kobieta_na_pasach 24.03.07, 15:14 musze sobie kupic wode toaletowa, bo ta mi sie konczy i stwierdzam,ze nie ma takiego zapachu, ktory by mi dogodzil.wszystkie sa na jedna modłe i absolutnie nie oddaja mojej osobowosci. he he. to tyle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:16 spróbuj ,,Ethernity" Kleina dla kobiet Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:21 mateuszwierzbicki napisał: > spróbuj ,,Ethernity" Kleina dla kobiet czlowieku, jestem ponad to! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:25 mateuszwierzbicki napisał: > ponad perfumy? ponad Eternity, ktorym sie schlapiaja kobiety bez wyrazu. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:32 perfumami normalni ludzie się nie chlapią, tylko delikatnie nacierają. A ponadto to tylko kwestia gustu i mówienie, że takimi to ludzie bez wyrazu, czy coś w tym stylu, niezbyt dobrze świadczy o wypowiadających takie dziwaczne kwestie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:36 mateuszwierzbicki napisał: > perfumami normalni ludzie się nie chlapią, tylko delikatnie nacierają. A ponadt > o > to tylko kwestia gustu i mówienie, że takimi to ludzie bez wyrazu, czy coś w ty > m > stylu, niezbyt dobrze świadczy o wypowiadających takie dziwaczne kwestie. wiem, ale nic na to nie poradze, ze swiat jest taki monotonny. Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:25 Kobieta to w duzym skrocie bogini i od niektorych perfum sama z siebie pachnie ladniej Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:27 dziewice napisał: > Kobieta to w duzym skrocie bogini i od niektorych perfum sama z siebie pachnie > ladniej > zalezy, w ktorym miejscu, he he. Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:31 to ja jeszcze nie wiem - ale sie domyslam Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:32 dziewice napisał: > to ja jeszcze nie wiem - ale sie domyslam > to ty jeszcze kobiety nie mial?! Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:34 ale slonce dzisiaj u Was tez tak ladnie? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:36 dziewice napisał: > ale slonce dzisiaj u Was tez tak ladnie? > jest pieknie. po tym koszmarnym tygodniu wreszcie wylazlo. wielkanoc na bank bedzie zielona. w tygodniu popadalo, teraz dogrzeje, i paki nabrzmiewaja w tempie przyspieszonym Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:37 moze jutro uda mi sie uchwycic troche budzacej sie do zycia przyrody to Ci przesle troche fotek Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:39 dziewice napisał: > moze jutro uda mi sie uchwycic troche budzacej sie do zycia przyrody to Ci > przesle troche fotek > a gdzie bedziesz trzaskal? Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:42 tylko w warsaw, tak gdzie mnie wzrok poniesie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:46 dziewice napisał: > tylko w warsaw, tak gdzie mnie wzrok poniesie > w sumie, to nie ma znaczenie. przyorda jest piekna wszedzie, trzeba umiec tylko ja pokazac. moja kolezanka robila zdjecia w swoim ogrodzie malym roslinkom i owadom i wysylala to do czasopisma "Moj ogrod" (czy jakos tak). zdjecia byly swietne, bo i temta wdzieczny. cos ala gola baba))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:56 dziewice napisał: > cos Ci za chwile pokaze ło matko! Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 16:05 to zdjecia z rozpoczecia lata 2006 iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden1.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden2.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden3.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden4.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden5.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden6.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden7.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden8.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden9.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden10.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden11.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden12.jpg iloveitsbeautiful.blox.pl/resource/480x320.virgingarden14.jpg Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach szczerze Dziewice?:) 24.03.07, 16:07 dosc monotonna tematyka, dwa by wystarczyly, ale cwicz, cwicz, beda efekty))) a ostatnie to jakies podejrzane)) Odpowiedz Link
dziewice Re: szczerze Dziewice?:) 24.03.07, 16:09 ale to cala przygoda prawie, ze historia Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: szczerze Dziewice?:) 24.03.07, 16:11 dziewice napisał: > ale to cala przygoda prawie, ze historia > e tam. ale miedzy nimi nic nie bylo, wiec nie bylo za bardzo co ogladac Odpowiedz Link
dziewice Re: szczerze Dziewice?:) 24.03.07, 16:21 mi wlasnie takie male rzeczy czasami daja wiele radosci rozne takie male spontaniczne sprawy Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: szczerze Dziewice?:) 24.03.07, 16:35 dziewice napisał: > mi wlasnie takie male rzeczy czasami daja wiele radosci > > rozne takie male spontaniczne sprawy > bo to sztuka cieszyc sie drobnymi rzeczami. Odpowiedz Link
dziewice sekretna rozmowa Kobiety z dziewice :) 24.03.07, 16:40 bylas ostatnio nad morzem? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: sekretna rozmowa Kobiety z dziewice :) 24.03.07, 16:40 dziewice napisał: > bylas ostatnio nad morzem? > a z kim? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: sekretna rozmowa Kobiety z dziewice :) 24.03.07, 16:42 dziewice napisał: > sama najlepiej > nie lubie. Odpowiedz Link
dziewice Re: sekretna rozmowa Kobiety z dziewice :) 24.03.07, 16:43 eeee fajnie jest sprobuj Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: sekretna rozmowa Kobiety z dziewice :) 24.03.07, 16:45 dziewice napisał: > eeee fajnie jest sprobuj > daleko mam do morza Odpowiedz Link
dziewice Re: sekretna rozmowa Kobiety z dziewice :) 24.03.07, 16:47 tym bardziej moze byc ciekawiej Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:23 ja takze mimo swojego wieku nigdy w zyciu nie mialem perfum jakos nic do mnie nie pasowalo wedlug mnie sprawdz moze: Calvin Klein Euphoria Nina Ricci Love in Paris Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:25 dziewice napisał: > ja takze mimo swojego wieku nigdy w zyciu nie mialem perfum jakos nic do mni > e > nie pasowalo wedlug mnie > > sprawdz moze: > Calvin Klein Euphoria > Nina Ricci Love in Paris > )) mam wlasnie na rece to pierwsze. Ricci dla mnie za ciezka. Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:31 jest ladny mi sie podoba, ja mam taki system, ze drugiego dnia potwierdzam czy nadal ten zapach mi sie podoba i czy wedlug mnie pasuje Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:34 dziewice napisał: > jest ladny mi sie podoba, ja mam taki system, ze drugiego dnia potwierdzam > czy nadal ten zapach mi sie podoba i czy wedlug mnie pasuje chodzi ci o to,czy ten zapach , ktory wybrala kobieta Tobie odpowiada? ja np. kiedys kazalam zwrocic mezowi wode, ktora mi kupil, bo mnie sie nie podobala.ostatecznie to ja bede nosila ten zapach, a nie moj facet. Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:35 mam na mysli zapachy ktore wybieram/wybieralem dla bliskich mi osob Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:38 dziewice napisał: > mam na mysli zapachy ktore wybieram/wybieralem dla bliskich mi osob > aha. a Ci bliscy je nosza zawsze? Odpowiedz Link
dziewice Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:42 nie mam pojecia ale tak sobie mysle, ze Kobieta to tak minimum 6 roznych powinna miec Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:47 dziewice napisał: > nie mam pojecia > > ale tak sobie mysle, ze Kobieta to tak minimum 6 roznych powinna miec > hmm. podobnie pomyslalam. ale po pierwsze , to skad na to brac kase, po drugie - to zalezy od aktywnosci kobiety.ja obecnie chodze tylko do pracy, wiec wystarcza mi jedne na dzien Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach chyba problem sie rozwiazal 24.03.07, 15:49 na jednym z nadgarstkow zapach jest coraz bardziej intrygujacy. tym bardziej sie ciesze, ze cena nie byla zawrotna, i woda malo znan na rynku. nazywa sie "perle....cos tam". w bialym kartonie. chyba se to strzele. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chyba problem sie rozwiazal 24.03.07, 16:08 dziewice napisał: > wazne, ze ladnie pachnie > no, ale przypomina mi inny zapach i dupa blada. czy wreszcie ktos wymysli taki zapach, jakiego jeszcze nie bylo? Odpowiedz Link
dziewice Re: chyba problem sie rozwiazal 24.03.07, 16:22 sprawdz jutro jeszcze raz ktory bedzie Ci sie najbardziej podobal Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chyba problem sie rozwiazal 24.03.07, 16:35 dziewice napisał: > > sprawdz jutro jeszcze raz ktory bedzie Ci sie najbardziej podobal > watpie,zeby ktory sie do jutra utrzymal. Odpowiedz Link
dziewice Re: chyba problem sie rozwiazal 24.03.07, 16:38 zawsze mozesz pojsc do sklepu i jeszcze raz sprawdzic Odpowiedz Link
grubaska20 Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 15:10 euphoria jest przereklamowana kolejną kwestią jest, że pachnie nią co druga laska.. spróbuj kocico chanel allure sensuelle, boskość!! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:42 annajustyna napisała: > Dior - Pure Poison... stary. ale moze czas sie cofac , a nie wiecznie gnac do przodu? masz racje. moze powinnam sprobowac klasyki. Odpowiedz Link
annajustyna Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:22 To zapach sprzed ok. 2 lat...Nie myl z Poison... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 16:42 sjena1 napisała: > albo hypnotic poison znam. mialam. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:49 mmagi napisała: > moja by Ci pasowała a jaka? Odpowiedz Link
mmagi Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:56 cos Ty wstyd sie przyznac,ale kobitki pytaja czym taak ładnie pachnę,nawet mamba) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 15:57 mmagi napisała: > cos Ty wstyd sie przyznac,ale kobitki pytaja czym taak ładnie pachnę,nawet > mamba) > aaaa, pewnie cus z Avonu?))))) Odpowiedz Link
mmagi Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 16:00 eee niee,ale tam tez jest fajny zapach,przynajmniej dezu,bo nie wiem jak by perfumy pachniały,bo nie mieli próbek Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: masz gg? 24.03.07, 16:03 mmagi napisała: > niby mam. ale nie uzywam i kurna zapomnialam, jaki mam numer. syn ciagle miesza w komputerze. teraz zrobil tak,ze sie logujemy osobno, i ja musze wgrywac sobie kazdy program, jaki chce. nie moge korzystac z jego programow. a co? Odpowiedz Link
mmagi Re: masz gg? 24.03.07, 16:10 a bysmy se poszły na gg napisz mi na @ imie i nazwisko to moze Cie odszukam Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: masz gg? 24.03.07, 16:12 mmagi napisała: > a bysmy se poszły na gg > napisz mi na @ imie i nazwisko to moze Cie odszukam ale nie mam wgranego programu gg.jak syn wroci to poprosze,zeby mi przegral. Odpowiedz Link
mroofka2 Re: masz gg? 24.03.07, 16:27 a co to za zapach? gadac tu zaraz!) i jakie kurka słońce? u mnie chmury ciemne się na niebie rozlazły) Odpowiedz Link
dziewice Re: masz gg? 24.03.07, 16:29 jest cos takiego jak gadu www www.gadugadu.pl/pobierz-www.html Odpowiedz Link
bettina75 Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 16:36 kobieta_na_pasach napisał: > musze sobie kupic wode toaletowa, bo ta mi sie konczy i stwierdzam,ze nie ma > takiego zapachu, ktory by mi dogodzil.wszystkie sa na jedna modłe i absolutnie > nie oddaja mojej osobowosci. > he he. > to tyle. Sprobuj KENZO Flover...moze Ci przypadnie do gustu.... albo Celvin Klein Obsession. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 16:40 bettina75 napisała: > kobieta_na_pasach napisał: > > > musze sobie kupic wode toaletowa, bo ta mi sie konczy i stwierdzam,ze nie > ma > > takiego zapachu, ktory by mi dogodzil.wszystkie sa na jedna modłe i absol > utnie > > nie oddaja mojej osobowosci. > > he he. > > to tyle. > > Sprobuj KENZO Flover...moze Ci przypadnie do gustu.... > albo Celvin Klein Obsession. znam obydwa. jeden mialam. Odpowiedz Link
vandikia Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 16:48 miracle forever - Lancome, Lacoste kremowa, Emporio Armani szaro-złoty, Truth calvin klein Odpowiedz Link
mmagi Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 17:06 a pamietasz co Dzika wachała?taka śmiszna nazwa? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 17:20 vandikia napisała: > miracle forever - Lancome, Lacoste kremowa, Emporio Armani szaro-złoty, Truth > calvin klein pierwsza - za slodka. ale bardzo trwala. nawet po kapieli zapach z dloni nie zniknal.Armani odpada, Truth oklepany. Lacoste chyba slaby? Odpowiedz Link
vandikia Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 17:23 1 - slodka owszem, zalezy od skory, u mnie nie slodka i b dlugo sie trzyma 2 - armani emporio rozni sie od innych zapachow, bardzo.... mania jest duszna, inne wynalazki nietrwale, emporio jest po prostu niewiarygodne, a najlepiej sie sprawdza jak ktos obok nim pachnie.. prawie na kazdej skorze pachnie tak samo 3 - truth nie wiem czy oklepany, mam 1 raz i jest dosc pobudzajacy 4- lacoste.. delikatna, akurat na wiosne Odpowiedz Link
vandikia Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 17:37 zalezy o co pytasz, bo sa wymienione 4.. ale w sumie w zóltym jest tylko lacosta, przynajmnie w typowo żółtym. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:04 Amarige Mariage - troche zimowy wiosenny Prisme oba od givenchy, zdaje sie cytrusowe AA Pampelune albo porzeczkowe guerlaina z WIELKIM CHARAKTEREM Hermesa ogrodek nilowy Odpowiedz Link
dzikoozka Re: oooo tak mi sie kołatała ta Pampeluna:))))))) 24.03.07, 18:06 ) zaznaczam ze zadnego z wymienionych nie mam ale mi sie podobaja Odpowiedz Link
mmagi Re: oooo tak mi sie kołatała ta Pampeluna:))))))) 24.03.07, 18:07 ja tez nie ale ja wachałam i uwazam ze zapach jest ładny Odpowiedz Link
dzikoozka Re: oooo tak mi sie kołatała ta Pampeluna:))))))) 24.03.07, 18:09 jak premie doroczną dostane to sie szarpne na coś na lato Odpowiedz Link
mmagi Re: oooo tak mi sie kołatała ta Pampeluna:))))))) 24.03.07, 18:12 buu,nie ma u mnie cós takiego Odpowiedz Link
dzikoozka Re: oooo tak mi sie kołatała ta Pampeluna:))))))) 24.03.07, 18:18 u mnie w regulaminie też nie, ale nadzieja jest (czyli jak bedzie dobra wola szefa) Odpowiedz Link
kiniamum Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:25 dla Ciebie idealna powinna byc woda brzozowa.. w kazdym kiosku, pewnie tanio.... Odpowiedz Link
kiniamum Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:52 nie, zaczelam brac przyklad z knp )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maretina Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:54 sadze, ze ona stosuje bardziej wyrafinowane wody Odpowiedz Link
kiniamum Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:55 i duzo bardziej wyrafinowane slownictwo w stosunku do mojej osoby.. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach jaka osoba - taka odpowiedz nt 25.03.07, 15:09 kiniamum napisała: > i duzo bardziej wyrafinowane slownictwo w stosunku do mojej osoby.. Odpowiedz Link
kiniamum Re: jaka osoba - taka odpowiedz nt 25.03.07, 17:00 trzeba kogos znac zeby oceniac... nie uczyla mamusia i tatus???? Odpowiedz Link
maretina Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 18:30 mmagi napisała: > chyba do picia? albo jako trutka na osy Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a twojego smrodu nawet brzozowa nie zabije nt 25.03.07, 15:08 kiniamum napisała: > dla Ciebie idealna powinna byc woda brzozowa.. w kazdym kiosku, pewnie tanio... > . Odpowiedz Link
pink.freud Re: mam WIELKI problem 24.03.07, 20:24 www.allegro.pl/item178045884_kenzo_amour_100_ml_promocja_najtansze_oryginaly.html Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 15:10 pink.freud napisał: > <a href="www.allegro.pl/item178045884_kenzo_amour_100_ml_promocja_najtansze_oryginaly.html" target="_blank">www.allegro.pl/item178045884_kenzo_amour_100_ml_promocja_najtansze_oryginaly.html</a> slodka i podpada mi joopem (bialym) Odpowiedz Link
latulka Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 15:24 najpiekniejsza.pl/zapachy/guerlain_linstant.html- jeśli to było pytanie do mnie. Mam od kilku miesięcy, i coraz bardziej mnie zachwyca Odpowiedz Link
latulka Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 15:25 perfumy.bizz.pl/x_C_I__P_7013343-7010001.html Tutaj napisano normalniej Odpowiedz Link
nieb_analna Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 15:46 ale pisza,ze na specjlane okazje, a ja do roboty potrzebuje. cena fajna, tylko jaka gwarancja,ze przysla i ze oryginalne beda? Odpowiedz Link
mmagi Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 15:52 popytaj tych co tak kupuja,ja nigdy nie kupowałam z netu,ale córka kupuje na giełdach i jest oki,tez taniej niz w sklepie Odpowiedz Link
latulka Re: mam WIELKI problem 25.03.07, 16:25 ale wtopa a ja sie nimi pryskam na co dzień Każdy dzień to specjalna okazja) Odpowiedz Link