niedzwiedzica_sousie 21.12.06, 15:08 a ja maila miałam dostać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: wandzik! 21.12.06, 21:41 przepraszam kochanie, ale w ciagu dnia mialam meksyk w pracy, potem mialam firmowa wigilie, wlasnie zostalam odwieziona do domu i nie jestem w stanie ... ale myslalam o tym i na pewno jutro do godz 10 doastaniesz odpowiedz. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wandzik! 21.12.06, 21:45 pięęęęęknie!!! ładnie to tak? ysz ta dzisiejsza mlodziez...)))) Odpowiedz Link
vandikia Re: wandzik! 21.12.06, 21:47 jqa nie powiem, lto mnie winem tak upoil i jeszcze powiedzial, ze moze sie jutro spoznic... no to jak to tak..??? nie mozna byc przed kierownikiem w pracy, nie? )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wandzik! 21.12.06, 21:50 D acha..rozumiem..to przez Kierownika tak? nie no..to inna sprawa wogle.. jak Ci kazal to insza inszosc zupełnie)) po prostu wykonywalas polecenia sluzbowe!!! no moof tak od razu!!;-D to cie tlumaczy perfekcyjnie)) Odpowiedz Link
vandikia Re: wandzik! 21.12.06, 21:53 aaa tam, pozwolilam sobie ;D ale i tak zachowalam resztki trzezwego myslenia i w miare normalnie wygladalam )) poza tym mialam 3 dni zajebiscie pracowite ale i efektywne w pracy. jest dobrze, bardzo dobrze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wandzik! 21.12.06, 21:55 no to soopcio!!! jestem w takim razie z Ciebie prosto dumna)) a jak tam sytuacja na froncie? ok wsio? Odpowiedz Link
vandikia Re: wandzik! 21.12.06, 21:57 nawet OK, ale mialam mini przezycie, wyrwalismy sie na zakupy dzis i wracajac wystraszylam sie troche i kopova chyba tez na szczescie jest niezawodny i ma refleks.. jak bede bez % we krwi to Ci napisze, bo na forum nie chce za bardzo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wandzik! 21.12.06, 22:00 okej..to jak wyczeźwiejesz czekam na solidny reportaż))) step baj step)) Odpowiedz Link
vandikia Re: wandzik! 21.12.06, 22:02 hehe Ok, napisze razem z zyczeniami swiatecznymi. i misia dostalam hyhyhyhyh ))) to tak btw dobłanoc, myju, paciorek i spac! Odpowiedz Link