Dodaj do ulubionych

wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej

21.06.07, 13:16
że utworzy na f. kobieta wątek szkalujący dziewczyny z naszego forum.
Naprawdę, szok mi nie mija.
A do pasiastej, pamiętasz, jak mnie wyzywałaś od kretynek?
Ja kretynką nie jestem, ale moje dziecko ma niestety niemałe szanse przez moją
chorą tarczycę i przekonam się niestety o tym dopiero, jak ono się urodzi.
Zadowolona?
Obserwuj wątek
    • dzikoozka Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:20
      Alpepe uspokój się smile))
      Przecież ona to dla jaj napisała smile)
      A co do tarczycy i ew. komplikacji, bardzo mi przykro. TRzymam kciuki zeby było
      wszystko OK.
      • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:24
        naprawdę uważasz, że to w porządku obgadywać na innym forum? Choćby i dla jaj?
        Gdzie nikt poza nami nie wie, o co chodzi pasiastej? I to dlatego, że ona się
        obraziła, bo wyszła na jaw jej naiwność, bo myślała, że dowolnego kompa można
        podejrzeć jej pocztę lub choćby login, a nikt na nią nie naskoczył?
        • dzikoozka Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:26
          Moj boze ona tam napisała przecież do nas smile liczyła na odzew z naszej strony,
          a nie ze strony tych co nie mają pojęcia,
          z jakigoś powodu nie pisze tutaj.
      • kobieta_na_pasach Dzikoozce gratuluje intelektu.:) nt 21.06.07, 15:48
        dzikoozka napisała:

> Alpepe uspokój się smile))
        > Przecież ona to dla jaj napisała smile)
        > A co do tarczycy i ew. komplikacji, bardzo mi przykro. TRzymam kciuki zeby
        było
        >
        > wszystko OK.
    • sjena1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:23
      chybaś przez ciąże i możliwe problemy pzrewrażliwona
      • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:25
        czyli uważasz, że faktycznie dziewczyny z nasze forum, "dawne koleżanki"
        pasiastej są zawistne?
        • sjena1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:39
          myśle że sie pasiasta stęskniła i tyle, przykro mi z powodu Twoich problemów,
          sama mam jazdy z tarczycą a w sumie jej brakiem
          • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:05
            to, co napisałam o tarczycy, to było do pasiastej. Tak mi się przypomniało, bo
            akurat jestem w ciąży i faktycznie, mogę urodzić kretyna. Najprawdziwszego.
            • annajustyna Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 22:25
              No co Ty, Alpepe? Urodzisz cudownego dzidziusia. Zdrowego!
    • dzikoozka a w ogóle znaczy to 21.06.07, 13:26
      ze nas tu podczytuje smile)))
      czyli ze tęski smile)
      • maretina Re: a w ogóle znaczy to 21.06.07, 13:30
        dzikoozka napisała:

> ze nas tu podczytuje smile)))
        > czyli ze tęski smile)
        skreca ja normalnie!smile
    • maretina alpepe! 21.06.07, 13:27
      pasiasta olej. pewnie przekwita i stad ten szalej.
      dziecko bedzie normalne, zdrowe, najkochansze, napiekniejsze( zaraz po moim
      kajtkubig_grin), no!
      sciskam.
      • mmagi Re: alpepe! 24.06.07, 21:56
        nie masz w planie przekwitaniasurprised?

jesli nie to smutne a jesli tak to uwazaj bo moze byc gorzejuncertain
    • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:47
      alpepe co ty piszesz? Ale z tego co pamiętam to ty masz niedoczynność tak?? Ja
      też mam niedoczynnosc i urodziłam dwójkę zdrowych dzieci. A pasiastą olej
      kochana
      • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:06
        ja mam poporodowe zapalenie tarczycy z niedoczynnością. To trochę inna bajka.
        • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:08
          o boziu, tak, czy owak, musisz być dobrej myśli. W końcu i ty i dzidziuś
          jesteście pod kontrolą lekarza. Będzie dobrze
          • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:10
            lekarze to idioci, poza tym, to nie ich dziecko.
            • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:34
              Jezusie alpepe ty idź i się powyleguj na łonie natury, cy cuś. Bo ten nerw to
              dopiero może ci zaszkodzić. Ty przede wszystkim musisz być dobrej myśli.
              • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:41
                słonko, ja jestem spokojna, i tak nie mogę nic zrobić, a żaden lekarz mi nie da
                gwarancji, że urodzę zdrowe lub chore dziecko, bo wiadomo, jak jest z tarczycą.
                Chodzę do lekarzy, choć ostatnio przez strajk wyższa dawkę hormonu przepisywała
                mi lekarka z łapanki, bo ukradłam ze szpitala wynik i wiedziałam, że ktoś mi
                musi zwiększyć dawkę.
                Miałaś w ciązy kontrolowane TSH czy tylko FT4?
                • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:45
                  I to i to, ale cały czas od paru lat biorę taka samą dawkę Eltroksinu i też tak
                  brałam pzrez ciąze i karmienie (50 mikrogram). To nie jest duża dawka. Ale z
                  moja tarczycą to jest tak, ze jedni lekarze mówią, że właściwie nic mi nie jest
                  inni, ze do końca życia na lekach bedę a jeszcze ini że moze coś tam jeszcze
                  zbadać, bo moze już nie musze brac. Paranoja. Wiem jedno, jak tylko pzrestaje
                  brac, to mi włosy lecą garściami, łamią mi się paznokcie i takie tam
                • kiniamum alpepe: TSH,FT3 i FT4... 21.06.07, 20:11

• alpepe ke? 22.06.07, 07:52

• kiniamum podstawowe najbardziej wiarygodne badania 22.06.07, 12:37
                      hormonow tarczycowych to TSH,FT3 I FT4.
                      ja mam nadczynnosc-musialam raz na jakis czas robic te badania...(w ciazy),
                      bo po ciazy nadzcynnosc ustapila..
                      • alpepe Re: podstawowe najbardziej wiarygodne badania 22.06.07, 12:48
                        leczę się na PZT parę lat, te badania, z wyjątkiem FT3 wykonuję regularnie,
                        nawet dziś byłam.
                        • pink.freud Re: podstawowe najbardziej wiarygodne badania 22.06.07, 12:54
                          U kobiet, które wykonuja regularnie badania i kontroluja poziom hormonów nie zdarzają się uposledzone dzieci. Statystki dotyczą wszystkich kobiet.
                          • alpepe Re: podstawowe najbardziej wiarygodne badania 22.06.07, 13:05
                            kontrolują...
                            słowo klucz. Niestety mnie w drugim trymestrze podskoczyło TSH, mimo FT4 w
                            normie i nie wiem dokładnie, kiedy to się zdarzyło, więc rydzyk fizyk...
                            • pink.freud Re: podstawowe najbardziej wiarygodne badania 22.06.07, 13:11
                              Martwienie się na zapas jest niezdrowe dla dziecka. Prawdopodobieństwo powikłań w rzeczywistości jest bardzo niskie. Zrobiłaś wszystko co powinnaś i nie ma powodu do niepokoju.
                              • alpepe Re: podstawowe najbardziej wiarygodne badania 22.06.07, 13:16
                                martwienie się nie powoduje nierodorozwoju umysłowego u dziecka, natomiast
                                wysokie TSH i owszem.
                                Oczywiście, że zrobiłam wszystko, co powinnam, a nawet więcej, bo nie czekałam
                                na wizytę po zrobieniu badań, a wizytę miałabym nie wiadomo kiedy, bo strajk,
                                tylko poleciałam do zwykłej lekarki, by mi podwyższyła dawkę.
        • sjena1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:40
          a tam inna bajka
          obojętnie jaka przyczyna i tak można doprowadzic lekami hormony do porządku a
          badania dowodzą ze przeviwciała mimo ze przenikają to przy odpowiednim
          uistaleniu dawki dzieci rodzą sie zdrowe
          • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:42
            badania dowodzą, że kobiety, które w drugim trymestrze miały TSH powyżej 5,
            dzieci rodziły się z niedorozwojem umysłowym.
            • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:46
              no tak, ale mi tłumaczył lekarz, ze w ciązy właśnie wzrasta zapotzrebowanie na
              tyroksynę w organiźmie kobiety
              • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 15:57
                ja mam tyroksynę w normie, TSH to hormon produkowany przez przysadkę mózgową.
                • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 17:27
                  no tak ale on własnie reguluje pracę tarczyce i wydzielanie przez nią tyroksyny
            • sjena1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:47
              tak ci posżło w góre z powodu ciąży? czy tez miałs takie od jej początku,
      • kobieta_na_pasach Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 15:50
        aasiula1 napisała:

> alpepe co ty piszesz? Ale z tego co pamiętam to ty masz niedoczynność tak??
        Ja
        > też mam niedoczynnosc i urodziłam dwójkę zdrowych dzieci. A pasiastą olej
        > kochana

dzieki kochanasmile
    • vandikia Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 13:52
      ja widzialam jak zalozyla i nie podobalo mi sie, bo tak jak al. pisze..inni nie
      wiedza o co biega. a czy to zart czy nie, to mnie juz nie inter. i dalej nie
      czytam.
      • edka-schizofredka Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:42
        masz sukienke?
        • vandikia Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:51
          eh wlasnie osiadlam i odetchnelam smile
          moge sie skoncentrowac smile) tak, kupilam, ale kupilam tez spodnice i w niej
          siedze, bo sukienka do pracy to jakas chuste by potrzebowala chyba, jest b
          ladna, biala w delikatne blekitne wzory ze sztywnego dopasowanego materialu,
          dol plisowany, krótka - na pol uda, bez rekawkow, na cienkich ramiaczkach i
          fajnie cycki w niej leza, zadowolona jestem smile))
          • edka-schizofredka Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:54
            jak cyc fajnie lezy to cool smile))... a tu przed chwila padalo big_grinDDD... i z +22
            jest - zima Qrde big_grinDD... Przynajmniej mi zal doopy nie sciska, ze w pracy
            siedze big_grin ale w weekendy to wam zazdroszcze pogody sad
            • vandikia Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:57
              a przestan, skwar taki, ze wsciec sie mozna. jeszcze jak ktos prowadzi aktywne
              zycie, jeziorko itd..to fajnie, a jak sie gnije w domu to bez sensu taki upal
              przed domkiem siedziec nie da rady, bo grozi porazeniem mozgowia, a wieczorem
              chmara komarow.. wiec naprawde to naprawde nie jest takie super smile nie martw
              sie smile
              • edka-schizofredka Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 14:59
                biegaj na @ ostrzezenie ci wyslalam surprisedOO...
                • vandikia Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 15:05
                  pieknie kurde pieknie smile)))
      • kobieta_na_pasach Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 15:51
        vandikia napisała:

> ja widzialam jak zalozyla i nie podobalo mi sie, bo tak jak al. pisze..inni
        nie
        >
        > wiedza o co biega. a czy to zart czy nie, to mnie juz nie inter. i dalej nie
        > czytam.

i nikt cie nie prosismile
        • edka-schizofredka Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 15:56
          bo ci wysle ostrzezenie na @ takie jak vandzi big_grinDD...
    • kobieta_na_pasach e tam 21.06.07, 15:48
      jak zwykle Alpepe nie znasz sie na zartach. i to tyle.
      • alpepe Re: e tam 21.06.07, 15:56
        ale jako jedyna cię na to forum sprowadziłam, złamałam cię
        Poza tym nie przeprosiłaś mnie za kretynizm...
        • dzikoozka Re: e tam 21.06.07, 16:01
          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaha udało się smile))))))
          teraz podajcie sobie łapki big_grinDD
          • edka-schizofredka dzika 21.06.07, 16:02
            chcialam tylko powiedziec, ze I like your zdjecie w wizytowce smile
            • dzikoozka Re: dzika 21.06.07, 16:13
              ojejku dzięki smile))
              wiesz ze zrobiłam se sama komórkom (z klapkom) i bez zadnej artystycznej wizji
              ani przerabiania (po proatu poruszone).
    • marta.uparta Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 16:09
      przepraszam, ale ja tam szkalowania nie widzę. Po prostu Pasiasta nadepnęła
      Tobie kiedyś na odcisk i postrzegasz to wszystko w nieco ciemniejszych barwach.

pozdrawiam Was obiesmile)))
      • alpepe Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 16:55
        jedno z drugim nie ma związku, napisałam to w jednym poście, bo wiedziałam, że
        to przeczyta, więc się nie doszukuj, jak dla ciebie normalne jest mówienie o
        tym, że ludzka zawiść nie zna granic w kontekście dziewczyn z naszego forum, to
        ok. dla mnie nie jest i nigdy nie będzie, przynajmniej nie na innym forum.
        • marta.uparta Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 17:17
          jak dla mnie, to Pasiasta żartowała, a poza tym to tylko jakieś inne forum, a
          nie np. Twoja najbliższa rodzina z którą trzeba żyć. Ja tam nie czuję się
          obrażona.
    • reniatoja Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 21:53
      Ale co ona tam szkaluje, czy kogo? Pisze, ze zawisc ludzka nie ma granic,
      podajac link do watku o Wiśniewskiej, gdzie zni zawiści nie ma, ani w ogóle nie
      wiadomo czemu akurat ten wątek, żadnego sensownego komentarza, w polowie wątku
      coś pisze o męczeniu wacka - tak samo bez sensu, może ona pijana, czy uderzyła
      się w głowę? Alpepe luzuj, bo nie ma o co się denerwować, ja sie martwie, ze
      dziewczynie tak skrzydła podcięło. Miała dawniej, bywało, że i cięte riposty, i
      zartem umiała sypnąć, a teraz coś bredzi o wacku i chyba sama jedna rozumie
      swoje żarty. To smutne.
      • annajustyna Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 21.06.07, 22:31
        To ja ide na "Kobiete" zobaczyc tego posta Pasiastej...
        • niedzwiedzica_sousie dawać mi tu link do jasnej cholery!! 22.06.07, 08:55

• kobieta_na_pasach Re: dawać mi tu link do jasnej cholery!! 22.06.07, 09:21
            niedzwiedzica_sousie napisała:

>
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=64596193
            • niedzwiedzica_sousie Re: dawać mi tu link do jasnej cholery!! 22.06.07, 10:53
              he he, no to żeś mnie prześwietliła, niczego bardziej nie chciałabym mieć niż
              męża z czerwonym fryzem i permanentnego brzucha
              a poza tym to nie wygłupiaj sie tylko wracaj do nas obrażalska księżniczko!!
      • kobieta_na_pasach Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 09:19
        reniatoja napisała:

> chyba sama jedna rozumie > swoje żarty. To smutne.

no. i vice versa. podobnie ja odbieram ciebie.
        no i jak krowie na rowie wytlumacze, o co mi chodzilo. wasza dyskusja o
        wisniewskich mnie rozbawila i postanowilam zrobic z tego prowokacje na FK.
        wystarczy?
        • monalisa.pl Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 09:28
          ale jakbys napisala kolezanki w " ..." bylo by fajniej i lepiej tam moze
          zrozumiane a tak to oprocz ciebie nikt nie ogarnął o co chodzi ;D
    • monalisa.pl daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 09:26
      strzeliła samobója tym watkien na kobiecie?
      plotkara nie jestem ale zaintrygowała mnie wasza dyskusja postanowilam odszukac
      ten watek na kobiecie i musze stwierdzic ze zostala tam chyba słabo zrozumiana -
      ta kobieta ma swoj dziwny styl specyficzny - jednym sie podoba a inni sa
      zazenowani i juz - mnie nigdy nie porwala jej osoba - raz czy dwa mialysmy
      jakies ostrzejsze wymiany zdan ale grunt to nie dac sie jej sprowokowac i tyle -
      a Ty alpepe sie dalas.
      wg mnie kobieta szuka jakiegos zainteresowania szerszego bo ma moze kompleksy
      wieku sredniego nie wiem moze nie czuje sie dowartosciowana moze nie ma
      przyjacol nie wiem- tutaj na AO sie jej nie udało jakos szczegolnie porwac
      swoja osoba na kobiecie tez nie za bardzo bryluje - moze na kuchni sie jej uda
      nie wiem.
      olac naprawde...a Ty nie pisz takich debilnych słow ze urodzisz kretyna bo z
      krzesła spadlam jak to przeczytalam - kobieto wez sie ogarnij!!!!
      • vandikia Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 10:25
        mimo tego czy mi sia tamten watek podoba czy nie, to Twoja opinia jest
        niesprawiedliwa. KNP ma jakby nie patrzec swoj styl i szczerze mowiac to bardzo
        duzo osob pisze, zeby wrocila, jedni dlatego ze ja lubia, inni dlatego ze
        brakuje ripost czy jej poczucia humoru. co jak co, ale to, ze nie jest czescia
        AO nie jest prawda. Nie udalo sie szczegolnie porwac na AO? ona jest tu od
        poczatku i jeszcze wiele wiele czasu na f kobieta zanim powstalo AO.
        • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 10:43
          wyrazilam SWOJĄ osobista opinie na jej temat i temat jej poczynań na
          forach.tyle.
          a z reszta - i tak bywam tutaj bbbb sporadycznie wiec jak dla nie ona moze
          tutaj sobie siedziec 24/h. nie przeszkadza mi.teraz to żaluje ze w ogole sie
          odezwalam w tej kwestii - utwierdza mnie to w przekonaniu ze chyba to ja tutaj
          nie za bardzo pasuje.
          • mamba30 Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 10:53
            Mona, nie wygłupiaj się. Oczywiście, że miałaś prawo wyrazić swoją opinię, jak
            każdy zresztą.

Jak najbardziej tu pasujesz, nie waż mi się obrażać tylko smile))
            • edka-schizofredka gupie picki :P 22.06.07, 10:54

• annajustyna Re: gupie picki :P 23.06.07, 14:06
                Co to jezd rolex???
            • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 10:59
              kochana moja, ja sie nie obrazam a napewno nie z takich powodówwinksmile
              poprostu mam czasami wrazenie ze ja i 3/4 stad nie nadajemy na tych samych
              falach i nie ma sensu na jakies glebsze wchodzenie w ten temat - zaluje ze
              zabralam tutaj swoj glos -w spr KNP.

ale i tak Was lubie i bede bywala tu;-D
              • mamba30 Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 11:33
                czeszę się smile))
                • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 11:46
                  ale w koka czy warkocza francuskiegowink?
                  • mamba30 Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 11:48
                    nie no, francuski rulez smile)
                    • krysica Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 11:52
                      Ja siem czesze w dwa warkocze nadal tylko szkoda, ze nie tak często jak
                      kiedys...smile))
                      • mamba30 Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 11:58
                        mnie sie tez tak zdarzało przed ścieniowaniem wsiarza smile)
                        • krysica Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:00
                          sie bije z mislami by sie pocieniować na wsiarzu - GORACO w tym jest!!!!smile)))
                          • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:03
                            ja se pocieniowalam(a mialam rowne) to podobalo mi sie przez miesiac - pozniej
                            ni chuja jak to ulozyc zebrac a to tu wypada a tego nie zbierzesz do kucyka a
                            to na czolo leciało! mam dosc cieniowania, albo albo - albo na rowno ale
                            skrocic albo na rowno i dlugie - leje na cieniowanie!
                            • krysica Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:04
                              jak mnie walnie to se pocieniuje ino tak coby świerzba w kucyk dało sie
                              zebrać...gupia nie jestemsmile
                              • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:07
                                ja zawsze krzycze u fryzjera - "...ale zebym mogla w gumke zebrac" wink
                                • krysica Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:08
                                  ;-D
                                  no ja to bym sobie o zupełnie czym innym pomyślałasmile))
                                  • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:10
                                    nie no wiadomowink)))
                                    ale nie kazdemu na mysli jedno ;D
                                    • krysica Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:17
                                      eeee no mnie sie ostatnio wszystko kojarzy z jednymsmile))))
                        • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:01
                          ja postanowilam ze walne sobie trwała lekką ziołową
                          mam dosc swoich qrewsko "niesfornych kosmyków" ni to proste ni to krecone -
                          takie cuś co mnie wnerwia po całosci! a jak lekko skrece to bede prawie jak
                          Liszowska wygladac oł jeeeaaa!
                          • krysica Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 22.06.07, 12:03
                            uuuuułuuuu smile))
                            Ja mojego nie bede kręcićsmile)
          • annajustyna Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 23.06.07, 14:05
            Jedno jest pewne: wzgledem Pasiastej nie mozna byc obojetnymsmile)). Gdzie sie
            pojawi, tam cos sie dzieje i za to ja u w i e l b i a m...
      • mmagi Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 24.06.07, 21:55
        na AO jej sie nie udało jakos szczególnie porwac swoja
        osoba..............................................surprised?matko i córko o czym Ty
        piszesz?????szczalas w pieluchy jak ona juz TU była;/
        • monalisa.pl Re: daj spokój!olać.nie widzisz ze sama sobie 25.06.07, 12:02
          szczalas w pieluchy jak ona juz TU była;/

...co nie czyni jej z tego powodu egzatowanej gwiazdy forumowej z jej nedznym
          poczuciem humory i niekiedy chamowatymi odzywkami.
    • weronka77 dawać linka 22.06.07, 12:31
      do tego wontkawink
    • pink.freud Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 12:44
      Hehehe.. ale się podniecaciesmile
      Wątek nie był złośliwy. Z tego co zauważyłem to forum z wysokim współczynnikiem zbrzuchacenia. Gdyby się nabijała z zawiści bezpłodnych to co innegosmile
      Nie zmienia to faktu, ze wątek jest durny oczywiście a KNP należą się pasy za pisanie na obcych forachsmile))
      • kobieta_na_pasach Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 14:46
        pink.freud napisał:

>. smile
        > Nie zmienia to faktu, ze wątek jest durny oczywiście a KNP należą się pasy za
        p> isanie na obcych forachsmile))

a co to za przyjemnosc pisac madre wątki?smile
        ps. jakie pasy masz na mysli?
        • krysica Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 14:47
          Pozdrawiam Cie Pasiastasmile))
          • kobieta_na_pasach Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 15:34
            krysica napisała:

> Pozdrawiam Cie Pasiastasmile))

wzajemniesmile)))))
    • six_a Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 22.06.07, 14:47
      która to pasiasta?
      wink
      • krysica Re: Kobieta nasza kochana:))))nt 22.06.07, 14:48
        • six_a Re: Kobieta nasza kochana:))))nt 22.06.07, 15:35
          ta łod łobierek i pajd razowca?
    • khaki3 Wtracuje sie! 23.06.07, 14:39
      Po pierwsze w obronie Alpepe!
      Nie prawda jest to, ze ona inaczej patrzy na KNP bo kiedys z nia miala na
      pienku, bo i ja kiedys z Alpepe darlam koty az wiory lecialy. I kobita zmienila
      nastawienie do mnie, ja do niej i z tego co mnie sie wydawowuje patrzy na mnie
      normalnie a nie przez pryzmat teg co bylo.

Po drugie z obronie KNP!
      Wszyscy wiemy, ze pasiasta to kobita specyficzna. ma swoje humorki, ma swoje
      jakies dziwne jazdy, i wszyscy wiemy, ze nie zawsze wiemy o co jej chodzi.Ale
      wszyscy wiemy, ze nam jej brak na forumie, wiec albo sie maupa zawroci do nas,
      albo strzelimy focha i tyle.

I po trzecie:
      wiecie jaki ma sposob zycia forumowego Alpepe i KNP jedna drugiej nie popusci i
      to nie dlatego, ze sie kiedys prztykaly a dlatego, ze obie sa uparte jak oslice!
      Alpepe puscily nerwy bo Pasiasta strzelila taki a nie inny watek na lonie
      kobiety. ot trudno sie mowi, za jakis miesac albo i szybciej we dwie beda nas
      maltretowacsmile Wiec tylko pozostalo nam wyczekiwac dobrych starych chwil
      zastraszania,bicia,maltretowania przez pasiasta i alpepesmile

SYCKOsmile
    • mmagi Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 24.06.07, 21:42
      przestudoiwałamsmile)

Alpepe nigdy nie rozumiała sie z KnP.zawsze miały do siebie jakies
      animnozje,pewnie stad ten wateksmile

ja osobiscie inaczej bym do tego podeszłabig_grin,pasiasta to pasiasia,ja czeba
      czytac miedzy tekstami i wogóle jest trudna przeciwniczka jak sie nie ma
      poczucia humoru;D smile))))
      • aguszak Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 24.06.07, 21:59
        a jak się nie ma TAKIEGO jak rzeczona Pasiasta, albo jak ktokolwiek inny na tym
        i na innych forach, poczucia humoru, to się po prostu omija rzeczonych i... po
        kłopocie ;0
        • reniatoja cze mediatorki ;)) 24.06.07, 22:08
          nie mam nic do dodania. Ino sie przywitac wieczorowo chcialam ale juz lece
          wojewode ogladac maz na wygnianiu to mam lz blus ogladam se co chce (szkoda, ze
          nie mam jakiegos filmiku xxx w domu, to bym sobie pooglądała, jak dzieco
          starsze zaśni wink)
          • aguszak Re: cze mediatorki ;)) 24.06.07, 22:10
            Dzisiejszy Wojewoda to pierwszy z niekończących się wakacyjnych powtórek sad
            • monalisa.pl Re: cze mediatorki ;)) 25.06.07, 12:08
              wczorajszy wojewodzki to byl ost odc biezacy przed wakacjami
              a nie powtorka
      • monalisa.pl Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 25.06.07, 12:09
        wogóle jest trudna przeciwniczka jak sie nie ma
        poczucia humoru;D smile))))

jak nie ma sie JEJ poczucia humoru chyba...
        bo ona ma specyficzne
    • six_a Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 25.06.07, 13:04
      napiszę setny post, co mi szkodzi smile
      • aasiula1 Re: wiecie co, nie spodziewałam się po pasiastej 25.06.07, 13:08
        no pewnie, a co się będziesz wzbraniać
      • kobieta_na_pasach to ja napisze 102 post 26.06.07, 10:43
        six_a napisała:

> napiszę setny post, co mi szkodzi smile

jak zaloga Rudego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka