04.02.04, 01:48
Uprzejmie proszę państwa o pomoc. W TVN jest takie pytanie i jeśli się wyśle
sms z odpowiedzią można coś wygrać. Pytanie brzmi:
czy wegetarianin jada schabowe? Odpowiedż jest tak lub nie.
Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • krystyna.opty Re: Pytanie 04.02.04, 06:33
      jak je schabowe to juz nie jest wegetarianinem.

www.optymalni.pl
      • jancio.vodnik Re: Pytanie 04.02.04, 13:01
        > jak je schabowe to juz nie jest wegetarianinem.

czyli to jest takie podchwytliwe pytanie prawda? Ale czy można prosić o
        dokładniejsze wytłumaczenie? Nie chciałbym zawracać głowy, ale odpowiedż można
        wysłać tylko tak albo nie, ja sie nie bardzo znam na takich sprawach a ten
        konkurs pewnie niedługo się skończy. Dziękuję za pomoc.
        • krystyna.opty janciu, to jest proste jak wegetarianski ogon 05.02.04, 04:47
          ze jak wpieprza wieprza to mam nadzieje ze nie przepieprzy tego wieprza
          pieprzem bo to by oznaczalo wlasnie pojscie w strone wegetarianstwa (pieprz
          jest roslina a nie zwierzeciem, to rozumiesz, tak?)

Tak wiec siedza tam jacys zlozliwcy i wymyslaja karkolomne sytuacje a odpowiedz
          jest prosta: jak zre swnie to jest swinia w wegetarianskim pojeciu oczywiscie.
          A tak wg mnie to ta osoba jest chyba Arabem ze sie nie moze zdecydowac. Zgadlam?
          • Gość: Iwinski_Jaroslaw Re: janciu, to jest proste jak wegetarianski ogon IP: *.aster.pl 05.02.04, 16:49
            Droga Pani,

Arabow prosze do tego nie mieszac gdyz juz dosc jest nieporozumien i bez tego. W
            islamie kobieta ma najlepsza ochrone wbrew pozorom - zna pani takie powiedzenie?
            Dlatego nie jest tu potrzebna permisywna wulgarnosc dla kobiety. Nie ma sie czym
            popisywac ani chwalic.

Pani daruje.
            Iwinski Jaroslaw
            • Gość: Krystynaopty1 Re: janciu, to jest proste jak wegetarianski ogon IP: *.biaman.pl 05.02.04, 23:11
              Gość portalu: Iwinski_Jaroslaw napisał(a):

> Dlatego nie jest tu potrzebna permisywna wulgarnosc dla kobiety. Nie ma sie
              czym popisywac ani chwalic.
              >
              > Pani daruje.

Nie, nie daruję - ponieważ pewien osobnik od niedawna zabawia się logowaniem
              się pod nickami niemal identycznymi jak nicki niektórych forumowiczów.
              Wprowadzanie innych w błąd jest jego celem, robi się śmiesznie... ;)
              Proszę więc NAUCZYŚ SIĘ odróżniać MNIE, czyli autentyczną Krystynęopty1
              po tym, że w nagłówku mojego postu WIDOCZNY jest mój IP!!!
              Proszę potwierdzić, czy Pan go przy tej wiadomości widzi?????
              Osobnik podpisujący się jako: krystyna.opty - jest kimś zupełnie _INNYM_!
              Wykorzystuje zresztą nie tylko mój nick (z niewielką zmianą znaków).
              W moim nicku dopisał sobie kropkę, bo jest najmniej widoczna, a coś musiał
              zmienić, żeby w ogóle móc się zalogować z podobnym nickiem.

Krystyna

P.S. Jeszcze raz proszę o napisanie, czy widać przy tej wiadomości IP?
              Acha, ja z natury nie jestem wulgarna (czego nie można powiedzieć np.
              o Brumbaku).
              • krystyna.opty szczyt chamstwa, gdzie jest admin! 06.02.04, 05:56
                Twoje wariactwa nickowe przechodza wszelkie ramy zachowania uznanego za cwierc-
                normalne w nowoczesnym spoleczenstwie! Wtracasz sie, przeszkadzasz i czepiasz
                mnie na kazdym kroku. Ja sobie takie zachowanie wypraszam!

www.optymalni.pl
    • Gość: Iwiński_Jarosław Re: Pytanie IP: *.aster.pl 04.02.04, 16:12
      Drogi panie,

Pan jest jeszcze bardzo młody. Dlatego wierzy pan w to, że można wygrać w takim
      konkursie gdyż poda się właściwe odpowiedzi i dlatego poszukiwania pańskie tu
      dziś na falach internetu. Jednak nie każda obietnica będzie spełniona w
      programie telewizyjnym. Sam także poszukując tej odpowiedzi tu wpadłem ale
      widzę, że na pomoc nie ma co liczyć choć tu niby sami znawcy. Ale widać nie jest
      łatwo pomóc komuś bezinteresownie. A więc? Kto mnie odpowie?
    • anucha78 Re: Pytanie 05.02.04, 01:12
      człowiek sobie zarty stroji i jak tu powage zachowac
      • krystyna.opty Re: Pytanie 05.02.04, 04:51
        to nie jest powaga i to nie sa zarty. Tu trzeba zastosowac naukowe podstawy
        pozbycia sie cellulitu poprzez elminacje trojglicerydow bedacych produktem
        syntezy nadmiaru bialka z weglowodanow prostych. Jak sie ta galareta dynda po
        dupie czlowieka to chyba ten odglos klapiacych poldupkow powinien byc
        wystarczajacym sygnalem do zastosownia podstaw zywienia rodem z Ciechocinka.
    • Gość: monika Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 18:02
      Polecam utwór "12 groszy" - posłuchasz, zrozumiesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka