edka-schizofredka 27.06.07, 14:07 Pytanie mam? Jak se pierdolnelam kolor na jasniejszy (z rudego brazu w strone bladu w sobote) to moge dzis jeszcze inna farbe nalozyc (tez w strone jasnego blondu - bo kurwa jakas rudawa jezdem PP...) czy wylysieje? hmmmmm... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sjena1 Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:09 a nie możesz ich płukać w takim fioletowym czymś??? no chyba ze planujesz te włosy ściąć niedługo Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:15 Na jutro musza byc zloty blond Krotkie juz mam Odpowiedz Link
sjena1 Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:17 no to najpierw zobacz czy od tego fioletowego czegos (np kosmetyki dla siwych )zrobia się ładniejsze, Odpowiedz Link
sjena1 Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:23 no podobny kolor są szampony, płukanki, i takie tam dla siwych które niewelują żółtawość a dawają platynowość Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:35 Qrd ale ja w anglii jestem jak pojde pytac o fioletowe do sklepu to... hehehe... DDDDDD... Odpowiedz Link
sjena1 Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:38 www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=8354&pkt_id=&pro_id=&char_id= np taki Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:40 ale ja nie jezdem siwa ani blond, to co tez mam probowac takim (znaczy cos a'la w podobie?) Odpowiedz Link
sjena1 Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:42 no to sorry, myślałam ze chcesz zniwelować rudy odcień Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:47 to jest taki ciemny blond teraz z rudawym odcieniem w sloncu (a, ze w anglii nie ma slonca to tylko ciemny blond) a bym chciala o ton jasniejsze Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:15 ja kiedyś pracowałam na promocjach farb do włosów i najpierw miałam szkolenie, i tam mi mowili, że włosy przez 2 tygodnie po farbowaniu nie przyjmą nowej farby, ale szczegółów już nie paimętam. poza tym jaśniejsza na ciemniejszą też raczej nie chwyci, chyba że dekoloryzator. ale uważaj, bo moja koleżanka chciała kiedyś zaoszczędzić na fryzjerze i jak zaczęła kombinować z farbowaniem w domu, to w końcu zgoliła czachę na łyso (przysięgam!!!) i kupiła sobie perukę za 1,5 kafla he he, nie ma to jak oszczędność Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:18 z takich img442.imageshack.us/my.php?image=dupciage1.jpg juz mam taki zlotawy blond ale potrzebuje jasny (na jutro) DD... to moze umyje w szamonie koloryzujacym? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:19 coś ty, szampon nic nie da. jak już to radzę ci iść do fryzjera na rozjaśniający balejaż Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:22 a kto mnie dzisiaj przyjmie, tu tez takie zjeby sa jak w PL umawiac sie trzeba : (((... To chooj nie ide jutro nigdzie DDD... Ksiazke se poczytam a co Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:35 krysia, nie pomagasz, nie pomagasz... skup sie ;P Odpowiedz Link
krysica Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:43 edziu ale ja jeszcze nigdy nigdzie nie farbowałam rzadnych swoich włosów??) uwierzysz??? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:48 uwierze anyway dzialaj, pytac, no jak ja sie jutro pokaza taka nie blond??? aaaaaaaaaaaaaaaa... DD... A ja nigdy kawy nie pilam Odpowiedz Link
krysica Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 14:50 Moze peruka??? Co nagle to po diable...jeszcze co gorszego wyjdzie z pośpiechu...;-D Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 15:05 a jak on mnie bedzie chcial za wlosy wytargac? )))... cholera wiem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Maupy farbowane :P 27.06.07, 21:02 zalezy od kondycji wlosa. jak masz mocne to powinny przezyc w cuglach. Odpowiedz Link