dziewice 04.02.07, 22:11 Wilki - Na zawsze i na wieczność www.youtube.com/watch?v2CLmmKRc1U lubie ten song Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Mezo & Kasia Wilk - Sacrum 04.02.07, 22:18 Mezo & Kasia Wilk - Sacrum www.youtube.com/watch?v=2otY2Yru394&NR lubie jeszcze bajm i mam w serduszku co kto o tym mysli ahh i kombi Odpowiedz Link
dziewice Diet Coke and Mentos (Today Show) 04.02.07, 22:35 Diet Coke and Mentos (Today Show) www.youtube.com/watch?v=EG0kX7Q4YEE Odpowiedz Link
six_a Re: Wilki - Na zawsze i na wieczność 04.02.07, 22:34 nawet nie chcę otwierać na dole (albo obok), bo w sumie nie wiem, skąd to się niesie, od dwóch miesięcy muszę słuchać wilków, jednej i tej samej pieśni, którą normalnie idzie się wyrzygać ... a tera pękła mu, ludzi tłum i gumy pełne ręce - je je jej o żesz ty, zaśpiewasz mi choć raz, to łeb ukręcę myślę, że nie stało się nic nic niiiiiiiiiic no tak to szło mniej więcej Odpowiedz Link
dziewice DKA - Wybacz 04.02.07, 22:51 DKA - Wybacz www.youtube.com/watch?v=VnQGVQMxS8w&NR wybascz proscze, jeszcze mi tak nie idzie, ale moze kiedys Odpowiedz Link
dziewice Re: DKA - Wybacz 04.02.07, 23:05 Karramba - Mój własny raj (2004) mc_bajer.wrzuta.pl/audio/rKvIHUljhB/karramba_-_moj_wlasny_raj_2004 znikam scielic i do roboty ciao Odpowiedz Link
marta.uparta na eurowizję by się z tym nadawali... 05.02.07, 16:43 ... tam ma wzięcie taka melodyjna tandeta, a słowa nieważne przecież, bo po polsku nikt nie zrozumie, ważne żeby się rymowało. Odpowiedz Link
aguszak Re: Wilki - Na zawsze i na wieczność 05.02.07, 17:44 Dla Waszej wiadomości: Gawliński, to jeden z lepszych tekściarzy w naszym kraju! Ot co! PP Odpowiedz Link