vandikia 25.05.07, 09:28 muli mnie, niedobrze mi oczy bolą, kręci się we łbie, pulsuje mózg..chyba zaraz wyplynie mi uszami (((((((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:32 A co Ci jest???? Objawy wskazują na kaca. Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:35 to nie to, żyję w trzeźwości zawiało mnie gdzieś, albo co? albo zaszłam, nie wiem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:45 A moze przeziebiłąś się od klimatyzacji? masz w aucie albo w biurze? takie kontrasty temperaturowe wykańczają. A od ciazy nie boli głowa, w każdym razie nie słyszałam ))) Spytaj zwierza czy to on był tym cyklistą o 7.30 czy mi sie przewidziało )nie poznałam w okularach przeciwsłonecznych Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:50 moze od opalania w zeszla niedziele - ale dopiero teraz by mnie wzielo? byl upał, a ja wchodzilam a to do lazienki a to napic sie, a w domu mam grube mury i zimno. szkoda nie gadam z nim od wczoraj ale chyba nie, bo auto stoi a rowera niet Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:53 Nie, zapomnij, to nie od opalania, dzisiaj już piatek kochana ) Cisnienie Ci skoczyło pewnie. Zażyj jakiś proszeczek, nurofen albo ibuprom ultrafast, nie katuj sie. albo strułaś się jakimś żarełkiem. Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:19 buu to nie wiem ciut lepiej, pije herbate, zaraz łykne leka nie strułam, brzuch ok za duzo myśli chyba mam i od tego pewnie ta głowa boli Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:26 Jest jeszcze jedna mozliwa przyczyna (u mnie właściwie tylko z tego powodu łep mnie bolał) kłotnia małżeńska. Mam nadzieje, ze to nie to Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:28 no raczej niemozliwe, jak sie nie rozmawia praktycznie z kims od kilku tygodni, to ciezko sie poklocic przechodzi, chyba z glodu to bylo Odpowiedz Link
dzikoozka Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:30 ups, to faktycznie...atmosferka. Weź Ty sie zastanów, ja już wolę sie kłócić ) widzisz, no nie mozesz biegac i nie jesć???? Od tego sie umiera ) Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:31 a mnie to tam zwisa ostatnio dzis nie biegalam , bo ide po pracy na basen Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:51 nie mam przyrządzenia jak piszę, to ciut odżywam.. ale samopoczucie marne.. chyba zjem cos i wezme jakąs pigułkę - chociaż jestem przeciwniczką Odpowiedz Link
vilaviollet Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 09:53 Fajnie by było jaby Ci ktoś karczycho rozmasował;0) Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:18 ano fajnie, ale skonczy sie pewnie na 'zrob to sam' Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:21 tak, tak, tak, a ponoc to my smucimy na forumie W ciazy jestes i tyle )) Odpowiedz Link
raduch Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:26 Jak można zajść skoro głowa boli? A może się nie znam... Odpowiedz Link
vandikia Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 10:29 no wlasnie seks jest najlepszy na bol glowy podobno i na wszystko inne Odpowiedz Link
raduch Re: pęka mi głowa :( 25.05.07, 11:39 vandikia napisała: > no wlasnie seks jest najlepszy na bol glowy podobno i na wszystko inne No właśnie Twoje "podobno" mnie niepokoi. Odpowiedz Link
mmagi Re: pisalam juz, ze nie kac 25.05.07, 12:10 pewenie żarłas na noc i coś Ci zaszkodziło Odpowiedz Link
bettina75 Re: ...no to zaszlas:))) 25.05.07, 13:09 No to Ci zycze zeby byla))..... a jak dasz znac, ze 100 % -owo... to pogratuluje )) Trzymaj sie cieplo...Vandi)) Odpowiedz Link