jancio.vodnik 04.02.04, 01:48 Uprzejmie proszę państwa o pomoc. W TVN jest takie pytanie i jeśli się wyśle sms z odpowiedzią można coś wygrać. Pytanie brzmi: czy wegetarianin jada schabowe? Odpowiedż jest tak lub nie. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystyna.opty Re: Pytanie 04.02.04, 06:33 jak je schabowe to juz nie jest wegetarianinem. www.optymalni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jancio.vodnik Re: Pytanie 04.02.04, 13:01 > jak je schabowe to juz nie jest wegetarianinem. czyli to jest takie podchwytliwe pytanie prawda? Ale czy można prosić o dokładniejsze wytłumaczenie? Nie chciałbym zawracać głowy, ale odpowiedż można wysłać tylko tak albo nie, ja sie nie bardzo znam na takich sprawach a ten konkurs pewnie niedługo się skończy. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.opty janciu, to jest proste jak wegetarianski ogon 05.02.04, 04:47 ze jak wpieprza wieprza to mam nadzieje ze nie przepieprzy tego wieprza pieprzem bo to by oznaczalo wlasnie pojscie w strone wegetarianstwa (pieprz jest roslina a nie zwierzeciem, to rozumiesz, tak?) Tak wiec siedza tam jacys zlozliwcy i wymyslaja karkolomne sytuacje a odpowiedz jest prosta: jak zre swnie to jest swinia w wegetarianskim pojeciu oczywiscie. A tak wg mnie to ta osoba jest chyba Arabem ze sie nie moze zdecydowac. Zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwinski_Jaroslaw Re: janciu, to jest proste jak wegetarianski ogon IP: *.aster.pl 05.02.04, 16:49 Droga Pani, Arabow prosze do tego nie mieszac gdyz juz dosc jest nieporozumien i bez tego. W islamie kobieta ma najlepsza ochrone wbrew pozorom - zna pani takie powiedzenie? Dlatego nie jest tu potrzebna permisywna wulgarnosc dla kobiety. Nie ma sie czym popisywac ani chwalic. Pani daruje. Iwinski Jaroslaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystynaopty1 Re: janciu, to jest proste jak wegetarianski ogon IP: *.biaman.pl 05.02.04, 23:11 Gość portalu: Iwinski_Jaroslaw napisał(a): > Dlatego nie jest tu potrzebna permisywna wulgarnosc dla kobiety. Nie ma sie czym popisywac ani chwalic. > > Pani daruje. Nie, nie daruję - ponieważ pewien osobnik od niedawna zabawia się logowaniem się pod nickami niemal identycznymi jak nicki niektórych forumowiczów. Wprowadzanie innych w błąd jest jego celem, robi się śmiesznie... ;) Proszę więc NAUCZYŚ SIĘ odróżniać MNIE, czyli autentyczną Krystynęopty1 po tym, że w nagłówku mojego postu WIDOCZNY jest mój IP!!! Proszę potwierdzić, czy Pan go przy tej wiadomości widzi????? Osobnik podpisujący się jako: krystyna.opty - jest kimś zupełnie _INNYM_! Wykorzystuje zresztą nie tylko mój nick (z niewielką zmianą znaków). W moim nicku dopisał sobie kropkę, bo jest najmniej widoczna, a coś musiał zmienić, żeby w ogóle móc się zalogować z podobnym nickiem. Krystyna P.S. Jeszcze raz proszę o napisanie, czy widać przy tej wiadomości IP? Acha, ja z natury nie jestem wulgarna (czego nie można powiedzieć np. o Brumbaku). Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.opty szczyt chamstwa, gdzie jest admin! 06.02.04, 05:56 Twoje wariactwa nickowe przechodza wszelkie ramy zachowania uznanego za cwierc- normalne w nowoczesnym spoleczenstwie! Wtracasz sie, przeszkadzasz i czepiasz mnie na kazdym kroku. Ja sobie takie zachowanie wypraszam! www.optymalni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwiński_Jarosław Re: Pytanie IP: *.aster.pl 04.02.04, 16:12 Drogi panie, Pan jest jeszcze bardzo młody. Dlatego wierzy pan w to, że można wygrać w takim konkursie gdyż poda się właściwe odpowiedzi i dlatego poszukiwania pańskie tu dziś na falach internetu. Jednak nie każda obietnica będzie spełniona w programie telewizyjnym. Sam także poszukując tej odpowiedzi tu wpadłem ale widzę, że na pomoc nie ma co liczyć choć tu niby sami znawcy. Ale widać nie jest łatwo pomóc komuś bezinteresownie. A więc? Kto mnie odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
anucha78 Re: Pytanie 05.02.04, 01:12 człowiek sobie zarty stroji i jak tu powage zachowac Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.opty Re: Pytanie 05.02.04, 04:51 to nie jest powaga i to nie sa zarty. Tu trzeba zastosowac naukowe podstawy pozbycia sie cellulitu poprzez elminacje trojglicerydow bedacych produktem syntezy nadmiaru bialka z weglowodanow prostych. Jak sie ta galareta dynda po dupie czlowieka to chyba ten odglos klapiacych poldupkow powinien byc wystarczajacym sygnalem do zastosownia podstaw zywienia rodem z Ciechocinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 18:02 Polecam utwór "12 groszy" - posłuchasz, zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś