mamba30 15.10.07, 15:42 znowu mi fotę pstryknęli, wróciłasm z komisariatu z kolejnym mandatem. Prosta droga 3 pasmowa i ograniczenie do 40 w mordeczkę, Pileckiego, jakby ktoś się pytał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiepska.babka Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 15:53 Aaaaa niestety jest teraz tyle fotoradarów w mieście, ze sie nie opłąca jeździć szybko....teraz juz pod tym wzgledem przynajmmniej jest jak na zachodzie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 16:09 a Ty kto????? Była tu już babka kiepska, ale to był facet i przestał się do mnie odzywać, więc kimże Ty jesteś? )) Pan starszy posterunkowy powiedział, że w wawie tylko 3 i że z nimi jeżdzą w różne miejsca... Ja jechałam 75 tylko, nie zdążyłam się jeszcze rozpędzić, bo wyjechałam z parkingu ) Odpowiedz Link
mmagi Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 15:56 nooo cooo?podobno ładna jestes przepisy to sa przepisy i juz,a ze czsem gupie to kosztuja 200 zł Odpowiedz Link
mamba30 Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 16:11 no właśnie, tylko podobno ano głupie, policjant powiedział, że dlatehgo tam zrobili takie ograniczenie, bo kilkoro dzieci zginęło. Po co łażą przez ulicę, zamiast iść do przejścia? Zresztą teraz tram są już nawet światła na przejściu, ech... Taryfikator mówił, że mandat to 200-300 zeta, dostałam ten mniejszy i 6 punktów Ale za to Pyton mi dał wczoraj 400 zeta i dzisiaj sobie kupiłam spodnie, spódnice i bluzkę. O! ) Odpowiedz Link
hansgrubber Ulica smierci 16.10.07, 01:04 www.warszawa.4eu.pl/2007/09/17/Warszawa__Kolejny_wypadek___ursynowska_ulica_smierci/ Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 17:06 jak pojdziesz osobiscie do strazy, zeby zaplacic, to ci moze obetna 100 zeta. Nam tez przyslali fote i do zaplaty 200 zl, po czym na miejscu stwierdzili, ze zaplacimy 100. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 17:21 nie strazy tylko policji,jest taryfikator ustalony,widelki cenowe sa niewielkie Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 17:44 No patrz, my placilismy strazy miejskiej. Myslisz, ze nas oszukali i powinnismy zaplacic na policji?? ) Co do taryfikatora, to straznik osobiscie zaproponowal obnizenie mandatu o 100 zl. Oczywiscie punkty zostaly. I co ty na to, panie verte? Odpowiedz Link
dr.verte Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 17:54 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > No patrz, my placilismy strazy miejskiej. Myslisz, ze nas oszukali > i powinnismy zaplacic na policji?? ) Za fotke z fotoradaru w strazy miejskiej??W sumie to ja jezdze jak trzeba i pyce tylko tam gdzie nie ma aparatow wiec nie stykam sie z takimi problemami. > Co do taryfikatora,to straznik osobiscie zaproponowal obnizenie > mandatu o 100 > zl. Oczywiscie punkty zostaly. I co ty na to, panie verte? Jeszcze bys napisala za co.Sa widelki 100-200 za wykroczenie to dadza 100.Kiedys policjant mnie skosil za kilka wykroczen naraz i zaproponowal mandat 5 stow lacznie.Pogadalismy i wypisal mi 100 zl za parkowanie czyli za kompletnie inne,wymyslone wykrocznie(i jeden punkt karny).Ale to bylo w III RP i teraz juz zaden nie pozwolilby sobie na taka fantazje. Odpowiedz Link
six_a Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 20:17 to gdzie ten radar stoi, może byś wreszcie powiedziała )))) niefotogeniczna widać jestem, bo do przestrzegających się nie zaliczam przeważnie. chociaż na 40 to akurat jadę 40. ale żeby trzy pasy i 40, to jeszcze nie słyszałam. Odpowiedz Link
raduch Re: Kolejne 200 zeta :/ 15.10.07, 20:27 3 pasma i ograniczenie do 40?! Zawsze się znajdzie coś co mnie zadziwi. Odpowiedz Link
mamba30 Sixa, Raduch 15.10.07, 22:14 noje zdziwienie też nie miało granic, jak się dzisiaj dowiedziałam. Jechałam 75 przy ograniczeniu do 40. Pileckiego, Ursynów, na prawo od Puławskiej jest Poleczki, na lewo Pileckiego. Ponoć zabito tam kilkoro dzieciaków i dlatego to ograniczenie. Ale do uja pana nie moja wina, że przełaziły przez taką ulicę, grrrrrr Odpowiedz Link
raduch Re: Sixa, Raduch 15.10.07, 23:08 Ano nie Twoja. Siakieś barierki trzeba zamontować czy inne zmuszaczezmianykierunku. Ale nie, qrwa, ograniczenie do 40 bo ono nic nie da! Odpowiedz Link
grogreg Re: Sixa, Raduch 16.10.07, 08:58 Slusznie. Ograniczenie predkosci nic nie da. Bo tacy u nas kierowcy dobzi...ba... najlepsi w Europie wiec ograniczenia ich nie dotycza. Odpowiedz Link
six_a Re: Sixa, Raduch 16.10.07, 10:24 aaa pileckiego, nie skojarzyłam nazwy, a jeżdżę tamtędy z poleczki właśnie na wprost. nie widziałam tego ograniczenia, radaru tym bardziej zresztą światła tam neidawno zrobili, barierki są, po jakiego groma tak drastyczne ograniczenie przy 3 pasach ruchu? jak są przejścia bez świateł, to jeszcze rozumiem. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Kolejne 200 zeta :/ 16.10.07, 08:45 fuck, mojego niedzwiedzia też cyknęli, jeszcze nie przyszło nic, ale widział flasha Odpowiedz Link
grogreg Re: Kolejne 200 zeta :/ 16.10.07, 08:56 No droga prosta ja drut wysoki sadzie, a tu "czterdziestka". Skad moglem wiedziec ze za plotem byl plac zabaw. Odpowiedz Link