six_a 14.07.07, 21:02 w wersji audio, bo mi filar zasłania i jak jeszcze raz puszczą o małym rycerzu to się pohaftuję jak babcię siksę kocham. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:06 a ja nie oglądam, bo wtedy jest szansa, że wygrają kibicuję zaocznie Odpowiedz Link
alpepe Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:13 ja nie odbieram, ale mam nadzieję, że nasi wygrają... Odpowiedz Link
six_a Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:20 osz fak, deszcze niespokojne????????? wykończyć mię chcą Odpowiedz Link
six_a Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:21 nieno, ja rozumiem, że można było z niemcami wygrać przy pomocy jednego czołgu i psa, ale z brazylią? musielibyśmy jakąś poloizaurę chyba wystawić i mroczków. Odpowiedz Link
vandikia Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:35 no ten set to generalnie w dupe dostajemy kurde moze nasi powinni sie na orala przerzucic wreszcie, a nie anal i anal, ile mozna? czy my w ogole kiedy z brazylia wygralismy?? przy okazji jakiegos liczacego sie spotkania? Odpowiedz Link
six_a Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:47 chyba nie wygraliśmy, brazylia w siatkę jak w nogę Odpowiedz Link
vandikia Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:54 boszzz nie moge na to patrzec zbyt stresujacy ten set a najbardziej nei lubie gustavo, od zawsze i giba tez nie bardzo ich rozgrywajacy jest niemozliwy i sa za szybcy i w ogole czarno to widze Odpowiedz Link
six_a Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:57 haha, a propos szybkości, to niektórzy muszą okulary zakładać, bo piłka za szybko lata po ekranie. no to prowadzimy chwilowo Odpowiedz Link
vandikia Re: odbieram ten mecz 14.07.07, 21:59 no śmigają i k..y lecą na boisku, ze uszy bolą realizatorzy zawsze wyłapią hehe remis, ściska mnie w dołku zeby sie tak chłopaczkami uderzającymi piłkę przejmować... aktualizacja..przegrywamy buhuuuu Odpowiedz Link
dziewice Re: odbieram ten mecz 15.07.07, 01:21 na dobranoc smolik ft. victor davies - cmyk mundaya.wrzuta.pl/audio/itDoSGWr3b/smolik_ft._victor_davies_-_cmyk Odpowiedz Link
vandikia ale to bedzie paradoks 14.07.07, 22:05 do tej pory wszystkie wygrane i przegrac final ja sie bym pociela Odpowiedz Link
mroofka2 Re: ide do kuchni na faja 15.07.07, 11:02 no jak to? raz może im nie pójść tym bardziej że to był mecz nr 13 Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: odbieram ten mecz 15.07.07, 18:21 dziś to jest kiszka fizycznie jesteśmy zajechani i tyle Amerykanie lepiej sie zregenerowali słabo to widze, choc poczatek 3 seta nieco lepszy w naszym wykonaniu Odpowiedz Link