big_grinbig_grinbig_grin
                • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:00
                  iga.1@wp.pl
                  bo ty moją widziałaś seniorita?
                  • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:01
                    nie, zara przyjdzie do ciebie moje (troche jest szpanerskie bo do aplikacji).
                    dawaj mi swoje zara
                    • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:09
                      jeszcze nie mauncertain
                      ale weeeź, ja nie mam żadnego szpanerskiego, same normalne:< wyślę ci te co
                      wszystkim i cudowac nie BEDE, o! hehe
                      • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:12
                        poszlo. ja ci moglam albo zdjecie skacowane z makijazem pod oczyma albo z
                        haloweenu z makijazem pod oczyma moglam przeslac, weic zdecydowalam sie na
                        szpanerskie bo jest jednak bardziej bliskie prawdzie w tym porownaniu...hehe,
                        przewaznie, hehe
                        • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:24
                          hmm.. jak nie było, tak nie ma..uncertain za to do ciebie poszłosmile
                          • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:25
                            a, dziekismile zaraz sprawdze. to nie rozumiem? idzie dlugo, bo krasnal w kompie
                            zasnal, czy jaki diabel?
                            • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:33
                              buuu.. nieee maaa.. a ja chcę..sad
                              • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:34
                                czy podalas mi wlasciwy adres? bo ja wyslalam i sprawdzilam czy mail jest pod
                                wyslanymi i tylko moge potwierdzic ze poszlo. a poszlo z innego mojego adresu -
                                nie gazetowego. moze twoj firewall mnie wyrzucil?
                                • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:39
                                  qrcze, mam noweo laptoka, a że knurzycą leniwą bywam, nie instalowałam żadnych
                                  akich..uncertain ale wiesz, może to poczta muli, moze jakies oblężenie, czy co..
                                  • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:41
                                    moze ma za duzo bajtow aboico - moze ci na gazetowy adres sprobowac przeslac?
                                    • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:43
                                      gazetowy, to już wogóle gówniany jest, ale może faktycznie spróbuj?
                                      • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:45
                                        sprobuje
                                        • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:51
                                          mam cię!smile oczyska brązowe i franczesko blondynka!smile ślicznaś tyś!
                                          • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:52
                                            no, nie ma to jak photo shop...
                                            ale ciesze sie ze doszlo, bo juz zwatpilam w magie internetu...
                                            • grubaska20 Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:56
                                              nie wierzę, żeś franczeska taka przebiegła i oszukane zdjęcia puściłaś..
                                              śliczna buźka laleczki!smile
                                              • kasitza Re: niech nam gwiazdka i te inne pierdoly... hehe 23.11.06, 23:57
                                                smile
                                                czasem jak z horroru (jaki to byl tytul? carry?)
                          • kasitza ja pierdziele, grubaska, co ty tu sciemniasz, ze 23.11.06, 23:31
                            nieszpanerskie zdjecia bedziesz przysylac, jak sa szpanerskie. laska, kurde jak
                            no nie wiem!!!!! i fajnego masz tego bobasa, to sie nie da ukryc. a tak przy
                            okazji - to samo okrycie na lozko z ikei mam co u ciebie na kanapie lezy
                            • grubaska20 Re: ja pierdziele, grubaska, co ty tu sciemniasz, 23.11.06, 23:38
                              heheh, jaka tam laska, po prostu matka hehehtongue_out i jakie szpanerskie..takie..-
                              powszednie. to z maleńkim jasickiem, to jeszcze w starym mieszkaniusmile a tą
                              tkaniną musieliśmy przykryć, bo wiesz, kładliśmy jasia na sofie, a ja miałam
                              obsesję, że nie wyprana tapicerka i takie tamtongue_out więc na prędce musieliśmy coś
                              wymyślić, teraz robi za prześcieradło dla gości hehetongue_out
                              • kasitza Re: ja pierdziele, grubaska, co ty tu sciemniasz, 23.11.06, 23:40
                                no to u mnie bylo tak - ja chcialam odizolowac reszte mieszkania od naszej
                                poscieli...tongue_outPPP
                                i szpanerskie zdjecia sa, nie pitol mi tu
    • aasiula1 Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:46
      siem własnie zbirom, bo nudą trąci w necie
      • kasitza ni godoj! 23.11.06, 22:46

• aasiula1 Re: ni godoj! 23.11.06, 22:50
          już cały internet przeczytałam wink)) Cola się skończywszy....
          • kasitza Re: ni godoj! 23.11.06, 22:52
            wazne zeby byl drink z pradem
            • aasiula1 Re: ni godoj! 23.11.06, 22:56
              sad((( jam jeszcze mleczarnia, prund nie wchodzi w grę
              • kasitza Re: ni godoj! 23.11.06, 22:59
                bo by dziecie zaczelo spiewac, no tak...
    • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:54
      Ano pójdę chyba, bo moje się kończy. smile
      • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 22:59
        to skocz po nowe!
        • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:12
          Już mam, telepatia czy co?
          • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:14
            musi byc, ze telepatia.
            no chyba ze alkoholizm? eeee...nie, na pewno nie. na pewno telepatiatongue_out
            • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:16
              Z rana jutro sprawdzimy. Czy ręcę będą telepa, telepią, no takie niesforne. wink
              • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:18
                tagie tego...e tam, ja rano nie czekam az sie zaczna telepac, tylko
                chlust...kawusiasmile
                • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:23
                  No, tylko ja sobie ją muszę sam zrobić. Potem pani też kawę, młodemu herbatkę...
                  • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:24
                    no, to u mnie jest na zmiane. jesli ja wstaje o 5 to robie kawe dla siebie i
                    mezusia, jak wstaje o 6 to mezus robi kawe
                    • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:35
                      A w sumie to one oba takie z rana nietomne że jakbym pomylił płyny to się nie
                      połapią. smile
                      • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:37
                        tylko ze zona pewnie dalej bedzie niepitomna, a maly ci chalupe rozniesie
                        • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:39
                          Przedszkole rozniesie, a to nie moje zmartwienie.
                          • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:49
                            nie bedzie przedszkola, zacznie roznosic dom...
                            • raduch Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:56
                              Nie kracz, kawa działa pół godziny. smile
                              • kasitza Re: nie mowta ze idzieta spac, bo jazem dopiero c 23.11.06, 23:59
                                ale na maly organizm to sie dluzej uskutecznia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka