bzz_bzz 01.08.07, 15:33 Znacie jakies fajne czasopismo dla siedmiolatki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzz_bzz Re: świerszczyk :) 01.08.07, 15:35 Te, mamuśka, a Ty w jakim wieku dzieci masz, he? I w ogole, to moje wiadomości nie dochodza do Cie, czy Twoje do mnie?? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: świerszczyk :) 01.08.07, 16:05 syn lat 31 no tera na " jedna dostalam - spadam, bo mnie sie przypomnialo, ze zapomnialam cos zrobic i znowu zjeba dostane Narta jak sie bedziesz do oxa wybierac to sms-ku mnie pusc Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: Mamuśki 01.08.07, 15:40 Fajne to pojecie wzgledne . Moje siostrzenice namietnie " Witch " czytaja Jedna ma 9 a druga 6 lat . Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Mamuśki 01.08.07, 15:41 No moja też by najchętniej witch czytała. Ale wolałabym coś bardziej edukacyjnego, a zarazem nie nudnego.. Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: Mamuśki 01.08.07, 15:47 Ja tez tak myslalam, ale efekt byl taki, ze moi synowi nie chcieli czytac tego co ja im wybralam. W koncu dalam za wygrana , z lekka kontrola, aby nie przesadzali. Bibliotekarka mnie uspokoila , ze wazne , aby dziecko w ogole chcialo czytac, z wiekiem powinno sobie gust wyrobic. I tak jeden syn czytal i czyta bardzo rozne pozycje , takze te ambitne a drugi nie cierpi ksiazek. Odpowiedz Link