aguszak Re: Fil jest cudowny,jak by ktos pytał:) 24.06.07, 21:49 Mam trochę skojarzeń, ale wolałabym, żeby autorka rozwinęła myśl przewodnią Odpowiedz Link
aguszak Re: Colins;)? 24.06.07, 21:55 No, to jedno z... Byłaś na tym osławionym koncercie? Odpowiedz Link
mmagi Re: Colins;)? 24.06.07, 21:59 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssss))))))))))))))))))) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss)))) Odpowiedz Link
aguszak Re: Colins;)? 24.06.07, 22:00 Napisałabyś coś więcej, a może masz foty z koncertu? Bo, że pioruny waliły i lał rzęsisty deszcze, to wszyscy piszą. Napisz o swoim stosunku osobistym do koncertu i wykonawcy Odpowiedz Link
mmagi Re: Colins;)? 24.06.07, 22:31 foty beda jak je Kot obrobi:p pioruny faktycznie były i woda sie z nieba lała kubłami) swina.......stosunków nie mniałam a szkoda bo by sie za końcert zwróciło.................ale było suuuper,po prostu zajebiste czekanie około 2,5 godzin w deszczu,potem ze niby końcert sie moze nie odbyc ale jak juz sie zaczoł to po prostu była pycha,tort z piorunami no i cały czas deszcz))))))))) dlatego napisałam ze Fil jest boski))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Fil jest cudowny,jak by ktos pytał:) 24.06.07, 22:10 mylałem ze chodzi o przesławnego swistaka Phila z Punxatawney) a to Collins czyli nic ciekawego) no nie,podobno koncert dali ładny aczkolwiek lało Odpowiedz Link
mmagi Re: Fil jest cudowny,jak by ktos pytał:) 24.06.07, 22:32 niee,no taak,końcert dali ładny aczkolwiek lało)))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Fil jest cudowny,jak by ktos pytał:) 24.06.07, 23:49 mmagi napisała: > niee,no taak,końcert dali ładny aczkolwiek lało)))) a zaspiewali z repertuaru Phila "I wish it would rain down"??) Odpowiedz Link
mmagi Re: Fil jest cudowny,jak by ktos pytał:) 24.06.07, 22:40 ponoć ma kłopoty ze słuchem,szkoda bo muzyk wielkii Odpowiedz Link