Dodaj do ulubionych

na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie?

24.05.07, 20:40
dzis nabylam droga kupna krwisty czerwony - zawsze mialam na taki chetke, ale
sie nie odwazylam. Na weekenda walne se pazurki na czerwono. dzis mam taki
jakis zlotawy kolor, przedwczoraj mialam srebrny, a tak w ogole to lubie
najbardziej bezbarwny (w kioskach ruchu sprzedaja taki bezbarwny z numerem
bodajze 2d - wyglada jak bezbarwny a na paznokciach przechodzi na roz ala
french, a w ciemnosci swieci jak biala koszulka w swietle dyskotekowym.
No to sie wypisalam ;-P
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:42
      najczesciej to maluje na jasno kremowy, ale szumnie to brzmi, bo maluje raz na
      kwartal, nienawidze, nie umiem, mam to gdzies smile)))))
      • hatige Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:44
        dlatego tez lubie bezbarwny, bo nie umiem malowac, ale ostatnio jakos mi to
        nawet wychodzi. Poza tym zawsze mam wkurwa, jak naloze druga warstwe i wyskocza
        pecherzyki powietrza, no i musze wszystko zmywac. Po prostu dupiate lakiery
        kupuje, bo nakladam zawsze na wyschnieta pierwsza warstwe, wiec to na pewno nie
        to.
        • vandikia Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:47
          a moze masz płytke paznokcia niewysuszoną dobrze przed pierwsza warstwa?
          albo stare te lakiery?
          w sumie to sie nie znam to sie nie madrze smile))))
          • hatige Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:51
            nie, stawiam na dupiate lakiery i tyle, kiedys zaszaleje i kupie se jakis
            artdeco czy cus... KIEDYS... poki co nie odczuwam potrzeby wink)
            • vandikia Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:55
              ja mam średnią półkę.. loreala sobie ostatnio walnelam. nie kupuje specjalnie
              drogich, bo rzadko maluje, a jak rzadko maluje to sie lakier psuje i du.pa big_grinDDD
              • hatige Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:57
                dokladnie, mam to samo smile tzn. nie Loreala, ale rzadkosc malowania
                • vandikia Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 20:59
                  i bardzo dobrze, nie psujemy sobie płytek jakąs chemią smile)))
                  hatige, a tak na marginesie, czemu rzadko wpadasz ostatnio?
                  nie ma Cie, nie ma a potem hurtem świrujesz smile)))
                  • hatige Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:03
                    malo czasu, stres. W poludnie zaczynam praktyki w szkole, zaraz po nich pedze
                    na kurs dojcza (przygotowanie do egzaminu, ktory juz 02.06) i wracam do chaty
                    po 20. Padam ze zmeczenia, posty czytam i jestem w miare na biezaco, ale sily
                    pisac nie mam. Dzis nie mialam dojcza, wiec troszke luzu... Po 2 czerwca bedzie
                    luzniej, wiec bede tu czesciej smile
              • istna Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:09
                Bo trzeba sobie kupić rozcieńczalnik do lakieru.
                • hatige Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:10
                  oczywiscie, pewnie w praktikerze ;-P ze tez na to nie wpadlam!!! ;-P
                  • istna Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:14
                    Nie, gupku kosmetyczny, nie w praktikerze tylko w drogeriitongue_out Wlewam kilka
                    kropelek do lakieru, merdammerdammerdam i robi się płynny jak nowy a w dodatku
                    odrastasmile
                    • hatige Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:21
                      myslalam ze sobie jaja robisz ;-P ja to zacofana jestem, gorzej niz 500 lat za
                      Murzynami wink))
                      Jest jeszcze cos czego nie wiem? Budyn do ciala - w pelni swiadoma, opowiadam,
                      ze wiem, ze sie go nie spozywa smile
                      Prosze o uswiadomnienie w razie napotkania ciemnosci (czyt.ciemnoty).
                      Dziekuje za oswiecenie w sprawie rozpuszczalnika wink)))
                      • istna Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:24
                        Proszę uprzejmie, to świetna rzecz dla kogoś, kto rzadko maluje paznokcie, serio
                        serio.
    • lena_zet nie maluję 24.05.07, 20:53
      pomalowane paznokcie mnie śmieszą.
      • vandikia nie kłam tipsiaro 24.05.07, 20:56
        smile))))))))))))))
        • lena_zet ja cipo wiem tipsiaro 24.05.07, 20:58
          już masz przejebanesmile
          • vandikia Re: ja cipo wiem tipsiaro 24.05.07, 20:58
            to lubie big_grinDDDDDD
      • istna Re: nie maluję 24.05.07, 20:56
        Tylko nie pęknij ze śmiechuwink
        • hatige Re: nie maluję 24.05.07, 20:58
          to byl moj tekst!!! maupa!!! wink)))
        • lena_zet Re: nie maluję 24.05.07, 20:58
          nie, spoko, pękam jak widzę pomalowane u nóg smile
          • istna Re: nie maluję 24.05.07, 21:00
            O właśnie, przypomniałaś mi, że muszę pomalować paznokietki u moich drobnych
            seksownych stópeczek!
            • lena_zet Re: nie maluję 24.05.07, 21:02
              a fuj, wyrzygam sięsmile
              • hatige Re: nie maluję 24.05.07, 21:05
                podac woreczek czy puszczasz pawie na wolnosc??? ;-P
                • aguszak Re: nie maluję 25.05.07, 11:57
                  obawiam się, że może to zrobić na Twoje stópki wink
              • istna Re: nie maluję 24.05.07, 21:06
                Mój jakoś nie rzygasuspicious
    • pszczolaasia Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 24.05.07, 21:15
      czarnysuspicious u stopek i na rąsiachsuspicious choc ostatnio sie zlamalam i kupilam sobie
      ciemnowisniowy i ciemnofioletowy i ciemozielonysuspicious nie moge za diabla zdecydowac
      ktoren jest najladnieszy..chyba czarny..
    • vilaviollet Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 25.05.07, 08:15
      Hejsmile)
      Zwykle na bezbarwnie ale jak mnie najdzie to tylko kwistoczeronysmile))
    • dzikoozka Re: na jaki kolor malujecie najczesciej paznokcie 25.05.07, 09:55
      bezbarwna lekko perłoworóżówą odżywką Rimmela.
      Nienawidze malować ciemnymi bo nie umiem tak precyzyjnie i jak mi sie
      odkruszaja to mnie wkurza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka