mamba30 26.05.08, 12:42 normalnie mam dzisiaj takiego lenia, że masakra. Potrzebuje motywacji, żeby sie wziąc do roboty, bo kilka raportów na mnie czeka, tylko skund ją wziąć? Po długim weekendzie w Wisle to zabójstwo dla organizmu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 12:52 normalnie to ja mam lenia od urodzenia, ale dzisiaj zaczęłam nowe życie i wypowiedziałam mu wojnę )) kiedyś napisałabym Ci "praca nie zając, nie ucieknie", ale dziś to chyba muszę wyskoczyć z tekstem "bez pracy nie ma kołaczy" zatem się nie opitalaj PPP Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 12:57 jak widze, doczekałam się umORALniania od Ciebie )) tyle tylko, że to gucio dało, bo len jak był, tak jest nadal Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 12:59 Kochana, po przeANALizowaniu moich ostatnich poczynań, sama siebie też katuję takimi hasłami )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:04 Baba, chyba się starzejesz normalnie ja tam się wolę nie katować, zwlaszcza z poniedziałku Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:10 no starzeję jak nic... ale znam się na tyle, że wiem jaki mam poniedziałek, taki cały tydzień, stąd ta motywacja już dziś Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:23 a czym się teraz zajmujesz po powrocie? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:30 w skrócie reorganizuję sobie życie czyli zmieniam priorytety Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:38 a jak tam studia? znowu sobie wynalazłaś coś do studiowania? ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:57 tak, będą podyplomowe i może jeszcze cuś a kiedy zajedziesz do krk? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 14:08 Kochana, ja zarobiona jestem wiecnie, ale tradycyjnie do Wawki zapraszam Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 14:10 przemyśl to dobrze, bo ja mogę tradycyjnie z zaproszenia skorzystać )) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 14:17 hłe, hłe, no problema )) tylko mi nie krzycz, że kot wlazł Ci do pokoju )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 18:43 szczerze powiedziawszy po karaluchach, które miałam w pewnym hostelu, kot w tym samym pokoju co ja już mnie nie przerazi PPP Odpowiedz Link
anus-hka Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:05 W poniedziałek to sie odpoczywa po wolnym..P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:11 we wtorek zaczyna myśleć o pracy, w środę pracuje, w czwartek zaczyna myśleć o wolnym, a w piątek odpoczywa się bo już za chwilę będzie wolne... tak? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:39 Nieee....tylko po wolnym..))) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:42 Krysi, Ty z Beskidów jesteś chyba co? na weekenda we Wisle se byłam i tak się zastanawiałam, czy Ty gdzieś tam sie nie kręcisz Odpowiedz Link
anus-hka Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:46 Wisła całkiem po sąsiedzku ze mną ale sie nie kręciłam.....bo wiedziałam, ze duzo turystów bedzie...hy hy hy nieee no była taka paskudna pogoda, ze przewaliłam całym bykiem wolne z pilotem od wiezy....nawet TV nie mam to przynajmniej sie odstresowałam....w ogóle jakieś takie pustki koło mnie ( siostra se wyjechała ) nikt nie odwiedził....bosssssko było nawet słońce nie zagladneło....nic ino mgly i mgly....a we Wiśle to była jaka pogoda bo chiba nie bardzo...???? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:55 a jak po sąsiedzku to gdzie? We Wisle pogoda była znośna, tylko we czwartek dżdżyło. Nawet słonce było popołudniami. W sobotę był na Groniu dzień agroturystyki, to se popatrzyłam na stroje ludowe. Strój oki, tylko te czepce paskudne No ogólnie połaziłóam po górach, ale na Baranią nie dałam rady, nie ta kondycha. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:57 Kocież poszukaj to tak jakbyś była u mnie w domu no) A to ci dopiero.....z tym słońcem....u nas całe wolne było passsskudnie ....błe Odpowiedz Link
anus-hka Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:01 ale ze mnie matoł ortografriczny żeby sie w nazwie swoich stron rodzinnych walnąć z bykiem to trzeba być faktycznie chorym... Odpowiedz Link
mamba30 Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:07 rzeczywiscie niedaleko ja to sobie nawet japę opalilam jak na Stożek wchodziłam Odpowiedz Link
anus-hka Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:10 Toś przynajmniej uzyła górskich atrakcji... Ech mnie to chyba tylko solarium zostanie....bo jak jest akurat słońce to ja akurat jestem uziemiona... Odpowiedz Link
mamba30 Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:16 ano, tyle że czuje teraz niedosyt i już planuje, kiedy tu się wyrwać znowu na dni kilka. A z pogodą to racja. Dzisiaj na ten przykład w Wawie slonko daje od rana, ech Odpowiedz Link
anus-hka Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:18 pewnie, że niedosyt bo to tylko 4 dni to tak tylko coby człowieka zdenerwować .... Słonko u nas tez było o 5 rano....i sie schowało za takie rozmamłane chmury.... Odpowiedz Link
mamba30 Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:24 u nas lampa cały dzień, co prawda za gorąco nie jest, ale gdzieś pod 20 stopni podchodzi. Ja to byl z gór przynajmniej przez m-c nie wyjeżdżała Odpowiedz Link
anus-hka Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:27 Ja swego czasu miałam faze na morze ale teraz wiem, ze nigdy moich gór nie opuszcze....pewnie aż do śmierci.. Odpowiedz Link
mamba30 Re: KOCIERZ......matko boska 26.05.08, 14:52 morza nie lubię, znaczy lubię jako takie, ale tych tłumów, które się tam miela nie. Na urlop napewno bym nad morze nie wyjechała Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:24 dokładnie mam takie zdanie, tyle tylko, że do tyrki iść musiałam Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:33 mi to się chce pracować, tylko jakoś samo wychodzi że nic nie robię. Gdybym tak wstawał o 7 a nie o 10 !! Odpowiedz Link
annajustyna Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:35 Widok, jezdes dlugotrwalym bezrobotnym cz< freelanderem? Mnie tez sie nie chce robic, ale wlasnie odzwyczajam sie od kawy... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:43 no nie, mam firmę ale mogę się zajmować od 10 Czasem muszę więcej i wtedy zap... po 20 godzin... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:37 a mnie się nic nie kce. nażarłam sie jak świnia, bachorwia wysłałam z rana na zielona szkołę i niestety lenia mam kole dupy strasznego. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:44 ja żarłem wczoraj na kaca bo głowa mnie bolała do południa tylko Idę robić bo musi być zrobione... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:55 rób, rób, tylko się nie przepracowywuj. Odpowiedz Link
bertrada Re: Komu sie nie chce pracować tak jak mnie? 26.05.08, 13:54 Sugerujesz, że własna firma rozleniwia jeszcze bardziej? To niedobrze. Bo ja się właśnie zastanawiam nad otwarciem własnej firmy jako, że stwierdziłam, że freelancerowanie na umowę zlecenie mnie rozleniwia. Ale jak mówisz, że własny biznes rozleniwia bardziej to obawiam się, że już w ogóle z łóżka nie wstanę. Hmm... ;P Odpowiedz Link